![]() |
דומיינים שהתחדשתי בהם לאחרונה
http://www.Sells.co.il
המערכת כרגע בבניה ונראה ככה: http://www.mamboheb.com/sells Nasty.co.il - ישמש כאתר סקס. Calls.co.il - אתר לתכנים סלולארים, יספק גם שרותים עבור אתרים אחרים בתוכנית שותפים. דומיינים שקיימים אצלי דיי הרבה זמן ובקרוב יעלה להם אתר: 2do.co.il - אתר מדריכים. Wrz.co.il - אתר הורדות. -- אתרים שכבר בשימוש TopSite.co.il - תחרות אתרים. Vez.co.il - קיצור דומיין. Rdy.co.il - חברת האחסון שלי. * אני מחפש כרגע דומיין עבור שרות פתיחת אתרים\פורומים. חשוב לציין ההרשמה לאחד האתרים מקנה אפשרות להתחבר לכל אתרי הרשת שלי בלי צורך להרשם שוב, נניח ונרשמת בטופסייט, תוכל להתחבר לVez עם אותו שם המשתמש וליצור דרכו קיצוריי דומיינים. |
טופסייט תוקן?, יפה מאוד, חבל לך להסתבך עם אתר ווארז, וגם אתר סקס, לא יעיל ולא משתלם..
הלך לך טוב בצורה חוקית, תמשיך עם הזרם :) בהצלחה. |
ציטוט:
מה גם שהאתר יהיה מעיין אינדקס כמו אתרי הסקס הישראלים המוכרים והטובים. אתר ווארז ישמש גם הוא כמאגר לינקים, הצורה שיתנהל האתר הוא על נקודות ע"פ השתתפות הגולשים ולא בצורה חופשית כמו בשאר האתרים. |
Topsite למכירה במקרה? (רק הדומיין)
ראיתי שהוא בכלל לא מושקע. |מסמיק| אם כן שלח ה"פ עם מחיר +-. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובכללי אין פרסום, לפני שהתחרות ירדה מהרשת היא הייתה ממש טובה ובין הטובות בארץ אם לא הכי, כרגע ממש לא.. גם אין פרסים אז בכלל. |
ציטוט:
פרסים בכל מקרה מחולקים. אני אדאג לזה עוד היום. |
ציטוט:
אם יש לך הצבעה אחת אתה מופיע בעמוד הראשון. פעם אני זוכר שהיה צריך לפחות איזה 200 הצבעות כדי להיות בעמוד הראשון ואף יותר. תתחיל לקדם את האתר מחדש, יש לו המון פוטנציאל! אגב, מה הסיבה שהוא ירד דאז מהרשת? |
דומיינים יפים מאוד ומרשימים, אהבתי בעיקר את sells שמוזר שהיה פנוי :P
תתחדש. ובהצלחה |
חלק מהדומיינים טובים בהצלחה
|
אהבתי ממש כל דומין...תתחדש
|
ציטוט:
אגב היום בצהריים התחרות אופסה ולכן מס' האתרים זעום כרגע. |
ציטוט:
אתה תמיד מוזמן לשלוח משוב דרך "צור קשר" ותקבל מענה כימעט מידי. |
דומיינים יפים מאוד..
לא אהבתי את הקשר בין 2do למה שהוא יהיה (אתר מדריכים).. לדעתי אפשר למצוא לו נושא אחר לאתר שיותר יתאים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יהיה לי משהו, אני ידאג להעביר לך אותו באשכול/בהודעה פרטית. פשוט לביטוי 2do "לעשות", לדעתי אפשר למצוא שימוש הרבה יותר טוב, מ"עוד" אתר מדריכים. |
מה עם אתר do it yourself?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חרטוט דור,
בדקתי עם עו"ד והפעילות שאני עושה באתר שלי, שהיא די ישירה בקשר להפרת זכויות חוקית למהדרין ואליס יכולים להתפלץ ולהתחרפן ולא יוכלו לעשות לי כלום וגם אם כן, אני אורז את המזוודות ומעביר תאתר לשבדיה חח אהבתי במיוחד את Nasty.co.il שם חזק מאוד, ומאוד מגניב ודי מתאים לנושא בהצלחה :] |
אחלה דומיינים, בהצלחה ! :)
|
נחמדים הדומיינים בהצלחה :)
|
דומיינים ממש יפים,בהצלחה עם האתרים.
|
ציטוט:
אני אשמח אם תשלח לי לינק לאתר שלך ותסביר לי למה אליס לא יכולים לעשות שום דבר. אני מסתקל על אתר lala.co.il והוא למעשה עדיין פעיל ומציג לינקים לא חוקיים כביכול, למרות שנתבע ע"י אליס. |
אהבתי חלק מהדומיינים
במיוחד את אלה שבשימוש : ) בהצלחה ותתחדש |
יש לי שם מעולה בשבילך.
אך זה כולל תמורה כספית בסיסית. צור עימי קשר יום נעים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דומיינים מצויינים...אגב Calls.co.il פעם היה רשום..או שהוא היה רשום על שמך או משהו...היו פעם חבר'ה שעשו מתיחות בטלפון...לאחד קראו פייגין אם אני לא טועה...בכל מקרה משהו כזה...היה להם בהתחלה אתר ב calls.up.co.il ואחרי שהם התחילו להצליח אז עלה אתר בכתבות הזאת...מוכר לך משהו כזה? ומשום מה הם נעלמו...כי דווקא היו מתיחות טובות ומצחיקות...בטח התבגרו הילדים או משהו כזה...בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם אתרים...כמו שאמרתי כבר אחלה דומיינים
עריכה: הנה כנס לפה ותראה: http://www.calls.up.co.il מסתדר בכתובת הזאת עדיין עובד ויש הודעה על כך שהם עברו ל calls.co.il :P |
ציטוט:
מחזק אתה צודק לגבי האתרי סקס ולגבי האתרי ווארז אני חושב שעדיף שיתנהל בצורה חוםשית |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ