![]() |
[ביקורת] I-Come V2.0 Beta
אוקיי אחרי שעבדנו קשה כדי להחזיר לכם את I-Come .
אני מציג לפניכם את הגירסא השניה. לצערי כל האינדקס אופס בגלל בעיות הנהלה. ועכשיו אני ורותם מהפורום ( רותם חמו ) מעלים את האינדקס בגירסא חדשה. תוכלו לראות חידושים בעיצוב שהכנו. וגם קטגוריה חדשה " חברות לפיתוח אתרים " וגם שילבנו את "שירותים חינמיים" ו " עזרים לבוני אתרים" לקטגוריה אחת. אז כל בעלי העסקים. הבלוגים. והשירותים החינמיים. הצטרפו לאינדקס וקבלו חשיפה בחינם. כתובת: http://www.i-come.net תודה, I-Come V2 |
רעיון נחמד, ביצוע גם.
אבל למה אין קישורים? זה התוכן באתר! הוא ריק! היית צריך להוסיף קישורים לפני פתיחת האתר לא שאחרים יסיפו עכשיו בשבילך. (גם יוסיפו בשבילך אבל אתה צריך גם לעשות משהו, לא?) לילה טוב. |
צריך לעשות משהו ? אני יוסיף קישורים. אבל כל האינטרס שלכם לפרסם את העסק שלכם והשירותים שלכם. מחר תבוא נגלה ענקית של לינקים
|
הבחור פה צודק הייתה צריך להוסיף את התוכן הבסיסי...
|
ציטוט:
|
לא נורא קורה תבינו כשמישהו משקיע המון באתר הוא כבר ממת להעלות אותו ואי אפשר שהכל יהיה מושלם
שיפור ענק מפעם קודמת דניאל בהצלחה :] |
בבקשה אנשים לא להיות מגעילים. אל תנסו בכוח לדחוף את האתר שלכם.
מישהו חירבש לי שדגכשדג וכתובת של אתר העלאות. |
ציטוט:
לדעתי לא מעלים אתר החלקים... אני גם עכשיו עובד על הגירסא החדשה של אתר שלי ויהיה מיליון שינויים ושיפורים ואני לא יפתח אותו בתור אתר ראשי לפני שאני יסיים אותו...גם לא גירסא בטא ולא אלפא ולא נעליים...מה אתה נהיית גוגל שעושה משהו בטא? זה לא בסדר גודל כזה שצריך לעשות גירסאות בטא וכאלה... (בטא נועד לניסיונות...לא לקהל גולשים רחב) |
ציטוט:
זאת דעתך אבל לדעתי מעלים כדי לקבל תגובות ולשפר הכל כל מה שצריך כדי שהאתר יהיה מושלם. אני יפוצץ אותו בלינקים גם היום גם מחר וגם כל יום. |
הדבר שהכי מפריע לי זה הדומיין. מה קשור i come?
|
בכל אופן זה אחלה רעיון ואתר שימושי... אם תעדכן אותו כל הזמן (זה לא אומר שרק תוסיף קישורים..) תפרט על החברות ושאר הקטגוריות שיש לך שם...אני בעצמי ישתמש בו..
שיהיה בהצלחה. ומה שאמרתי זה כדי להכניס פה לאנשים לראש שבסדר גודל כזה אין צורך בגירסאות בטא וכאלה.. |
אוקיי . עם הזמן נוסיף טיפים לבוני אתרים וכל מיני פינות נחמדות לרווחת הגולשים=]
|
איזה אנשים דוחים .
מנסים להפיל את השרת ומציפים בלינקים? |
ציטוט:
ושאלו אותך משהו, מה הקשר i come? מצטרף כי זה ניראה שם ממש לא יפה ובכלל לא קשור לנושא. |
ציטוט:
אני צריך לאשר את הקישורים וזה יציף את השרת עד שהוא יפול עריכה .: תודה ענקית ל kuchi שעזר לי ושם קוד אבטחה למניעת זה. |
יפה מאוד :)
|
תהנה :P
|
יפה מאוד
בהצלחה |
אחי יש לך בעיה עם הקידוד של המערכת הזאת... יענו עם כל ה RTL
מקווה שלא אני היחידי ששמתי לב לזה... |
ציטוט:
|
אני מתכוון ב <html> לא עשית אותו Right To Left זה בטח בגלל שיקול של העיצוב... אבל בגלל זה שאר המקומות יש פאקים ולא סידרתי את זה...
|
תודה לכולם !!!
הוסיפו את עסקיכם ותהנו מפירסום חינם. |
אתר יפה רעיון נחמד!
בהצלחה דניאל! |
אחלה אתר..
אתר מאוד נח מבחינת עיצוב ומערכת תוסיפו רק עוד קטגוריות לאינדקס אתרים יהיה נחמד יותר בהצלחה |
האתר מעוצב בצורה יפה מאוד והרעיון נחמד..
|
נחמד הוספתי את האתר שלי :)
|
לפי איך שזה ניראה, כל האתר הפוך(העיצוב, ניראה כאילו זה עיצוב LTR שרק הולבשה עליו השפה העברית)
וגם הקידוד הינו מוגדר(אצלי לפחות) לאנגלית. |
אצלי רואים מעולה וגם בכל המקומות שבדקתי.
תודה לכולם. |
מה מיוחד באתר כולה מערכת חינמית מזורגגת וחרא עיצוב.. לא שווה את ה20 שקל ששילמת על דומיין.
תוסיף לינקים לפחות. לא שימושי - יש אתרים הרבה יותר טובים שהתיכנות שלהם יחודי ולא תגיע לרמה הזאת בחיים כי התחלת על רגל שמאל, עצה שלי, אתה רוצה לנהל אתר? אתה אוהב תרעיון להיות webmaster? תשלם למתכנת על מערכת טובה, תעבוד על עיצוב טוב , תשקיע, תקנה דומיין מתאים יותר, ואז תוכל באמת להתגאות באתר שלך. בהצלחה - אסף |
ציטוט:
אני לא יגיב לך כדי לא לקבל אזהרה. וד"א הדומיין לא עלה 20 . |
ציטוט:
זה שהמערכת חינמית זה אומר שהיא לא טובה? ולפי מה שהבנתי הבחור פה תירגם אותה, ולמה שהוא ישלם על מתכנת שיש לו את המערכת שהוא צריך בחינם? אה? אז אני מבקש מימך לא להגיד שטויות, ולא להוסיף ספאם. נ.ב העיצוב יפה, אחלה אתר!. |
שמע אני חושב שעשית טעות כי באמת לא מעלים את העמוד הראשי לפני הדפים האחרים באתר, אבל שיהיה בהצלחה.
|
ציטוט:
מה רע במערכת? היא מתאימה 100% לאתר, מה זה משנה ממתכנת או מוכנה? העיצוב מתאים ב-ד-י-ו-ק לאתר, לא צריך משהו מסובך, זה בול. בקשר לדומיין אתה צודק.. לילה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בסדר, אז המערכת מתאימה בול, ומה יש כבר לתרגם בה, צודק ההערה שלי הייתה בכלל לא במקום, מצטער.
בכל מקרה תחשוב על דרך לעשות את האתר יחודי, תחשוב על דומיין נחמד וקליט יותר, כי תאמין לי שסתם אינדקס של אתרים בחיים לא יהיה שימושי, תחשוב על זה, תמצא רעיון ייחודי שימשוך את כל תשומת הלב , משהו שאין כמעט בשום אינדקס. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ