![]() |
[PSD מתנה] עיצוב שלם עם טונה עמודים
http://www.rar.co.il/file.php?id=1185724540.rar - להורדה.
העיצוב שייך למישהו שרימה אותי עם איזה תיכנות ובמקרה הוא שלח לי את הPSD של העיצוב שלו אז בתור "נקמה" אם תרצו לקרוא לזה ככה אז אני מפרסם את הPSD. הבנאדם ביקש משהו, הציע בתמורתו מספר אייסיקיו 6 ספרות ועיצוב מתנה תמורת הדבר שהכנתי לו, הוא אמר לי שהוא לא מביא לי כלום בסוף אחרי שהכנתי לו את מה שהוא ביקש הוא אמר לי מגיע לך רק ז** בת** ועוד כל מיני קללות, התעצבנתי עליו, הוא הסכים שאפרסם [XD] יש לי אישור שלו : ציטוט:
מקווה שתלמדו מהעיצוב - מהמקרה, ובכללית תהנו זה עיצוב מורכב מאוד... |
כן אני מכיר אותו , קוראים לו דור סבג, ממש ילד חוצפן, תמיד מקלל.
הציטוט שלו " אם הייתי יכול לגנוב הייתי גונב". |
חח יכול להיות הוא סתם שקרן מסריח גנב רמאי נוכל, אנא לא נרד לרמה שלו ..
באמת ילד עם רמה נמוכה מאוד וחסר כבוד וערכים. |
עיצובים של NBA פצצה
תודה רבה לך |
ברגע שפירסמת את העיצובים שלו, ירדת לרמה שלו:(
פעם הבאה תלמד עם מה אתה מתעסק ועם מי אתה מדבר. אפשר לדעת הרבה על בנאדם לפי סגנון שיחה ועוד הרבה דברים לא פחות בולטים. יום טוב. |
תודה על הPSD, בואנ'ה זה רעיון מעולה עם מישהו מרמא אותך צריך לפרסם פי-אס-די לקהל הרחב.
ואז הוא נדפק, זה כמו שאני אפרסם ת'PSD ל-וואלה! |
תודה על ה PSD
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בולשיט!!! הואר לא ירד לרמה שלו אתה יודע למה? כי הוא גנב ממנו ולא הביא לו שום תמורה והדבר היחיד שהוא יכול לעשות שגם יעזור לו לשמור על זכויותיו ולעזור לאחרים זה לפרסם את זה ברשת... נ.ב תודה אחי |
ציטוט:
|
עיצוב נחמד
תלמד עם מי להתעסק וכמו שאמרו מעליי ירדת לרמה שלו ברגע שפרסמת את העיצוב... (למרות שהיית עושה אותו דבר :) :) :) ) |
ציטוט:
לפי דעתי זה מגיע לאותו הבן אדם , גם אם הוא ירד לרמה שלו זה מגיע לו. יש את אלו שיתעלמו וימשיכו עם זה הלאה , כמו שאתה אומר. ויש את אלו שיתנקמו ויעשו דברים כמו מה שניעשה פה לדוגמא. לפי דעתי עשית את הדבר הנכון , אולי ירדת לרמה שלו אבל החזרת לו , לא מגיע לאף אחד לשתוק ברגע שמרמים אותו , אפילו אם זה על דבר הכי קטן שיש. |
פעם הוא פנה גם אלי, תודה :)
|
את האמת זה כבר נעשה פה טרנד. אפשר להקים אתר עיצובים חינמיים שלם רק מהזמן האחרון פה בפורום.
בכל אופן עיצוב יפה אני אהבתי ! |
הוא לא ירד רמה. העיצוב הזה שלו עד שמי שהוא עיצב לו נותן את התמורה. בעיקרון הוא פירסם עיצוב שלו.. בכל מקרה - אפשר דוגמא לעעיצוב?
|
ציטוט:
צודק בדבר השני... למרות שיש כאלה גם עם סגנון שיחה "מקצועי" לקקני כזה.. כמו "מנכ"לים" של הרבה חברות פה.. כאילו מדברים עם בן אדם מבוגר ובעצם זה ילד.. גם את זה אני לא אוהב.. |
הנה תגובה מMiami 4 Life
הוא ביקש שאני יעתיק את כל השיחה שלנו אין לי מוסג למה חח ציטוט:
|
חלאס להיות ילדים קטנים, תלמדו לעשות עסקים רק עם אנשים רציניים ולא ירמו אותכם.
אתם עושים לי עסקים עם ילדים בני 12, תמורת אייסיקיו 6 ספרות (ואו שווה מליונים). |
הייתה מביא גם תמונה לעיצוב שהינו רואים איך הוא...
תודה |
אחי גם אני נתכלתי בו פעם הוא היה צריך עזרה פעם בפורום שלו ואני הייתי צריך לוגו לפורום שלי,
אז היה הסגם שאני יעזור לו בפורום והוא יעצב לי את הלוגו וחודש הוא אומר לי היום אני מתחיל עד שאיזה יום אמרתי לו שנמאס לי והוא התחיל לקלל רק שהוא שכח שיש לי DA :) ואז הוא קיבל את עונשו. ותודה רבה שהבאתה לנו את זה. |
חח סיפור קצת עצוב וגם התגובות פה קצ תעצובות חח אני לא מבין מה זה אכפת לכל הפורום שהוא כנקמה מביא PSD של מישהוא מה זה משנה הוא העלה הביא לכם תגידו תודה על ה-PSD מה זה משנה איך הוא השיג אותו מאיפה למה ובאיזו רמה הוא...
אני אישית חושב שלא צריך ליותר לפרסם עיצובים חינמיים בפורום הזה כי כל הזמן מישהוא יתחיל להגיד ירדת רמה או שמאיפה זה מכל מיני שאלות כאלו אני לא הייתי מפרסם פה ולנושא: תודה רבה על העיצוב:) |
קודם כל, תודה על העיצוב ועל הפירסום.
שנית, אני אישית אף פעם לא אתעסק עם מישהו שקטן מגיל 16 (למרות שאני קטן מ16;) ) במידה ואני כן מתעסק עם מישהו כזה, אני אדע ב99% שכדאי לעבוד עם אותו הבחור. אני גם לא מבין איך אתם יכול לעשות עבודה שהיא לא בכסף (חוץ מדברים שהם בקטנה..) יעני אתה עיצבת לו עיצוב + תכנות בתמורה לאייסי קצר? לאן הגענו|: סתכלו על הפורומים הגדולים בחו"ל, אני עדיין לא ראיתי מישהו שהציע למישהו אחר עבודה וזה לא היה בכסף כל עיצוב מינימלסטי שצריך קידוד זה בערך 30$. בגלל זה אני עובד עם לקוחות מחו"ל לרוב (ולא אין לקוחות ערסים בחו"ל|winky|). בעיקרון עשית בנכון שפירסמת, אתה לא ירדת לרמה שלו בכלל, זאת אומרת אם פתאום הוא ירצה להשתמש בעיצוב שלך לאתר פתאום הוא יראה אתר אחר עם אותו העיצוב (LOL). בכל מקרה, תודה על העיצוב.;) |
אחי אני לא עיצבתי את העיצוב
הוא עיצב ושלח לי PSD שאני אכין לו תיכנות של משהו.. משהו לא רציני, לא שווה הרבה כסף, ואני רציתי לעבור כבר למספר אייסיקיו קליט, אז הסכמתי לו. בסופו של דבר הילד השתגע ואכל אותה אם ראיתם את התגובה שלו לעיניין הוא קודם כל משקר ברוב הדברים ושנית כל הוא ענה בכזאתי זלזול עצמי כך שרואים שהילד קוקוריקו . |
תודה שאתם מזכיר לי
עם הוא אכנס אליי לאיסיקיו אני זוכר את הניק שלו אני יזהר מימנו תודה אחי ואל תאמין לילדים כאלה וכול פעם שאתה עושה עיצוב תבקש 25% מהכסף ליראות שהוא באמת אמין |
תודה על פירסום העיצוב, למרות שאני לא אהבתי אותו,
ובעיקרון צריכים להזהר מאנשים כאלה, ולבקש ביקורת מאחרים שעבדו עמם. |
חחח נושא מצחיק.
דרך אגב העיצוב בכלל לא משהו. רוצה מספר 7 ספרות(חינם)? |
עיצוב יפה קצת קטנוני אבל שיהיה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ