![]() |
[עזרה - Html] בקשר למפוי תמונה.
עד עכשיו התחלתי ללמוד Html והגעתי לשלב של מפוי תמונה.
בשביל מה צריך את זה? אם כבר רוצים שני קישורים "הבא" ו"קודם" אז מפרידים פשוט לתמונות וזה יותר קל. אולי בשביל זה שאם יש תמונה והיא לא בצורת ריבוע \ מלבן? (ז"א יש כוכב ורוצים שיהיה אפשר ללחוץ רק על הכוכב, לא על הרקע שלו) חוץ מהדברים האלו, זה חשוב להתקדמות? |
לא, אפחד לא משתמש בזה.
|
ציטוט:
תודה רבה!! אפשר לנעול. |
ציטוט:
אני משתמש במיפוי תמונה במקרים מסויימים. קח דוגמא: http://www.mitnaphim.co.il/images/header.gif |
ציטוט:
זאת צורת דיבור. אתה משתמש בזה? תהנה.. |
ציטוט:
לנעול את האשכול, קיבל תשובה. |
ציטוט:
עכשיו כבר אין טעם לנעול. נחכה לעוד דעות של אנשים... |
האמת שיש מקרים נדירים שאני משתמש במיפוי תמונה.
|
ציטוט:
ואני ואתה לא היחידים שמשתמשים מדי פעם במיפוי תמונה. וזו הנקודה שניסיתי להבהיר. |
במה שהצגת אין בכלל קישוקשים...
|
לעומת זאת, יש פה כמה עיצובים שהם קישקוש אחד גדול:
http://www.csszengarden.com/ ומסתדרים מצוין בלי מיפוי תמונה. |
ציטוט:
mlnm איזו דוגמא הבאת, שום עיצוב שם אין תמונות כקישור. הכל טקסט HTMLי. |
היית יכול לעשות פשוט div לקישורים או משהו חח,
כמו שעשית בעיצוב למערכת הזמנות שלי, בכל מקרה, אני אף פעם לא הבנתי איך משתמשים בדבר הזה =]! |
ציטוט:
כל עוד זה תקין (וזה תקין) אין סיבה למה לא להשתמש.. גם אני לפעמים משתמש, אני לא רואה טעם לחתוך משהו כמו שערן הביא ולהציף את העיצוב עם DIVים במקום למפות את התמונה. עריכה: mlnn, מצטער, אבל אני מצדיק כל מה שערן אמר.. זה לא שאף אחד לא משתמש, פשוט לא תמיד צריך, אבל כשצריך, משתמשים. |
אני אישית משתמש בפלאש במידת הצורך....
אבל משם אני בא... אז זה רק אני... |
אני גם משתמש לפעמים - לפעמים צריך ליצור צורה מורכבת שתהווה קישור, בלי שימוש במיפוי זה סיוט.
|
למה לא להשתמש?:
1. אפשר בלי 2. יכולות להיות אי תאימיות בין הדפדפנים. 3. קשה יותר לערוך ולשנות דברים. אם כבר, אז מיפוי דרך הCSS ולא HTML.. |
ציטוט:
הכל תקין לכל מיפוי שעשיתי... אפשר בלי אבל זה מעלה את כמות התמונות בצורה לא ממש נוחה. גל, בעיצוב שלך היה רק טקסט שם, פונט אריאל ולא כמו בעיצוב של מתנפחים שבו יש פונט מיוחד ולא בגודל כמו שלך. והיה גם יותר חסכון אצלך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ