![]() |
מאבק האוהדים, קופנגהן - בית"ר ירושלים (ערוץ הספורט)
שלום לכולם,
בתאריך 31.07.2007 יתקיים המשחק הראשון של בית"ר ירושלים במוקדמות ליגת האלופות בדנמרק נגד הקבוצה קופנהגן. ספורט 5 קנו את זכויות השידור של המשחק, ומתכוונים לשדר אותו בערוץ ספורט 5+ לייב. מכוון שזה משחק חוץ שקשה מאוד להגיע אליו (דנמרק מדינה מאוד יקרה), רוב האוהדים יראו את המשחק בטלוויזיה, ומכאן הבעיה מתחילה, לכל מי שיש HOT לא יוכל לראות את המשחק מכוון שאין שם את הערוץ ספורט 5+ לייב. בנוסף גם למי שיש יס, יצטרך לרכוש את הערוץ, ולא לכולם יש את האמצעים לרכוש גם את ספורט 5+ וגם את ספורט 5+ לייב. לכן האוהדים החלו במאבק כנגד ערוץ הספורט ושידור המשחק בערוץ. להלן אתר המאבק: http://tv.siter4u.com/ לפי מה שהבנתי יש בעיות עם הדומיין אך הוא יגיע בקרוב. אנא כל מי שרוצה לעזור ולתרום, תחתמו בעצומה כנגד הבזיון הזה. תודה, נדב. |
כל הכבוד, חתמתי. אבל, אני פסימי קצת, קשה לי להאמין שזה ישפיע. נקווה שכן...
|
חתמתי אבל לא בשביל שידור המשחק של בית"ר :p
|
בהצלחה, חתמתי.
|
לעשות אתר עצומה ולקרוא לזה מאבק זה יפה מאוד... אבל אתה הולך לעשות עם זה גם משהו?
להגיש את זה למישהו? לשלוח מכתבים? |
האמת שאני מתנגד לעצומה הזאת. ערוץ הספורט נמצא במלחמה מול הערוצי pay per view של צ'רטון. הם קונים זכויות שידור בסכומים לא קטנים וזכותם לדרוש על זה כסף.
אתה יכול להשוות את hot ו-yes כספקי שירות ולא תוכן. למשל, כמו שאינטרנט זהב מספקת לך רק את התשתית, זאת תיהיה חוצפה לבקש מהם לתת לך בחינם תכנים אינטרנטיים שמנוי אליהם עולה כסף. |
עוד הפעם הם קנו?
חתמתי גם:| סאמק שוב אני יצטרך לראות האינטרנט |
מעצבן..
|
כל האינטרנט מלא אתרים שיאפשרו לך לראות את זה בזמן אמת.. צור קשר יש לי חסות על אחד.
|
אני לא מנהל המאבק, בשביל ליצור קשר עם מנהל המאבק יש פורום באתר המפורסם.
ציטוט:
אני יודע שהעצומות בד"כ לא עוזרות, אבל אני יכול להבטיח שאנשים עושים כל שביכולתם, כי הנושא ממש עבר את הגבול. ציטוט:
בנוסף תחשוב על אנשים שאין להם אמצעים בשביל לשלם כדי לראות משחק כדורגל, לראות את הקבוצה שלהם אחרי 10 שנים במוקדמות ליגת האלופות. |
ציטוט:
מלחמה אמיתית הייתה לקנות את השידורים ולשדר אותם בחינם. זאת מלחמה נגד ערוצי ה PPV. ב"מלחמה" הקיימת, הם פשוט נלחמים על כסף, לא על זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום... |
ציטוט:
ואנשים שאין להם אמצעים באמת, אין להם גם את היכולת להחזיק הוט או יס בבית ולראות את זה בערוצי הספורט הפתוחים. ציטוט:
מה לעשות, גם מאחורי ערוץ הספורט עומדת חברה שרוצה להרוויח כסף בסופו של דבר ובגלל שהערוץ לא ערוץ מסחרי, זאת אחת מהדרכים שלו. ו"זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום"? מאיפה הבאת את השטות הזאת. על כל דבר אתה משלם. אם אתה רוצה לראות ספורט חינם תקום בשבת בבוקר לראות ליגת נערים או משהו |: |
ציטוט:
הם לא ירוויחו מזה הרבה, זה לא הקהל של מכבי ת"א, 10 אנשים ילכו למישהו כל אחד ישים קצת כסף בשביל להזמין את הערוץ וייראו משחק ממש לא בנוח, או ישבו בפיצוציות כדי לראות את המשחק, זה מה שיהיה בסוף. |
האמת שהם כן ירוויחו מזה הרבה.
והדבר היחיד שהבנתי מהמשך התגובה שלך זה שהקהל של בית"ר יותר סגור מבחינה חברתית מאשר של מכבי ת"א. ומה רע לשבת עם חברים ולצפות במשחק? לדעתי זה אפילו עדיף מלשבת לבד בבית ולראות =\ |
ציטוט:
מה קשוררררררר הקהל של מכבי ת"א? אתה חושב שאנחנו טחונים? שכל אוהד מכבי היה מזמין את המשחק או עובר ליס בגלל זה? היינו מוצאים לראות דרך לראות את המשחק , גם גביע המדינה לא ראינו בגלל יס אם אני לא טועה כמעט כולם בסופו של דבר ימצאו דרך לצפות במשחק.. אל תדאג.. ככה זה.. אז הולכים לראות בבאר , פיצוצייה , או במסך ענק שאולי ישימו איפה שהוא.. אם גידמאק יתערב בזה.. תהיו מסודרים.. ומי אמר שהקהל של ביתר סגור חברתית?????? מאיפה אתם ממציאים את השטויות המפגרות האלה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
(ז"א שהם בכלל לא היו) חוץ מזה במקום לעשות את כל זה, בקשו ממיסטר גאידמק שלכם לשדר את המשחק על מסך ענק כמו במשחק האליפות =\\ |
סאמקק אין כוח שוב לחפש באיטרנט שידור, זה תמיד באיכות ירודה.
חתמתי!. |
נערך
|
כל הכבוד להם בואו נחתום בעצומה למרות שאני נוסע לירות את המשחק בדנמרק :)...
|
ציטוט:
|
lol באתר של ערוץ 5 לייב אפשר לראות את השידורים שלהם באתר שלהם בחינם..
|
המאבק עולה על גל חדש, ONE אתר ספורט ישראלי משתתף בעצומה!
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=95771&bz=34 |
חתמתי.
|
העצומה של one היא בין העצומות המגעילות והילדותיות ביותר שאי פעם ראיתי.
הם מנצלים את המאבק הזה לתועלת האישית שלהם, פשוט מגעיל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|winky| סתם..איך הם בדיוק מנצלים את זה? הם מפרסים מישהו אחר-איך הם יכולים להרוויח? אם הם היו פותחים עצומה משלהם אז זה משהו אחר.. |
זה לא יעזור למרות שחתמתי...חחחחחחח מה שכן יעזור זה זה שאנשים יתחילו לנתק את הערוצים האלה...זה באמת יעזור!
|
התכוונתי לתמיכה של one בעצומה והאזכור האין סופי נגד "הקפיטליסטיות" של ערוץ הספורט. כאילו ש-One לא אתר כזה. זה פשוט מגעיל איך שהוא משמיץ את היריבים שלו.
|
האמת אין לי בעיה עם זה..
יש אינטרנט בימינו חח ויש לי כמה אתרים תותחים לשטויות האלה .. אף פעם בחיים שלי לא הזמנתי בכסף ערוץ טלויזיה בתשלום נוסף . |
גם אורי מלמיליאן מצטרף למאבק!
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=95818&bz=23 ובנוסף היה פרסום על המאבק ברדיו 99 FM. המאבק מתקדם! |
להלן עוד תוצאה של המאבק:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1141664 שידור המשחק יהיה פתוח בכל הבסיסים הצבאיים בניגוד למה שהיה עם המונדיאל! *מצטער על הדאבל לא יכלתי לערוך. |
גם "אמון הציבור" מצטרף למאבק!
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=95840&bz=24 אני מצטער על ההודעות הרצופות פשוט לא ניתן לערוך. |
המונדיאל היה פתוח בכל הבסיסים...
|
ציטוט:
|
זאת לא ממש הנקודה
ערוץ הספורט הוא לא חברה ממשלתית. הוא קנה כדין את זכויות השידור בדיוק כמו שכל גוף אחר היה יכול לעשות. משם הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה עם זה. |
זאת ממש בושה מה שהם עשו הם התחילו עם ערוץ 5 אחרי זה הוסיפו את 5+ בתשלוםעכשיו הם הביאו את 5+live ואת 5+gold וגם עליהם הם רוצים שנשלם עוד!!!!!!!!!
זאת ממש חוצפה כי אני בתור אוהד בית"ר שחולה עליהם צריך לשלם כדי לראות משחק שחיכיתי לו כל החיים!!!!!!! זו בכלל חוצפה כי כשהיה את 5+ להוט היה את זה עכשיו להוט בכלל אין את זה. בקיצור יאללה בית"ר תנו לקופנהגן שלישייה!!!!!!!!!!!!!!! |
hot היא הסתומה פה , יש לה איזה הסכם עם צ'רלטון שבגלל זה היא לא מציעה את השירותים הנוספים של ערוץ הספורט...
צ'רלטון הערוץ הכי אידיוטי בעולם , חוץ מהליגה האנגלית והישראלית שלצערי זכויות השידור שלהם אצלם , אין שם כלום. ועכשיו שבעונה שאין כדורגל , משדרים שם אלף שידורים חוזרים ומירוצי סוסים . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ