![]() |
גולד הוסט - העדרות
היי כולם
רציתי להודיע לכל הוסטס וללקוחותיי בפרט שאני לא אהיה זמין ממוצ"ש עד יום חמישי בתאריך 26/7/2007 הסיבה : אני טס לחול , צרפת :) מה שאומר שאני לא יהיה זמין בפלאפון , ולא אוכל לספק תמיכה להלן רשימת התומכים אשר יספקו לכם תמיכה בכל זמן שרק תרצו ( יש לציין שיהיו חלק שיתחברו למספר האיסיקיו שלי ) שאולי : יש אופציה להזמנת אחד משירותי החברה דרכו איסיקיו 9696426 פלאפון 0548153151 אייימיל : shaulek@gmail.com מסנג'ר : shauli6@hotmail.com בןן סגל : מייל: segalben7@nana.co.il מסנג'ר: bensegal10@hotmail.co.il ICQ: 357022457 שניר קדוש : מספר ICQ: 474087377 מייל ומסנג'ר : snir_k@hotmail.com יונתן : ( ystyle מהפורום, אין להוסיף בעניינים הקשורים בהוסטס! ) yonatan642005@gmail.com אימייל + מסנג'ר 8542601 ICQ נדב בן עמרם : מייל- nanadav@gmail.com אייסיקיו- 251303679 מסנג'ר- nanadav@walla.co.il אלן מילשטיין : אי מייל: elen93@012.net.il . איסיקיו: 267033249 . מסנג'ר: elen93@walla.com יונתן ( יש אצלנו שתיים) mail- yonatanzo@gmail.com msn - yonatanzoro@coolmail.co.il tel- 0509432122 498885345icq- אלו הם האנשים שיהיו אחראים לתמיכה / עזרה / וכו, ללקוחות העסק, הזמנת אפשר לבצע משאולי תודה רבה לכולם ושבת שלום! |
תהנה בחו"ל :)
|
תהנה , מגיע לך :)
|
תהנהה :)
:( |
תהנהה אחי.. בהצלחה עם העסק :)
|
תהנה אושר :)
|
תהנה אחי...
ואם אתה רוצה גם אני מוכן לעזור בתמיכה ללקוחות שלך... |
תודה רבה אבל אני לא צריך יש לי אנשים איכותיים שאני סומך עליהם ויודע שהם יחליפו אותי על הצד הטוב ביותר
|
תהנה לך ;)
החל ממוצ"ש ניתן יהיה להזמין גם דרכי, כרגע אתם מוזמנים לבקש תמיכה, אני פה ;) |
אושר תהנה בצרפת =]
אפשר לבצע הזמנות דרכי בנוסף לשאולי . |
טיסה נעימה :)
|
תהנה :)
|
תהנה אושר.....
ותדעו כולם אני הלקוח שתמיד הצור איתכם קשר לבעיות כי משום מה אצלי יש הכי הרבה בעיות נכון אושר חהחהח? אז בהצלחה לכולם ונדב בן עמרם זוכר אותי הייתי בסייף לא ידעית שעברת לגולד אוקי |
תהנה D=
|
ציטוט:
וכן אני זוכר :) |
ציטוט:
|
תהנה אושר מגיע לך |קורץ|
מי שזקוק לתמיכה,הזמנה או כל דבר בעמצם יוכל לפנות אליי. שבת שלום. |
תהנה גבר.
|
תהנה אושר
|