![]() |
[עיצוב]פורטפוליו למתכנת DorWD
שלום כולם (:
עיצבתי היום עיצוב קטן לדור, אני לא חושב שפורטפוליו של מתכנת צריך להיות דבר גדול ומוגזם לכן עיצבתי משהו קטן סולידי ובלי יותר מידי אפקטים. הינה העיצוב: http://img184.imageshack.us/img184/1743/dorwdye7.jpg אני ראיתי את הסגנון הזה בהרבה מאוד מקומות ואני פשוט אוהב אותו, משהו חלק פשוט ונוח. רציתי לדעת מה דעתכם.. (: שבוע טוב לכולם ולילה טוב. |
נחמד מאוד. קצת אחיד,תוסיף צבע או שניים.
|
ממש נחמד, קצת משעמם ולא מושך.
|
זה מה שאני אוהב בסגנון (:
שהוא עם 2 צבעים עיקריים ועוד אחד משנה וזה הכל. לא זועק מידי ובלי הרבה אפקטים מיותרים. בגלל זה כתבתי "סולידי" (; וחוץ מזה הוא מתכנת וזה פורטפוליו זה לא אמור להיות משהו גדול מידי. שוב תודה לכם. |
יפה מאוד, תוסיף אפקטים או משהו, זה סתם כחול משעמם
|
עיצוב נחמד :)
|
ציטוט:
|
מצטרף ל-talent, זה משעמם ולא מושך.
לי זה בכלל הזכיר את הצ'אט הישן של וואלה ודומיו. לא הבנתי גם מה הסימן שאלה אמור לייצג. |
עיצוב משעמם ולא מושך.
|
לא אהבתי בכלל. לא נראה מקצועי, צבעים לא טובים, משעמם, לא נעים להסתכל על זה.. לא הייתי מעלה פרוטופיליו עם זה.
* אני לא מנסה להעליב, אני רק נותן ביקורת בונה. עדיף שאני יפרט מה לא טוב משאני יגיד "לא טוב" וזהו. |
לא מקצועי,משעמם ולא מושך:|
צריך יותר צבעים יותר תמונת מצעטר אם פגעתי:( |
כמו שאמרת הוא פשוט וסולידי,
אבל יותר מידי, הוא משעמם. |
לא משהו בכלל,
לא נראה מושך. בהצלחה. |
נקי,נחמד,משעמם,תוסיף עוד צבע!.
בכללי מתאים למתכנת אך די משעממם. |
נחמד מאוד :)
|
מצטער, לא אהבתי.
לא מייצג טוב את המתכנת. |
ציטוט:
|
נחמד מאוד,
עלה והצלח! |
נחמד
|
אתה ידוע מה מפריע לי תמיד בעיצובים שלך?
אתה תמיד אומר שאתה עושה את זה בסגנון אחר, סגנון שדומה למשהו, למה לא תגבש סגנון משלך ותלך איתו? לגבי העיצוב, הוא נחמד אבל הוא משעמם כזה, נראה לי לוגו יותר מורכב או איזשהו צבע היה עושה את העבודה. |
נחמד.. :)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ