![]() |
אשכול צ'וטהוסטס לחודש אוגוסט
צ'וטהוסטס לחודש חודש ו..בום? :) צ'וטהוסטס לחודש? אשכול צ'וטטות שבו תוכלו לשוחח אחד עם השני עם תנאים מגבילים (כלומר, תוכלו להפתח אחד לשני, להתחבר אחד עם השני, לספר חוויות, לשים תמונות, לשאול, לבקש, לדון ולדבר ברמה אחרת מדיונים שבפורום אך עם כמה תנאים שנציב לכם). התנאים המגבילים הם:
ציטוט נעים, Hosts. |
אני ראשון :P
מכירים תקטע הזה שאתם קוראים כתבה בוואלה או נענע ותמיד יש את האלה שכותבים "אני ראשון" *_* רציתי לדעת אם הם מחכים כל היום וחורשים על מקש F5 =] |
לא, פשוט יוצא להם לראות את ההודעה ראשונים אני מאמין.
|
גם אני פעם אחת ראיתי את ההודעה ראשון ורציתי לעשות ואיך שזה פרסם את התגובה מישהו עקף אותי :(
|
אני יודע שאני לא קשור,
אבל חשוב לי להגיד לכולם כאן משהו.בקשר לנושא שפתחתי על העיצוב שלי(העלאת קבצים),ש-90% מהאנשים פה אמרו שהעתקתי. אני רק רוצה להגיד,שאני לא בן אדם שמעתיק מאחרים-ולהפך,אני נגד הדבר הזה. מה שקרה לא היה מתוכנן והעיצוב יצא במקרה דומה,זה לא שלקחתי עיצוב והעתקתי פרט פרט. פשוט אהבתי את הסגנון אז החלטתי לעשות משהו שלי. אבל הכל בעיצוב הזה הוכן ע"י בלבד! אני מקווה שחלקכם יבינו,כי מה שקרה בנושא-אישית?פגע בי מאוד. תודה לכולם והמשך יום נעים. שי|קורץ|. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יותר.. אם אתה רוצה להעתיק את הסיגנון בסדר אבל לא להעתיק אחד לאחד.. אתה יכול לשנות הרבה דברים ואולי קצת לשנות את הסיגנון זה פשוט היה מועתק אחד לאחד |
ציטוט:
פשוט לא היה לי מה לכתוב ורציתי לפתוח את האשכול באווירה נעימה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכל פשוט הכל אותו דבר... כמו שרבים כתבו באשכול עצמו. הכל פשוט הכל אותו דבר. אני מקווה שלמדת את הטעות. עריכה: במקרה דומה?! במקרה?!?! אתה הגבת לי עליו בפורום תמיכה של מערכות IPB ואל תשחק אותה תמים. ואתה אפילו ביקשת שאני אוסיף אותך לאייסי שאתה רוצה לדבר איתי באותו אשכול. אז זה לא במקרה(!) יצא דומה!! |
אין לי כוח לריב איתך על זה שוב.
את ההנצלות לא כתבתי אליך-זה מה שבטוח. אולי אני זה שעשיתי צעד לא נכון. אבל אני מקווה שהאנשים למדו איזה בן אדם חוצפן אתה(לפחות איך שדיברת איתי באייסיקיו). ואל תגיב על ההודעה הזו! |
ציטוט:
אתה חוצפן שמעתיק עיצוב ועוד מכחיש את הדבר, מה שלא ממש הולך לך. אני אגיב ועוד אמשיך להגיב על ההודעות שלך, אני אעמוד על שלי! |
אתה רוצה לדבר ולהבהיר את העניין?
תשלח לי הודעה ב-ICQ. |
ציטוט:
פשוט תמחק את העיצוב מהאשכול, אל תפרסם אותו יותר. ונסיים עם העניין הזה. |
ביקשתי לנעול את הנושא אבל לא נעלו משום מה.
אממ והתנתקתי כי יש לי בעיה במחשב-מצטער. |
ממליץ לשניכם להרגע! אומנם זה אשכול שמותר לדבר על הכל אבל ריבים לא כאן!
|
ציטוט:
הייתה טעות, ונגמרה. זה שמעלי, אף אחד כאן לא רב... |
לא רבנו ולא שום דבר.
דווקא אני רואה שסיימנו את זה יפה. תודה רבה על ההנה שלך,דבר איתי באייסי. וזהו,סיימתי להציף פה. |
אז מה... נכנסים לאשכול הזה הרבה?
|
מה קורה אנשים? אני חדש כאן =]
|
ברוך הבא,תהנה פה:)
|
hi from russia again xD
hi all
again right :D first for all the ask why im go to russia for a trip then i go cuz my famiily live in russia k?:D and if u think dont have what to do in russia ... u most to come to mosccow !!!!!!!!_!!!!!!!! so cool there xD i right so much new thinks in the forum... no time right all the news "D some 1 know if see the matar mthorim from russia? or its only israel? cya |
תהנה שם =]
אגב cool באיזה מובן? |
אני לא יודע אם אתה יכול לקרוא עברית אבל אני ממליץ לך לרשום בעברית-אנגלית.
|
da da
חח לא סתם.. תהנה ועשה טובה תלמד קצת לכתוב באנגלית, בלי להעליב.. |
תהנה:)
|
כמה זמן לא הייתי כאן מה קורה אנשים?:)
כותרת + מה ספרו מה איתכם מה הולך פה.. :) חברות חדשות וכו'.. ..
|
סליחה על הדאבל,
אבל זה עניין דחוף. מישהו יודע אולי לאיפה דור(מנהל פורום מסחר) נעלם? אני צריך אותו בדחיפות. תודה לעוזרים. |
משתמש 123 יפה יפה :) ברוך השב .
|
אתה בין הוותיקים
ברוך שובך : ) |
tnx
if u see im right in slang or how right it.. i know right english normal :D some 1 saw the mtaors yestrady? was nice from russia |
אני לא ראיתי...
|
חיחיחי חדש פה =]
לא ידעתי שיש אשכול כזה |
ציטוט:
|
ראיתי היום את יורם גאון חחחחחח..
אני נוסע לסבתא שלי, אני סתם כך מסתכל לימין פתאום אני קולט מולי את יורם גאון יושב ביגואר הצהובה שלו.. לא יודע בדיוק איזה צבע זה היה. כמו זהב בהיר בהיר. חחחחחחחח הוא לא יודע ליסוע, הוא נוסע על 50 קמ"ש ולועס מסטיק, ותוך כידי משחק במשקפי שמש שעליו.. איזה מצחיק הוא.. |
ציטוט:
|
קלטתם את מה שהיה עכשיו באתר ספורט5?
http://www.upit.ws/uploads/68fdea699480d.gif המבין יבין..לא נגעתי. |
ציטוט:
|
חחחח 2:1 תיקו ,חזק!
|
חחח הם שכחו לעדכן את זה מתיקו :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6