הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מאבק האוהדים, קופנגהן - בית"ר ירושלים (ערוץ הספורט) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=50310)

nanadav 21-07-07 15:42

מאבק האוהדים, קופנגהן - בית"ר ירושלים (ערוץ הספורט)

שלום לכולם,
בתאריך 31.07.2007 יתקיים המשחק הראשון של בית"ר ירושלים במוקדמות ליגת האלופות בדנמרק נגד הקבוצה קופנהגן.
ספורט 5 קנו את זכויות השידור של המשחק, ומתכוונים לשדר אותו בערוץ ספורט 5+ לייב.
מכוון שזה משחק חוץ שקשה מאוד להגיע אליו (דנמרק מדינה מאוד יקרה), רוב האוהדים יראו את המשחק בטלוויזיה, ומכאן הבעיה מתחילה, לכל מי שיש HOT לא יוכל לראות את המשחק מכוון שאין שם את הערוץ ספורט 5+ לייב.
בנוסף גם למי שיש יס, יצטרך לרכוש את הערוץ, ולא לכולם יש את האמצעים לרכוש גם את ספורט 5+ וגם את ספורט 5+ לייב.
לכן האוהדים החלו במאבק כנגד ערוץ הספורט ושידור המשחק בערוץ.
להלן אתר המאבק: http://tv.siter4u.com/ לפי מה שהבנתי יש בעיות עם הדומיין אך הוא יגיע בקרוב. אנא כל מי שרוצה לעזור ולתרום, תחתמו בעצומה כנגד הבזיון הזה.
תודה, נדב.

Elior 21-07-07 15:47

כל הכבוד, חתמתי. אבל, אני פסימי קצת, קשה לי להאמין שזה ישפיע. נקווה שכן...

Eran-s 21-07-07 15:58

חתמתי אבל לא בשביל שידור המשחק של בית"ר :p

Gil B 21-07-07 16:00

בהצלחה, חתמתי.

sport 21-07-07 16:00

לעשות אתר עצומה ולקרוא לזה מאבק זה יפה מאוד... אבל אתה הולך לעשות עם זה גם משהו?
להגיש את זה למישהו? לשלוח מכתבים?

sheeze 21-07-07 16:02

האמת שאני מתנגד לעצומה הזאת. ערוץ הספורט נמצא במלחמה מול הערוצי pay per view של צ'רטון. הם קונים זכויות שידור בסכומים לא קטנים וזכותם לדרוש על זה כסף.
אתה יכול להשוות את hot ו-yes כספקי שירות ולא תוכן. למשל, כמו שאינטרנט זהב מספקת לך רק את התשתית, זאת תיהיה חוצפה לבקש מהם לתת לך בחינם תכנים אינטרנטיים שמנוי אליהם עולה כסף.

4ior 21-07-07 16:03

עוד הפעם הם קנו?
חתמתי גם:|
סאמק שוב אני יצטרך לראות האינטרנט

mayden 21-07-07 16:07

מעצבן..

נמרוד 21-07-07 16:20

כל האינטרנט מלא אתרים שיאפשרו לך לראות את זה בזמן אמת.. צור קשר יש לי חסות על אחד.

nanadav 21-07-07 16:55

אני לא מנהל המאבק, בשביל ליצור קשר עם מנהל המאבק יש פורום באתר המפורסם.

ציטוט:

לעשות אתר עצומה ולקרוא לזה מאבק זה יפה מאוד... אבל אתה הולך לעשות עם זה גם משהו?
להגיש את זה למישהו? לשלוח מכתבים?
המון אנשים שולחים מכתבים להנהלת ערוץ הספורט ולהנהלת בית"ר ירושלים שיעזרו לנו להעביר את המשחק לערוץ פתוח.
אני יודע שהעצומות בד"כ לא עוזרות, אבל אני יכול להבטיח שאנשים עושים כל שביכולתם, כי הנושא ממש עבר את הגבול.

ציטוט:

האמת שאני מתנגד לעצומה הזאת. ערוץ הספורט נמצא במלחמה מול הערוצי pay per view של צ'רטון. הם קונים זכויות שידור בסכומים לא קטנים וזכותם לדרוש על זה כסף.
אתה יכול להשוות את hot ו-yes כספקי שירות ולא תוכן. למשל, כמו שאינטרנט זהב מספקת לך רק את התשתית, זאת תיהיה חוצפה לבקש מהם לתת לך בחינם תכנים אינטרנטיים שמנוי אליהם עולה כסף.
דבר ראשון אתה לא יכול להשוות בין הערוצים של צ'רטון לערוצים yes live and yes gold מכוון שערוצים אלו יש רק ל יס ואין ב-הוט.
בנוסף תחשוב על אנשים שאין להם אמצעים בשביל לשלם כדי לראות משחק כדורגל, לראות את הקבוצה שלהם אחרי 10 שנים במוקדמות ליגת האלופות.

Elior 21-07-07 18:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 526421)

ערוץ הספורט נמצא במלחמה נגד ערוצי ה PPV, אבל בעצם פתיחת 5+ Live, והעברת התכנים שהם קונים לשם, הם עושים את אותו הדבר...דורשים עוד כסף על שידורים שפעם היו קיימים בחינם...

מלחמה אמיתית הייתה לקנות את השידורים ולשדר אותם בחינם. זאת מלחמה נגד ערוצי ה PPV. ב"מלחמה" הקיימת, הם פשוט נלחמים על כסף, לא על זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום...

sheeze 21-07-07 18:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nanadav (פרסם 526461)
דבר ראשון אתה לא יכול להשוות בין הערוצים של צ'רטון לערוצים yes live and yes gold מכוון שערוצים אלו יש רק ל יס ואין ב-הוט.
בנוסף תחשוב על אנשים שאין להם אמצעים בשביל לשלם כדי לראות משחק כדורגל, לראות את הקבוצה שלהם אחרי 10 שנים במוקדמות ליגת האלופות.

זה כמו שלהוט יש ערוצים וסדרות של-yes אין והפוך.
ואנשים שאין להם אמצעים באמת, אין להם גם את היכולת להחזיק הוט או יס בבית ולראות את זה בערוצי הספורט הפתוחים.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 526520)
ערוץ הספורט נמצא במלחמה נגד ערוצי ה PPV, אבל בעצם פתיחת 5+ Live, והעברת התכנים שהם קונים לשם, הם עושים את אותו הדבר...דורשים עוד כסף על שידורים שפעם היו קיימים בחינם...

מלחמה אמיתית הייתה לקנות את השידורים ולשדר אותם בחינם. זאת מלחמה נגד ערוצי ה PPV. ב"מלחמה" הקיימת, הם פשוט נלחמים על כסף, לא על זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום...

זאת לא הייתה מלחמה אמיתית כמו שאתה מתאר. זה היה יותר סיפור רובין הוד.
מה לעשות, גם מאחורי ערוץ הספורט עומדת חברה שרוצה להרוויח כסף בסופו של דבר ובגלל שהערוץ לא ערוץ מסחרי, זאת אחת מהדרכים שלו.
ו"זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום"? מאיפה הבאת את השטות הזאת. על כל דבר אתה משלם. אם אתה רוצה לראות ספורט חינם תקום בשבת בבוקר לראות ליגת נערים או משהו |:

nanadav 21-07-07 18:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 526529)
זה כמו שלהוט יש ערוצים וסדרות של-yes אין והפוך.
ואנשים שאין להם אמצעים באמת, אין להם גם את היכולת להחזיק הוט או יס בבית ולראות את זה בערוצי הספורט הפתוחים.

זה נושא יותר רגיש, מדובר פה בקבוצה שיש לה קהל רב, אשר רוצה לראות את הקבוצה שלו בליגת האלופות אחרי 10 שנים, ולדעתי ההחלטה שלהם לשים את המשחק בערוץ זה, היא טעות.
הם לא ירוויחו מזה הרבה, זה לא הקהל של מכבי ת"א, 10 אנשים ילכו למישהו כל אחד ישים קצת כסף בשביל להזמין את הערוץ וייראו משחק ממש לא בנוח, או ישבו בפיצוציות כדי לראות את המשחק, זה מה שיהיה בסוף.

sheeze 21-07-07 18:51

האמת שהם כן ירוויחו מזה הרבה.
והדבר היחיד שהבנתי מהמשך התגובה שלך זה שהקהל של בית"ר יותר סגור מבחינה חברתית מאשר של מכבי ת"א. ומה רע לשבת עם חברים ולצפות במשחק? לדעתי זה אפילו עדיף מלשבת לבד בבית ולראות =\

sport 21-07-07 19:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nanadav (פרסם 526540)
זה נושא יותר רגיש, מדובר פה בקבוצה שיש לה קהל רב, אשר רוצה לראות את הקבוצה שלו בליגת האלופות אחרי 10 שנים, ולדעתי ההחלטה שלהם לשים את המשחק בערוץ זה, היא טעות.
הם לא ירוויחו מזה הרבה, זה לא הקהל של מכבי ת"א, 10 אנשים ילכו למישהו כל אחד ישים קצת כסף בשביל להזמין את הערוץ וייראו משחק ממש לא בנוח, או ישבו בפיצוציות כדי לראות את המשחק, זה מה שיהיה בסוף.

מה קשוררררררר הקהל של מכבי ת"א? אתה חושב שאנחנו טחונים? שכל אוהד מכבי היה מזמין את המשחק או עובר ליס בגלל זה? היינו מוצאים לראות דרך לראות את המשחק , גם גביע המדינה לא ראינו בגלל יס אם אני לא טועה
כמעט כולם בסופו של דבר ימצאו דרך לצפות במשחק.. אל תדאג.. ככה זה.. אז הולכים לראות בבאר , פיצוצייה , או במסך ענק שאולי ישימו איפה שהוא..

אם גידמאק יתערב בזה.. תהיו מסודרים..

ומי אמר שהקהל של ביתר סגור חברתית?????? מאיפה אתם ממציאים את השטויות המפגרות האלה?

nanadav 21-07-07 19:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 526545)
האמת שהם כן ירוויחו מזה הרבה.
והדבר היחיד שהבנתי מהמשך התגובה שלך זה שהקהל של בית"ר יותר סגור מבחינה חברתית מאשר של מכבי ת"א. ומה רע לשבת עם חברים ולצפות במשחק? לדעתי זה אפילו עדיף מלשבת לבד בבית ולראות =\

התכוונתי מבחינה כספית.

RAS 21-07-07 20:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nanadav (פרסם 526540)
זה נושא יותר רגיש, מדובר פה בקבוצה שיש לה קהל רב, אשר רוצה לראות את הקבוצה שלו בליגת האלופות אחרי 10 שנים,

לא זכור לי שבית"ר ירושלים היו אי-פעם בליגת האלופות. |Lol|
(ז"א שהם בכלל לא היו)

חוץ מזה במקום לעשות את כל זה, בקשו ממיסטר גאידמק שלכם לשדר את המשחק על מסך ענק כמו במשחק האליפות =\\

רותם 21-07-07 20:42

סאמקק אין כוח שוב לחפש באיטרנט שידור, זה תמיד באיכות ירודה.
חתמתי!.

nanadav 21-07-07 22:30

נערך

pini89 21-07-07 23:14

כל הכבוד להם בואו נחתום בעצומה למרות שאני נוסע לירות את המשחק בדנמרק :)...

Elior 22-07-07 10:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 526529)
זאת לא הייתה מלחמה אמיתית כמו שאתה מתאר. זה היה יותר סיפור רובין הוד.
מה לעשות, גם מאחורי ערוץ הספורט עומדת חברה שרוצה להרוויח כסף בסופו של דבר ובגלל שהערוץ לא ערוץ מסחרי, זאת אחת מהדרכים שלו.
ו"זכויות האזרח לצפות בספורט ללא תשלום"? מאיפה הבאת את השטות הזאת. על כל דבר אתה משלם. אם אתה רוצה לראות ספורט חינם תקום בשבת בבוקר לראות ליגת נערים או משהו |:

וואלה גם לי אין מושג מאיפה הבאתי את השטות הזאת. צודק...

urieluri93 22-07-07 10:49

lol באתר של ערוץ 5 לייב אפשר לראות את השידורים שלהם באתר שלהם בחינם..

nanadav 22-07-07 15:16

המאבק עולה על גל חדש, ONE אתר ספורט ישראלי משתתף בעצומה!
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=95771&bz=34

Eran | Roop.co.il 22-07-07 15:24

חתמתי.

sheeze 22-07-07 16:57

העצומה של one היא בין העצומות המגעילות והילדותיות ביותר שאי פעם ראיתי.
הם מנצלים את המאבק הזה לתועלת האישית שלהם, פשוט מגעיל.

nanadav 22-07-07 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 527179)

העצומה היא לא של one, one תומכת בעצומה של האוהדים, העצומה שפרסמתי כאן, וגם זאת לאחר הרבה פניות של אוהדים שביקשו שייתמכו בנו ויפרסמו את העצומה.

sport 22-07-07 18:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 527179)

מה אתה כבר קופץ נגידהם? תכנס לקישור של העצומה ותראה שזאת העצומה שפורסמה פה

nanadav 22-07-07 18:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי urieluri93 (פרסם 526949)
lol באתר של ערוץ 5 לייב אפשר לראות את השידורים שלהם באתר שלהם בחינם..

אני בטוח שאף אוהד לא מתכוון לראות את המשחק במחשב.

4ior 22-07-07 18:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport (פרסם 527217)
מה אתה כבר קופץ נגידהם? תכנס לקישור של העצומה ותראה שזאת העצומה שפורסמה פה

בדיוק..8-)
|winky|

סתם..איך הם בדיוק מנצלים את זה?
הם מפרסים מישהו אחר-איך הם יכולים להרוויח?
אם הם היו פותחים עצומה משלהם אז זה משהו אחר..

Cream 22-07-07 18:35

זה לא יעזור למרות שחתמתי...חחחחחחח מה שכן יעזור זה זה שאנשים יתחילו לנתק את הערוצים האלה...זה באמת יעזור!

sheeze 22-07-07 20:54

התכוונתי לתמיכה של one בעצומה והאזכור האין סופי נגד "הקפיטליסטיות" של ערוץ הספורט. כאילו ש-One לא אתר כזה. זה פשוט מגעיל איך שהוא משמיץ את היריבים שלו.

iDan | Gold-host 22-07-07 21:51

האמת אין לי בעיה עם זה..
יש אינטרנט בימינו חח ויש לי כמה אתרים תותחים לשטויות האלה ..
אף פעם בחיים שלי לא הזמנתי בכסף ערוץ טלויזיה בתשלום נוסף .

nanadav 22-07-07 23:12

גם אורי מלמיליאן מצטרף למאבק!
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=95818&bz=23
ובנוסף היה פרסום על המאבק ברדיו 99 FM.
המאבק מתקדם!

nanadav 23-07-07 12:49

להלן עוד תוצאה של המאבק:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1141664
שידור המשחק יהיה פתוח בכל הבסיסים הצבאיים בניגוד למה שהיה עם המונדיאל!

*מצטער על הדאבל לא יכלתי לערוך.

nanadav 23-07-07 17:09

גם "אמון הציבור" מצטרף למאבק!
http://one.co.il/cat/articles/articl...id=95840&bz=24

אני מצטער על ההודעות הרצופות פשוט לא ניתן לערוך.

sheeze 23-07-07 17:15

המונדיאל היה פתוח בכל הבסיסים...

nanadav 23-07-07 17:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 527917)
המונדיאל היה פתוח בכל הבסיסים...

כן, אחרי שגאידמאק שילם בשביל זה מכספו האישי.

sheeze 23-07-07 17:23

זאת לא ממש הנקודה
ערוץ הספורט הוא לא חברה ממשלתית. הוא קנה כדין את זכויות השידור בדיוק כמו שכל גוף אחר היה יכול לעשות. משם הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה עם זה.

orei_y 23-07-07 18:31

זאת ממש בושה מה שהם עשו הם התחילו עם ערוץ 5 אחרי זה הוסיפו את 5+ בתשלוםעכשיו הם הביאו את 5+live ואת 5+gold וגם עליהם הם רוצים שנשלם עוד!!!!!!!!!
זאת ממש חוצפה כי אני בתור אוהד בית"ר שחולה עליהם צריך לשלם כדי לראות משחק שחיכיתי לו כל החיים!!!!!!!
זו בכלל חוצפה כי כשהיה את 5+ להוט היה את זה עכשיו להוט בכלל אין את זה.
בקיצור יאללה בית"ר תנו לקופנהגן שלישייה!!!!!!!!!!!!!!!

sport 23-07-07 18:42

hot היא הסתומה פה , יש לה איזה הסכם עם צ'רלטון שבגלל זה היא לא מציעה את השירותים הנוספים של ערוץ הספורט...

צ'רלטון הערוץ הכי אידיוטי בעולם , חוץ מהליגה האנגלית והישראלית שלצערי זכויות השידור שלהם אצלם , אין שם כלום. ועכשיו שבעונה שאין כדורגל , משדרים שם אלף שידורים חוזרים ומירוצי סוסים .

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ