![]() |
PHP כשפת WEB בלבד?
בעקבות מאמר שקראתי (לפני כ10 דקות? :P ) חשבתי לפרסם סקר זה.
האם אתה משתמש בPHP בתכנות אפליקציות WEB, זאת אומרת שקרוב לוודאי ירוצו על ה APACHE ודומיו, או גם עושים כמה סקריפטים ל SHELL, או DAEMONS למיני ( AKA דברים שלא מתים עד שאתה לא הורג אותם ) ? לפי דעתי, רוב הילדודס שלומדים PHP ישתמשו בו לאפליקציות WEB... ואם כבר מדברים על הצד האפל של PHP, לא עדיף כבר לכתוב סקריפטים ב C++ ל SHELL במקום ב PHP ? יותר אפשרויות לניהול פרוצסים, יותר גמישות בנוגע לזיכרון ומיליון דברים אחרים... ( אבל זה כבר לסקר אחר :P ) |
רק אם אני ממש עצלן לפתוח עורך אחר אני אשתמש בPHP לבצע פעולות אחרות.
|
אתה יכול לתת דוגמאות למה אתה מתכוון ? כשאתה אומר לא לשפת WEB בלבד ?
|
ציטוט:
פעם כשתיכנתתי בעיקר בc++ אז התעסקתי עם SDL..אפשר להשתמש בזה להרבה שפות. וכאן php היא שפת תיכנות נטו לא WEB. |
ממש לא,
PHP בשילוב עם שפות SHELL אחרות יכולות לעשות נפלאות :) |
ציטוט:
אולי הפעולות שלה בWEB, אבל אפשר לעשות דברים ממש נחמדים על דברים שהם "לא WEB" דרך הWEB ;) |
ציטוט:
אבל לבנות לדוגמא ICQ [ אתה מבין את הרעיון ] השרת שלו בנוי ב PHP, זה כבר פחות WEB... כשאני אומר WEB, אני מתכוון לאתרים... "הצד האפל" של PHP דומה יותר לשפת תיכנות ממנה היא נגזרת כמו C (++) ו PERL, יש בה הרבה פונקציות, כמו ריבוי בפרוצסים [ חבל שלא ליבות :P ] מה שמאפשר כמו שאמרתי לעשות "שרת" מתוכנת ב PHP אשר כל מיני סוקטים מתחברים אליו והוא עונה לכולם בלי תלות אחד בשני [ אם משתמשים באפשרות של הריבוי פרוצסים ] קיצור אני כבר עייף והולך לישון, אני יקום מחר בבוקר לכתוב איזה שטות רשמתי למעלה ואגיב למי שאגיב :P ביי... |
הכי רחוק שאיי פעם היה לי צורך שזה לא WEB
זה בניתי בוט IRC עם PHP בדומה ל EGGDROP... |
מיותר להשתמש בPHP ליותר מWEB.
ברגע שהיא עוברת את הגבול של המפענח הרגיל זה כבר לא PHP. יש כלים הרבה יותר מתאימים למשימות הללו. |
אני משתמש ב PHP לווב בלבד.
בעקרון, כי אין לי שום מימוש אחר לשפה מלבד ווב. |
לאו דווקא שרתי שמשחק והסוג הזה
אתה יכול להתחבר למחשבים פרטיים עם סוקטים אבל בעיקרון, כמו שאמרו פה, PHP היא שפת WEB |
האם יש לכם הוכחה שזאת שפת WEB בלבד?
ל PHP יש הרבה דברים שלא ממש עובדים טוב בשילוב APACHE ( הכוונה WEB ), אז אם היא בנויה רק ל WEB, כמו שאתם טוענים, למה למפתחים לסתור את עצמם וליצור פונקציות שימושיות שיפריעו לפעולה התקינה של ה WEB? |
איזה פונקציות לדוגמא?
|
http://il.php.net/manual/en/function.pcntl-fork.php
טובה בשביל לעשות כמה דברים יחד, כל לחכות לתשובה בהרבה סוקטים ולהחזיר תשובה בלי תלות אחד בשני... זה לא ממש שהיית רוצה להשתמש בו בWEB כי WEB זה לקחת תוכן - לעבד אותו - להציג, ה"צד האפל" הוא משהו אחר.... אגב דניאל, היה נחמד אם היית מביא כמה דוגמאות לדברים הזדוניים שחשבת עליהם שם :P |
אני אשית לא חושב שצריך להגזים עם השפה הזאת כ יהיא לא כל כך מתאימה לדברים אחרים חוץ מ-WEB אני מעדיף לקחת שפה שמיועדת ל-SHELL ולא שפה שרוב השימוש שלה הוא ל-WEB
|
אני מתכנת WEB בדיוק בגלל הנקודה שציינת.
אם לומד במקביל C# ומכין את עצמי למעבר לASP DOT NET, כי לפתח עם SHELL לא "משתלם" בעזרת PHP, רוב השרתים לא מאפשרים בכל מקרה. |
אני לא רואה סיבה להשתמש ב-PHP לדברים שלא קשורים ל-WEB.
מספיק לי הידע בJAVA ו-C, ואני לומד C++ ו-C# שנה הבאה.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ