![]() |
[DigitalTech] אין קבלת לקוחות חדשים
לקוחות וחברים יקרים,
לאחר משבר לא קל, ובאמת בעזרה של הרבה אנשים יקרים לי, אני גאה להחזיר את דיגיטל טכנולוגיה לאוויר. אנו נחזור לפעילות מלאה ב1.12.05 (יום ההולדת שלי) ברצוני לומר תודה למספר אנשים: לגלעד: תודה רבה על הכול, אתה אדם מדהים, ואני אוהב אותך. דניאל: דניאל, תודה על התמיכה והעזרה. טל: תודה איש, אתה פשוט איש טוב ושיהיה בהצלחה. משה: תודה על הכול, על הטלפונים והעזרה. יאיר ירושלמי, ויאיר פרקש: תודה על העזרה והתימיכה, יאיר תודה לך על העזרה בתחזוק (או יותר נכון, לתת לי כלים ללמוד לתחזק). וברצוני למסור הודעה מאוד חשובה: חיים ואלעד לא עובדים יותר בעסק, לא כעובדים, ולא כלקוחות, אין לפנות אליהם, עם החזרת דיגיטל טכנולוגיה יהיה נציג זמין לשיחות עם הלקוחות. ההודעה האומנם קצרה, אך באמת מבשרת הרבה, שיהיה לכולכם רק טוב, ושבוע טוב, אלי. |
ידעתי שיהיה סוף טוב!
אמרתי לך כל הזמן! שיהיה אך ורק טוב.. :) בהצלחה אלי! אתה יודע שכל דבר שאתה צריך אני במסנג'ר לצידך. -טל |
בהצלחה אלי
אם אתה צריך משהו אתה יותר ממוזמן לפנות אליי :) |
אלי אני מאחוריך בכל מה שתצטרך
|
אני שמח.
בהצלחה! |
ציטוט:
שמח שזה יסתדר סוף סוף. |
משה למה אתה סתם אומר שאתה שמח?
אמרת לי באיסיקיו שאתה שונא את החברה הזאת. ואת אלי במיוחד . הוא לא רוצה לגלות לי למה)=איזה צבוע המשה הזה |
ואיי אלי שמח בשבילך :qqb015: חולה עליך!!! :qqb015: :qqb015: :qqb015: אז מה אפשר לסגור את הדיגיטל השני שפתחתי בשבילך? :qqb007:
|
המון בהצלחה!
אחלה חברה ואחלה שירות... :) מחכה לחזרה שלכם לרשת |
יפה. :)
בהצלחה בהמשך :-] ומזל"ט על היומהולדת. |
ידעתי
אוהב אותך :-) |
"תראו אותי, אני שמח סתם פתאום, סתם פתאום כמו חלום, כמו חלום"
:) |
ציטוט:
|
בהצלחה אלי מושמוש!! אוהב אותך!!!!!!!
|
ולמתווך בינך לבין גלעד אתה לא מודה? :)
בכל מקרה, אני שמח שאתם חוזרים, אני יודע כמה העניין דיכא אותך. חוץ מזה, זה יעזור לנו מאוד עם עניין הדומיין והמיילים :) בהצלחה! :) |
ציטוט:
תודה לכולם. |
חח מה לא עבדתם ?
אני לא מעודכן .. |
ציטוט:
|
מזל טוב גבר
|
תודה לכולם.
בהצלחה בהמשך אלי :)
אחלה חברה לפי מה שאמרו לי עליו ועל החברה פה ובהסטס הישן אלי בנאדם אמין ומומלץ :) |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי קרעת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלושקה בהצלחה חומדדדדדד :qqb014: |
מזל טוב.
הייתה לי הרגשה שבסוף זה יקרה ;) |
אלי בהצלחה בהמשך חברה מעולה ואיש תותח!
|
בהצלחה עם החברה!! :)
|
בהצלחה!
אני שמח שאתם חוזרים! :) |
תודה לכולם :>
|
בהצלחהה חברה מעולה !!
בהצלחה אלי :) |
אלי ידידי,
אתה יודע שאני מאחורייך בכל עזרה שתזדקק, הרי אנחנו מכירים כבר זמן רב, שיהיה הרבה בהצלחה:) דביר. |
ידעתי !
:qqb015: |
חח אפילו לא ידעתי שירדתם ,
אבל שהיה בהצלחה תחזרו מהר :) |
"הנני כאן, כמו ציפורים חגות
הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר." שוב, תודה לכולם :qqb025: |
יופי אלוצ'קה אני שמח שאתה החלטת לפתוח אותה מחדש :)
|
בהצלחה..
למרות כול השמעות על משה פה.. אני רוצה להגיד שהוא אחלה של בן אדם אני מכיר אותו מהמציאות ואין עליו! |
תודה דימה ו..דימה.
שיהיה בהצלחה,
שמח שזו הבחירה שעשית בסופו של דבר. :) |
ציטוט:
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ