![]() |
מכס על נעליים.
אני צריך עזרה בקשר לתשלומי אחוזי מכס על נעליים.
אני רוצה לדעת כמה אחוזים אני צריך לשלם על נעליים שעלו 60$. שיגיבו רק אם מישהו יודע בוודאות! כי מצאתי טבלה של המכס- http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx ורשום שם ב"הנעלה" שזה "בהתאם לפריט המיובא". או אם מישהו יכול לתת לי טלפון של משהו שאני יכול לשאול אותו כמה זה עולה.. תודה מראש. |
אתה לא צריך לשלם כלום,
עם אני לא טועה משלמים מעל 200$ ...ככה זה היה אצלי שהזמנית מ Ebay |
ציטוט:
|
200$ זה המקסימום בדיוטי פרי
50$ זה ייבוא אישי אתה תשלם בין 50 ל-100 שקלים |
ציטוט:
אתם מתכוונים שאני מביא את זה(חזרה מחו"ל). אני מתכוון על משלוח חבילה. גם אתם מתכוונים על חבילה? |
תשלם בערך 80 שקל
אני קנתי ב 100 דולר מאיביי ושילמתי 127 מכס.. |
תשמעו צריך לשלם גם מכס על המשלוח.
אז מישהו יודע..? (משלוח עולה 137 ש"ח). |
הם עושים את ההערכה שלהם ונוקבים במחיר.
אם אתה בוחר להביא להם קבלות שהם לא מתחייבים לכבד, אז גם המשלוח נכלל בעסקה |
ציטוט:
עכשיו אני צריך הערכה הכי מדויקת שאפשר לתת.. כמה יעלה לי מכס אם המוצר עלה 275 שקל ועוד 137 משלוח לארץ? ואם אני מתקשר למשרדי המכס הם יכולים לתת לי הערכה כמה זה יעלה? |
ת'קונה בEBAY?
אם כן, אז אין על זה מכס. זה כלום, סה"כ 60$. |
ציטוט:
אם זה היה עד 50$ אז לא הייתי צריך לשלם מכס.. |
ב Ebay אין מכס על כאלה דברים קטנים..
צריך לקנות ב איזה 150+ משהו כזה.. עם לא אני לא יודע |
ציטוט:
דבר ראשון, למכס לא אכפת אם קנית מוצר ב-EBAY או ב-amazon או שדודה מארה"ב שלחה לך מתנה. והסכום שנקבת הוא רנדומלי, מאיפה הבאת אותו? אני למשל הזמנתי נעליים ב-80$ ושלמתי 100 שקל מכס ולעומת זאת חבר שלי שקנה נעליים ב-120$ שילם רק 50 שקל. מה שאני מנסה להגיד, אין שום דרך להעריך כמה מכס תשלם, אם בכלל. |
אני קיבלתי מכשיר חשמלי (np4) מסין, השולח כתב gift ולא שילמתי מכס (אני חושב, איך יודעים שמשלמים מכס? על העטיפה היה פתק שזה עבר במכס)
|
שהמוכר ירשום שזה gift.
אם המוצר עובר במכס אתה לא משלם כלום אם הם בודקים אתה משלם 40% מהמחיר של הנעליים+השליחה. |
ציטוט:
|
שטויות, אני קונה בEBAY (מחו"ל) על סכומים יותר גדולים מ60$ ואף פעם לא שילמתי למכס. תגיד לזה שאתה קונה ממנו שישלח את זה כ gift או משהו כזה.
|
טוב ירדתי מהעניין הזה..
רק על החרא שמסביב עולה כמו נעליים וחצי. תודה לכל מי שניסה לעזור. אני חושה שאני אחכה שדוד שלי יגיע לארץ ואז אני אשלם פשוט רק על הנעליים. בנתיים מישהו יודע איפה אפשר לקנות DC בארץ?:) אפשר לנעול. |
חבר שלי קיבל פלאפון מחבר בחו"ל...
הוא לא שילם כלום על הפלאפון עצמו, אבל על-מנת לשחרר מהמכס הוא שילם 127 ש"ח. בירוקרטיה מפגרת. |
נעול :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ