![]() |
בזק בינלאומי או נטוויז'ן?
לפני כמה דקות קיבלתי שיחה מ-נטוויז'ן והם אמרו לי כך:
אצלנו תקבל חבילה כמו שיש לך בבזק בינלאומי *מענה לתמיכה טכנית בתוך 24 שניות מתחילת השיחה + מענה 24 שעות ביממה. *70 ש"ח (יותר זול מ- בזק בינלאומי ב-30 ש"ח) השאלה שלי, מה כדאי, נטוויז'ן או להישאר בבזק בינלאומי שעד עכשיו, לא הייתה לי שום תקלה אצלם כבר 4 שנים. ועוד שאלה, נטוויז'ן חוסמים אתרים (ווארז וכאלה) או תוכנות כמו אימיול? תודה לעוזרים. B-) |
בזקבינלאומי. אם זה עובד והכל טוב למה סתם לנסות משהו חדש. אני אצלם והכי טוב
|
תגיד לבזק שיורידו לך את המחיר אם לא תעבור
|
אני כבר כמה שנים בנטוויז'ן ואני מרוצה מאוד!
בהצלחה בבחירה ! :) עריכה: אתה מדבר על חיבור לאינטרנט או על שרתים? כי אני התכוונתי לחיבור לאינטרנט :) |
כל שלוש השרתים שלי אצל ברק, אבל לפי מה ששמעתי נטויזן לא מקצועיים, הטכנאים שלהם אייטים
יש לי חבר שקנה זיכרון פנימי ולקח שבוע וחצי להרכיב אותו...,כל יום הם אמרו לו מחר מחר מה שזול אל תמיד משתלם...דבר עם בזק תגיד להם להוריד את המחיר,תגיד שנטויזן הציעו לך ב140 ש"ח פחות;P (גם אני ישראלי|Rolleyes| ) |
ציטוט:
|
לא זה ולא זה... הייתי בשנייהם הייתי עם אינטרנט זהב ועכשיו אני ב012...
לדעתי, אם אתה מרוצה תישאר, אם לא מרוצה... בדוק ב012. |
בזקקקקקקקקקקקקקקקק
|
אינטרנט ? אני כבר בערך 7 שנים בנטויזיון - אין טענות
ולא הם לא חוסמים לא WAREZ ולא אימיול ולא כלום. |
אני לקוח של נטוויז'ן לשעבר, עברתי בגלל כל מיני תקלות.
פעם התקלה אצלהם, אצלי באזור, במשחק הרשת שאני משחק בו. לקח לי חצי שעה להתנתק מהם, אחרי שהציעו לי עשרות חבילות במחירים מצחיקים. עכשיו אני לקוח של בזק, והפעם היחידה והראשונה שהתקשרתי אליהם הייתה כשהייתי צריך את ה-IP להגדרה בראוטר. |
ציטוט:
וממליץ על בזק.. גם בגלל שהבלאגן של המעבר די מעצבן.. וגם בגלל שהשירות והתמיכה והזמינות של בזק הוא מצוין אני מרוצה |
אני כבר כמה שנים טובות בנטוויז'ן ואני די מרוצה.
|
אחרי שנטוויז'ן וברק 013- שתי החברות הטובות במדינה התאחדו, ללא ספק. נטוויז'ן!!
למרות שיש המון תקלות בהתחלה, אחרי זה הכל חלק. בנוסף, אם התשתיות שלך יהיו על הוט (מומלץ!) יש לך תמיכה 24 שעות מהוט. |
ממליץ על בזק...
בטעות כתבתי את ההודעה שמעל...סליחה |
ב
ציטוט:
ונ.ב.- אל תאיים על בזק הם מסמנים אותך כלקוח בעייתי, וככה גם כל חברה. (ממידע פנימי) |
נטויז'ן דפוקים.מגבילים את ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים, וגם החיבור שלהם לחו"ל דפוק.
(עברתי מבזק בין לאומי אליהם ואני מצטער על כל רגע) |
ציטוט:
|
בלי ספק בזק
|
לקוח בעייתי הוא לקוח בעדיפות נמוכה יותר.
|
שכחתי להגיד שאני ממליץ על נטוויז'ן בגלל שאין להם חסימות ולא כלום..
|
ציטוט:
הם משקרים לך.. אני בנטויזיון ובבית של דוד שלי יש בזק בינלאומי. לך על בזק. |
תתקשר לבזק, הם יורידו את המחיר.
|
לפני שבע שניים הייתי נטוויזן לשנתיים,היה חרא.עד שעברתי לבזק עד עכשיו בלי שום בעיות.ועם מקסימום מבצעים.
|
מקומות טובים לעוזבים.
|
בזק ללא ספק, מי שממליץ על נטוויזין, אין לי מושג למה :\
|
בזק בנלאומי - יותר ממספר 1!
אני לקוח של בזק בנלאומי שמעו לי: אחלה מחיר,אחלה שיירות.. הייתי גם לקוח של נטוויז'ן לדעתי ה ם אייטיים, המחיר יחסית גבוהה אך השיירות מצויין!! |
ציטוט:
אצלי יש כל הזמן נפילות המשחק רשת שאני משחק בו כל פעם מתנתק בגלל האינטרנט הזה ו012 חוסמים לי אתרים עם איזה eSafe משו הייתי מת לעבור לחברה אחרת אבל ההורים.... |
אינטרנט זהב זה שירות לא טוב והמון נפילות באיזור שלי
אני ממליץ על נטויז'ן עברתי אליהם לא מזמן ואני ממש מרוצה :) |
אממ שמעתם על החידוש בנטויזיון?
Netvision התאחדו עם 013 ברק, לשם נטויזיון 013 ברק במטרה להיות ספקית האינטרנט המובילה בשוק. אני מקווה שעכשיו הם ישתפרו יותר !! הכי טוב - הם אמרו שיבואו עכשיו מבצעים לכבוד האיחוד :P |
ציטוט:
|
אני הייתי לקוח של 017 השירות שלהם בסדר לא היו לי חסימות הייתי גם לקוח של בזק בנלאומי גם אם בסדר אבל יקרים כי אם חושבים שאם מספר 1 למרות שאם לא
עכשוי אני ב-012 עברתי ל 012 בשביל איזה מבצע שהיה ונגמר |
ציטוט:
אני לא ממליץ לך לעבור ל-012 יש לכם הרבה בעיות חסימת פורטים אימיול וכו.. שירות לקוחות ככה ככה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ