![]() |
בית"ר ירושלים Vs פ.צ. קופנהאגן
מחר משחק הגומלין בליגת האלופות,
נו יש הימורים? מי יהיה במשחק? אני יהיה במזרחי.. איזה משחקקקק הולך להיותתת יאללה בית"ר!!! לדעתי בית"ר עוברת.. ואז בעזרת השם יש לנו בנפיקה יאללהההה בית"ר!!! |
אני מקווה שיעברו, לא מהמר על תוצאה...
הקטע הוא, שבנפיקה זה לא צחוק...זה לא פורטו, אבל זה בכל זאת בנפיקה וזה יהיה ממש ממש קשה... |
קופנהגן לוקחת 2-1 או 1-0.
|
קופנאהגן |לב|
אגב, באיזה ערוץ המשחק משודר? |
יש סיכוי לא רע שבית"ר תעבור אבל זה קשה מאוד וצריך הרבה מזל,
ברגע שקופנהאגן יבקיעו שער הלך על בית"ר. בהצלחה לבית"ר. |
המשחק ישודר בערוץ 2 לפי מה שאני יודע
מי יהיה במגרש? |
קופנהאגן לוקחת..
|
I am in Greece, does someone have a link to channel 22 in the internet?
or to the Dannish channel? |
אני מהמר על 2:0 לבית"ר או ניצחון לבית"ר בפנדלים..
|
אם קופנהגן מבקיעה בית"ר מודחת..
בין כה וכה, מי שתעבור תודח נגד בנפיקה :) |
אני יהיה עם רמקול של אלתיזכן במשחק...
אני הולך להרים את כל טדי עם זה... יאללה ביתר!!! |
גם אם ניקח תמשחק הזה, רחוק לא נגיע באירופה =]
|
יהיה טוב!
|
עדיף לקחת את המשחק הזה ולהפסיד ל בנפיקה ואז להיות בשלב הבתים של אופ"א ושם אפשר להגיע רחוק :)
|
אם לומר ת'אמת אני מעודד את קופנהאגן.
אני בכלל לא אוהב את ביט"ר, את השחצנות של הקהל ואת השחצנות של גאידמק. |
אני מקווה מאוד שנוכל להבקיע גול מוקדם. ואז רוב הסיכויים שנעלה...כי גם הם ילחצו מהשער, וגם הקהל ילחיץ אותם..
|
קופנהגן ! לוקחת 3 - 0 או 2-0
|
חחחחחח:
כשעידן טל בא לבעוט את הכדור החופשי מ40 מ' שלמה שרף אמר שזה יומרני מידי, אחרי כמה שניות אמרו לו שזו הוראת המאמן (של שום). אחרי כמה דקות, טל מנסה לבעוט עוד פעם מ40 מ' אבל הפעם שלמה אומר "עוד ניסיון מעניין". אחח.. כמה צביעות יש לבנאדם.. |
יאללה הארכה.
|
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששש!!!!!!
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששש!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששש!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששש!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששש!!!!!! |
זהו נגמר!! 1-1 בית"ר צריכים עוד 2 שערים.
יופי כל הכבוד קופנהאגן!! ;) |
לא מאמין היה גוללל לאאאאאאאא
סעמק הדנים הזדיינים יעלו בגלל קאלה האפססססס |
סעמק זה מה שקורה שמעיפים סמל כמו קורנפיין ומביאים שוער אחר.|דמעות|
תמיד יש את השנה הבאה:( |
קאלה לא ראוי להיות מנקה בבתי שימוש בטדי, קאלה לא שוער - לא היו צריכים להביא אותו, אם קורנפיין היה נשאר זה היה אחרת! מיכאל זנדברג נעל אם אני הייתי משחק הייתי מכניס את הכדור
הזה לתוך הרשת (לא שאני שחקן כזה גרוע :| ) אבל ח'ברה בלי תרוצים צריך להיתעודד, נכון הגיע לנו אבל אי אפשר לחזור לאחור זה המצב הנוכחי בע"ה נתחם בכך שניתן שביעה לרשת של וינסט אנימה. לילה טוב ואני צריך להזכיר לכולם משהו: לא אנטוש אותך לעד, לעולם לא תהיה לבד, הלב שלי צהוב שחור והאימפריה עוד תחזור! |
ציטוט:
ואיזו החטאה של זנברג.. |לב| כל הכבוד קופנהאגן!! (שוב) |לב| |
כמה שכל אוהדי הפועל ומכבי יגידו "איזה יופי קופנהגן", גם ככה בית"ר הרי תיקח את האליפות..
ככה שמצידי, שהפועל ת"א, מכבי ת"א, מכבי נתניה, שיקחו את אופ"א...בסופו של דבר, בליגה המקומית...בית"ר תיקח..ובשביל כל קבוצה, תואר מקומי תמיד יותר חשוב. |
לא מבין למה כולם שמחים..
הרי שכרגע בית"ר שוב הפייבוריטית לזכייה באליפות.. אין עליהם עומס בעוד שלנתניה, מכבי ת"א והפועל ת"א יש עומס באופ"א. בקיצור - ההדחה הזו לא עושה לאף אחד טוב. |
ציטוט:
(יש לי 2 צעיפים, כמה חוברות כאלה ודגל אני חושב ;P ) חבל שלא הלכתי למשחק. B-) |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, יש פה המון אופטימיים בפורומים. חיפה תביא השנה פייט גדול לביית"ר, אני כמעט בטוח שהאליפות לא תהיה של ביית"ר.
|
אכזבה
|
ציטוט:
בקשר למשחק...קאלה הזה אפס...בגללו נפלנו בשתי המשחקים... |
אז תמשיך להיות כמעט..... בטוח..!!
|
נדבר במחזור 8 ;P
|
אחח קאלה מה יהיה?
אין אירופה השנה זה נכון, אבל שנה הבאה נחזור ובגדול כי את הליגה אנחנו נדרוס ועל זה, אין בכלל ספק |
קאלה הזה שוער מעפן, ממש מעפן.
אני אישית אוהד מכבי ת"א :] |
חחחחח אני אוהד בית"ר ומזה התאכזבתי שהם וויתרו ככה על קורנפיין...
והביאו במקומו את המעפן הזה בטח שומי עכשיו מזה מצטער על זה... :\ קיצר בליגה ללא ספק שבית"ר תדרוס את כולם..השאלה מה יהיה תגובה של גידאמק כי לדעתי הוא משקיע בקבוצה רק בגלל שהוא רוצה תוצאות באירופה...בדוק יש לו איזה אינטרס להשקיע בבית"ר... חוץ מקטע של הלבנת כספית...חחח זה דיי ידוע :) |
ומי התעורר בעקבות ההפסד-
http://youtube.com/watch?v=A-hJXgah2jE לא נורא ביתר-שנה הבאה. העיקר שגידאמק התבגר. |
ציטוט:
מילא זה היה עוד איכשהו מצחיק אבל זה אפילו עצוב... תראה את מי אתה מפרסם פה |
:) איזה כיף
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ