![]() |
שאלה באדסנס!
שאלה באדסנס!
הגעתי ל 100 דולר היום קיבלתי את הפין קוד שלי והקשתי ואז נזכרתי במשהו הרי אני מקבל צ'ק לבית שלי! ואני רוצה להפקיד אותו לבנק של ההורים שלי! והצ'ק רשום על שמי מה אני אמור לעשות?! |
שלא לדבר על זה שאתה בן 15 ולפי החוקים של אדסנס אתה אמור להיות מעל 18.
|
ציטוט:
|
לחכות עד שתפתח חשבון בנק ואז תפקיד את זה אצלך.
או, להחליף מהר לתשלום ע"י הפקדה בנקאית, אולי עוד אפשר לחודש הזה. |
יואו
אני מזה מקווה אח שלי אני ינסה להעביר!! |
חבל שנרשמת בלי ללמוד קצת יותר על אדסנס.
עשית טעות שיכול להיות שתעלה לך ב100$. יש לי חבר שזה קרה. תרשום על שם אביך או מישהו מעל גיל 18 בעל חשבון בנק או שנידפקת :S |
ציטוט:
תעזור לי בפרטי אח שלי! |
אם אני לא טועה אי אפשר לשנות את השם. תצטרך לשלוח להם מייל ולבקש שיסגרו לך את החשבון הישן ולהרשם שוב.
אם הכסף עוד לא ירד מהחשבון שלך, תעשה העברה ישר לחשבון הבנק ושם אתה יכול להכניס שם אחר. |
ציטוט:
דיברתי אם אבירן כהן והוא הציע לי לשלוח להם מייל שלא ידעתי שחייב גיל 18! ואני ישמח אם הם ישנו לי את השם מה אתם חושבים שהם יעשו?! |
אתה בטוח? אני יכול לכתוב שם אחר בבנק...
ונראה לי אם תעשה את זה פשוט יסגרו לך את החשבון.. |
ציטוט:
אתה עזרת לי אם אתה מעוניין ב 50 שקל צור קשר! |
לא זה בסדר.
לגבי הפוסט הקודם, התכוונתי שיסגרו לך את החשבון אם תשלח להם מייל שאתה קטין. בכל מקרה, אחרי שתצליח לקבל את התשלום תבקש מהם לסגור את החשבון ואז תפתח חדש על שם ההורים.. |
אחי?
שמע כבר פעם רשמתי שאני רוצה להפקיד לאיזה שבון של ההורים שלי אבל רשמתי שבעל החשבון זה אני בטעות =\ יש לך מוסג אולי איך אני מוחק אותו!? |
ציטוט:
קודם באתי לאיזה אחת שלא הסכימה, אחרכך הלכתי לפקיד אחר, והוא עשה הכל בלי בעיות. |
ציטוט:
|
אם אני לא טועה בישראל ההורים יכולים להפקיד צ'ק של הילד שלהם שרשום על שמו כל עוד הוא מופיע בספח של הת"ז שלהם וכו'...
כי אני יודע שלחבר שלי תמיד היו מגיעים צ'קים (לא של גוגל,צ'קים ישראליים רגילים) ואמא שלו הייתה מפקידה לחשבון שלה ונותנת לו תכסף |
אם זה "למוטב בלבד" (ונראה לי שזה כן), אז רק מי ששמו רשום על הצ'ק יכול להפקיד אותו לחשבון שלו.
אם לא כתוב "למוטב בלבד", מי ששמו רשום על הצ'ק יכול לחתום מאחורי הצ'ק ולכתוב למ הוא רוהצ להעביר את הצ'ק - וזהו, אפשר להפקיד את הצ'ק אצל מישהו אחר. |
לפי מה שאני יודע ההורים שלך יכולים להפקיד את זה, כמו שבבר מצווה יש כאלה שכותבים צ'קים למוטב בלבד לפקודת הילד.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ