![]() |
רשיון נהיגה לאופנוע
מה קורה?
אני חשבתי להוציא רשיון לאופנוע של עד 125 סמ"ק אשמח אם מישהו שמבין יוכל להמליץ לי על מורה לאופנוע באזור המרכז ואני אשמח גם אם יכתבו לי את טווח המחירים לכל הלימוד והמבחנים והכל וגם לפרטים כמו כמה שיעורים צריך, אילו מבחנים צריך לעבור וכו' תודה רבה, ניר |
נדמה לי צריך 15 שיעורים, כאשר כל שיעור עולה בסביבות ה- 50 ש"ח.
|
תחכה לגיל 18 ותעשה רישיון ללא הגבלה הוא עולה משהו כמו 800 שקל
|
ציטוט:
סטס, המבחנים גם עולים כסף? |
לך תעשה סיבוב בעיר שאתה גר בא ותמצא מורה נהיגה
ד"א אני ממליץ לך לעשות רישיון לרכב ואחר כך לאופנוע ככה לא תצטרך לעשות תאוריה פעמיים |
ציטוט:
אם זה יתעכב יותר מידי אני אחכה, פשוט אני עכשיו עדיין לא בן 16 ואני אוכל להתחיל ללמוד נהיגה רק בפסח. תודה רבה על התגובות, אני אשמח לקבל תגבות מעוד כמה אנשים שמבינים. |
אני בדיוק עושה רשיון לאופנוע עכשיו
אתה צריך 15 שעות נהיגה כל שיעור עולה בין 70 ל 80 שקל... תלוי במורה. לפני שאתה מתחיל ללמוד אתה צריך ללכת לעשות בדיקת עיניים, להוציא אישור רפואי, להחתים את ההורים שלך על טופס שהם מסכימים לך (אם אתה מתחת לגיל 17), ולעשות מבחן תאוריה. אחרי שעשית את אלה אתה מתחיל ללמוד. בהצלחה |
ציטוט:
צריך לעשות טסט? אם כן אז הוא עולה כסף? |
כן, אחרי שאתה מסיים אתה עושה טסט.
מבחן תאוריה עולה 114 שקל טסט זה תלוי במורה |
ציטוט:
|
טסט בערך 300- 350 שקל
אגרה 116 ( או 106... אני לא זוכר בדיוק) |
אני בעל רישיון ל 125סמ"ק.
טסט עולה בין 200-400 שקל, תלוי במורה שלך. 15 שיעורים מינימום כמו שנאמר בין 70-85 שקל בכל הארץ, תיאוריה 116 ש"ח שזה כולל גם אגרה לטסט |
תודה רבה על המידע.
אשמח אם תתנו לי כמה טיפים לפני שאני קונה אופנוע או מוצא מורה לנהיגה. |
ציטוט:
בקשר לקניית אופנוע שתתחיל שיעורים ותרצה כבר לקנות תדבר איתי אתן לך המון טיפים על קניה על מה להסתכל על מה לא, על מה להוריד את הבן אדם מהמחירון על מה המחיר מוצדק, המון דברים, בהצלחה לך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
והם היו קשים, תבין, אמא שלי עובדת בבית חולים היא כל הזמן מספרת לי על פצועים מאופנוע, אבא שלי בעל רישיון של 500 סמ"ק ומעלה והוא יודע מזה .. דודים שלי כולם עם אופנועים יש לי דוד עם KTM ו 7 פלטינות ברגל, עם כל זה הצלחתי לשכנע והיום אני עם רישיון דבר איתי אני אתן לך טיפים :P |
אני הוצאתי תוך שבוע רשיון לעד 500 סמ"ק, ההורים שלי בכלל לא שמו לב :)
חוץ מהעובדה שיום אחד חזרתי עם אופנוע הבייתה... |
ציטוט:
|
לפני שאתה קונה אופנוע חשוב ללכת עם בעל האופנוע למוסך ולעשות את הבדיקות.
שלא ידפקו לך אופנוע גנוב \ שילדה של אופנוע גנוב\ מנוע גנוב. |
ציטוט:
|
היה לי רישיון על אופנוע 350 סמ"ק(ביטלתי במשרד הרישוי) ויש על פרטי עד 4 טון (קבוצה ב')
בטבריה השיעורי הנהיגה לא עולים כלום... רישיון כמו שאתה רוצה תוך שבוע אתה מוציא 2800 שקל כולל תיאוריה וטסט ושיעורים. משהו מטורף. בכל מקרה לא ממליץ על רכב דו גלגלי (אמנם במרכז יותר יעיל). הסיכון הוא גבוהה יותר מאשר כלי רכב עם כלוב בטיחות. בכל מקרה - בהצלחה עם הרישיון. ואל תחשוב להביא כלי אם לא הוצאת רישיון עדיין |
ציטוט:
וכדי לעשות באמת בלי הגבלה יענו מעל 500 צריך להיות בן 21 אם אני לא טועה ולהיות בעל רישיון של עד 500 שנתיים לפחות... |
ציטוט:
תגידו, אחרי שאני מוצא את הרישיון אני צריך תקופה עם מלווה או משהו כמו במכונית? ואני יכול לשאת איתי עוד נוסע? |
ציטוט:
אבל אסור לך להרכיב נוסעים עד גיל 18 |
מה שמצחיק זה שאפשר לעבור טסט על קטנוע[אוטומט] ואז לנהוג על אופנוע[ידני] לא?
|
ציטוט:
כי אופנוע ידני לומדים לבד זה ממש פשוט |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ