![]() |
צריך מפרט..
אני צריך מפרט למחשב לצורך משחקים, ב 12,000 ש"ח.
ללא ציוד הקפי. (המפרט הוא לחבר שלי). |
ציטוט:
|
משחקים הוא רשם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי כדאי להשקיע יותר בכרטיס מסך. |
ציטוט:
|
GIGABYTE nVIDIA Ge Force 6800 Ultra 256MB GDDR3 256BIT PCI-Express SLi Ready - 2,800NIS AMD Athlon 64 X2 4400+ Dual Core - 3,100NIS GIGABYTE nVIDIA K8N Ultra SLi nForce 4 - 750NIS 4,096MB Kingston DDR400 (1,024MB x 4) - 2,400NIS Western Digital Caviar RE2 400GB 7,200RPM S-ATA 16MB - 1,600NIS Lite-On SOHW-1653S02C Dual Layer DVD±R/W/DL - 310NIS LiteOn SOHC 5232K CD-RW/DVD-ROM Combo x52/x32/x52, x16/x48 - 300NIS SunBeam Transformer Black case (No PS) - 250NIS Antec TrueControl 550Watt - 800NIS סך הכל מחשב טוב מאוד למשחקים כבדים ב12,310 ש''ח |
ציטוט:
וווווואטטטטטטטטטטט מחשב תותח כזה ב13אלף איפה? אחי מציע לך תקנה את זה חזק מאוד יחזיק לך ת20 שנה... |
ציטוט:
ולא צריך כל כך הרבה MB :/ |
ציטוט:
וedenb זה מחשב חמוד סך הכל לא יותר... ולא הוא לא יחזיק ל20 שנה :qqb009: וכן זה המחירים של החלקים... |
החיים שלו יפיםם
12 אלף למחשב פאנאני.. אבל אני הייתי משקיע את זה על רשיון לקטנוע + קטנוע :]] אבל שיעשה מה שבלו גיימר חמוד. ולדעתתי תחליף תכרטיס מסך ל GEFORCE 7800256M ותוריד מהזיכרון :]] בהצלחהההה |
ציטוט:
|
ULTRA :] עכשיו שמתי לב
|
ציטוט:
לגיימרים עדיף 10K RPM :/ זאת דעתי.. אבל לא נראה לי שיש 200- או 120 .... אבללללללל לא יודע :/ שיקח לפחות S-ata2 משהו חדש.. :/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון את הRAPTOR יש רק עד 80.. (74) אבל את הSATA2 יש עד 200... הוכחה (לא בטוח שמותר לפי החוקים [אבל גם ככה בקושי ויש פה מנהל ^_^]): http://www.zigzag2000.co.il/catalog/...oducts_id=3338 |
ציטוט:
|
ציטוט:
דווקא מגיע לך לנהל את הפורום הזה.. ואתה מהיר!! ענית כבר יותר ממהר על אשכול אחר.. :/ ותסתכל על המחיר שלו... עדיף לקנות שניים כאלו :/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי שעדיף 200 SATA2 על 400 SATA זה הכל... ככה לדעתי לפחות... יש לי RAPTOR אחד... וSATA רגיל אחד... ורק לפני כמה ימים החלפתי אותו בSATA2... ויש הבדל רציני.. אז 200GB זה המון :/... אני לא מצליח למלא את זה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
+50GB ^_^... רק על זה מגיע לך סמיילי שמוציא לשון :) |
ציטוט:
ועל כל מחשב אצלי יש SCSI בשביל משחקים :qqb003: |
ציטוט:
יפה שאתה יכול להביא... אבל לא נראה לי שכרגע בשוק מוכרים כאלו דברים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל הקטע שיהיה כמה שיותר מהיר בנפח הכי גדול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין צורך בכזה גודל.. והמהירות סתם גבוה מידי.. כאילו.. גם אם זה עולה הרבה... ויש אנשים שלא אכפת להם לבזבז על זה כסף.. הקטע שלא שווה לקחת סתם אחד מהיר שהוא לא גדול.. צריך לקחת משהו שהוא כמה שיותר גדול.. והכי מהיר שיכול ליהיות.. והדבר הזה זה 250GB SATA2 וגם שיעמוד במחיר נורמלי... ולא יגיע לעלות של מחשב... |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנאדם רגיל לא יכול ללכת ולקנות במחיר שאתה קונה.. אז אתה רואה את זה נורמלי.... אבל לשלם על סקזי לא יוצא שווה... |
ציטוט:
ד''א מזל"ט הגעת ל250 הודעות :qqb014: |
ציטוט:
צחקת עליי שנפתח הפורום ולך היה 700.. ולי היה איזה 30 ^_^ אז עכשיו אני רושם יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני ^_^ אמרתי לך שאין פה מנהל.. |
ציטוט:
|
תרגיעו פה.
עומרי, תומר - יש בישיבל זה ה"פ. זה לא מעניין אף אחד כמה הודעות יש לכם. |
ציטוט:
תזהר שאני לא אוריד לך איזה כאפה... משחק אותה שאתה מנהל :P |
תומר, "כאפה" תוריד אתה יודע למי!
האשכול ננעל ומחולקות אזהרות בהתאם. אני הפסקתי להיות נחמד, פעם הבאה שאני אראה מקרה כזה אני אפעל בחומרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ