![]() |
[לוגו] ייצוגי לעצמי
המממ כיוון שהתחלתי לגלוש כאן החלטתי שאני צריך אחד כזה אז עשיתי את זה.
סיימתי לפני כמה דקות אז הנה התוצאה (זה נמצא אצלי גם בחתימה): http://img159.imageshack.us/img159/774/v2ec0.jpg http://img159.imageshack.us/img159/774/v2ec0.jpg איך? תגובות בונות יתקבלו בשמחה. *אגב יש כאן קוד בפורום שעובד של הCENTER? אם כן מהו, תודה. |
[center_]
[/center_] תוריד רק את "_" .. אהבתי מאוד את הלוגו (ניק) אבל מה שמקלקל אותו זה "web designer" תעשה על זה איזשהו אפקט או תעשה את זה יותר קטן בגודל אריאל 11 על NONE ו BOLD . בהצלחה! |
יפה אהבתי ה web design לא משתלב ממש טוב
|
אוקיי תודה
גם אני לא אהבתי את הקטע הזה אני יעשה עם זה משהו |
גם תיישר את הטקסט למטה
זאת אומרת שהאייסיקיו שמאלי מהמסן למשל, שיהיו בקו אחיד לגבי הweb designer, הייתי ממליץ להוריד אותו להשים משהו אחר שיציג שאתה מעצב אם לא, תוריד את ההשתקפות, זה לא טוב. (אני מדבר כגולש ולא כמעצב אז אל תהרגו אותי ;) ) |
יפה מאוד :)
|
חמוד מאוד:)
|
תודה D:
|
לוגו מאוד חביב, אהבתי רק את המילוי, השאר פשוט מידי ואין בלוגו הזה איזה משהו "מיוחד".
|
חזק מאוד, אהבתי את הנצנוץ שיש.
|
צבעים מאוד יפים ..
אהבתי את הניק אבל לא את WeV ... מצא סלוגן אחר.. |
|
לא הפיל אותי לריצפה. אבל גם לא גרם לי לחשוב שאתה לא יודע לעצב...
אתה יודע לעצב! לדעתי זה לא משהו... אבל בהצלחה :) |
אהבתי תהברקות שבניק כל השאר פשוט ומיותר לטעמי..בהצלחה (:
|
באמת תקטין את ה WEB DESIGNS
כי זה נראה כאילו זה השם..זה אמור להיות ביותר קטן..ואת השם אני אישית גם לא אהבתי אם תחליף את הפונטים בין שם ל WEB DESIGNS אז לדעתי יצא יותר יפה... ומשהו לא קשור...אתה הבן אדם הראשון שאני רואה שיש לו MSN כזה חחחחחחח...כן הבנתי שזה כמו האייסיקיו שלך אבל בישביל מה? לא הבנתי את זה... |
כי כשפתחתי את ההוטמייל הזה ניסיתי מלא שמות והכל היה תפוס אז בסוף התעצבנתי ושמתי את האי סי שלי.
בקשר לתגובה הממ שיניתי לו פונט השיפור נמצא בחתימה |
עם השיפור הרבה יותר טוב.
|
שפר את ה
LOST |
נחמד מאוד אחי לא רואים דברים כאלו בכול יום !
|
תשאיר את הטקסט המרכזי ,
תעיף את החארטות שמסביב . יפה .. |
לא רע,
הניק עצמו יפה מאוד, וכמו שכולם אמרו - Web Designs ממש לא משתלב. בנוסף, העובדה שהשתמש בItalian(נטייה אלכסונית) בניק, נוצרת האשלייה שהוא לא ממורכז. יפה מאוד, בהצלחה בהמשך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ