![]() |
עזרה | נסתמה לי האוזן
נסתמה לי האוזן איך משחררים חחח?
יש טיפות אולי? |
תפהק, תבלע רוק..
|
לא יודע איך להסביר לך
תסתום את האף עם הידיים ותנסה לנשום ואז זה יחזור לך מקוה שהבנת |
שום דבר לא עוזר
|
ממה היא נסתמה לך?
|
כשישנתי על האוזן היא נסתמה לי ואז השתחרר ואז שוב:\
|
תסתום את האף ואז תוציא ממנו אויר כמה שיותר חזק. אתה תרגיש מוזר באף עד שתגיע לאנרגיה המספיקה (אצלי 3 שניות זה לוקח) של הלחץ אויר ואז יצא לך אויר מהאוזנים. עובד בדוק.
|
זה נסתם עקב שעווה או סיבה אחרת?
עם זה עקב שעווה לך לרופאה אף עוזן גרון. לחבר שלי היה משהו דומה... |
ציטוט:
ובקשר לסתום את האף אני מרגיש שהאוזניים עוד שניה מתפוצצות |
לך לרופאה..
|
תישן על הצד השני בשביל לאזן
-או- (החלק הלא-ציני) תקפוץ על רגל אחת ותן דפיקות על האוזן זה עוזר לי כשנתקעים לי מים באוזן (רציני) אולי זה יעזור לך |
חחח עד שחשבתי ששמעתי הכל בפורום הזה
לך לרופא גבר... נסה לנקות תאוזניים |
ציטוט:
אני מכיר מלא שמכניסים טיפות אם צמר גפן ומכניסים משהו למיקרוגל חחח לא יודע מה זה תישאל רופע בטוח הוא יעזור! |
תקשיב טוב
תסתום את הניחיריים עם שני אצבעות סגור את הפה ותוציא אוויר (כשהפה סגור) אתה תרגיש לחץ ואז תבלע רוק וזה אמור להשתחרר. אם לא עוזר, אין לך עוד מה לנסות.. |
תסגור את פתחי הנשימה של האף ותפמפם, אין סיכוי שזה לא משחרר לך, אם זה לא משחרר אז יש לך דלקת.
|
תצחק תצחק.. תנסה לקנח את האף 8-)
|
זה לא יעזור.
יש לך כנראה פקק בתוך האוזן, לך לרופא א.א.ג הוא יוצא לך את זה, אבל קודם יתנו לך טיפות שיש להם ריח של דלק o0 ואז הרופא יתקע לך כזה דבר עם שפיץ ויתחיל להוציא לך דברים מהאוזן o0 |
ציטוט:
בכל מקרה, אני לא חושב שלמישהו מפה יש דוקטורט, אז רופא זה דיי חיוני ;) |
ציטוט:
הרופא יוציא את ה"פקק" הצטברות של שעווה... |
חחחח כל אחד כאן עם התרופות סבתא. אתה תשתגע אם תקשיב לכל אחד כאן.
לפעמים זה עובר לבד. אם לא יעבוד לך אחרי שעתיים בערך, לך לרופא. |
ציטוט:
יש הבדל בין הומור לעוקצנות, ומה שרשמתי למעלה זו לא עוקצנות. אם אני ארשום לך עכשיו "אתה ילד שמן", אתה תבין שזה בצחוק ושזה לא במטרה לפגוע זה בהחלט אותו הדבר |
לך לרופא זה הכי יעזור
|
דפוק את הראש בקיר עשר פעמיים חזק חזק ואחריי שתתעורר מזה שהתעלפת בטוח שישתחרר לך :)
|
ציטוט:
ציטוט:
--- בקיצור אני ממלית לך להתאמץ עוד קצת ולנסות את הרעיון הראשון :) |
ציטוט:
|
לא הצלחתי את הראשון את השני ניסיתי וזה לא עוזר ונגמרה הבטריה של המצלמה כשצילמתי את הסירטון כי הייתי מאולף למשך כמה דקות והמצלמה נשארה פתוחה אז אחרי שאני אטעין אותה אני אעלה את זה
|
מוזר לי זה עובד כל הזמן ....
תנסה משהו אחר... תעמוד באמצע כביש מהיר.. וכשתראה משאית מתקרבת תעצום עיינים... אני בטוח שלא תרגיש יותר בחיים את האוזן שלך סתומה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מקווה |Stare| |
ציטוט:
|
לי פעם נסתמה האוזן זה היה לי ככה חודש בלי להגזים וזה עבר לי לבד
לא שמעתי כולם באותה האוזן זה היה הדבר הכי מציק בעולם |
ציטוט:
|
כל מי שאמר בקשר לנשימה, להוציא סתימה מהאוזן, ככה הוא לא יוצא.
דבר כזה עם הנשימה, ניתן לעשות כשיש לכם לחץ על האוזניים, כמו לדוגמא אחרי שאתם יוצאים ממסיבה או משהו אבל פקק לא תוציא ככה, לך לרופא, או שהוא יקח מזרק ענק (ואני לא צוחק) ויתחיל להשפריץ מים לתוך האוזן, או שהוא יקח דבר כזה עם שפיץ בקצה ויוציא לך את זה עם המכשיר . |
קיצר לך לרופא וחלאס עם הספאם
שמישהוא ינעל |
חבל לי מאוד לראות איך אשכולות מגיעים לכ"כ הרבה ספאם.
אם כמה מכם חיפשו את הדרך להיות בחוץ, שרק ידעו, הם בדרך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ