![]() |
איזה חברת אחסון\רישום דומיינים אתם משתמשים?
איזה חברת אחסון ישראלית או רישום דומיינים אתם משתמשים?
בנוסף לזה... למה בחברות ישראליות אין שליטה על MX Records ברגע ש מנתבים אתר לשרת אחסון אחר? בנוסף... אם הייתם רוצים אימייל שבא עם הדומיין, איפה יהיה הכי זול? תנקס |
חברת אחסון - www.LazerTekk.com שרתים מעולים !
רישום דומיינים - www.Godaddy.com מתעדכן מהר , איכותי . :) |
אממ אני מתענין ב חברות ישראליות ובמיוחד בכאלו שרושמות דומיינים.
חברה ישראלית + רישום דומיינים + שליטה על MX או תיבת אימייל זולה = שירות טוב. |
אני מספק את זה
|
אתה מספק מה?
בתור חברת אחסון\שירותים הייתי מציין מה אתה בדיוק מספק מאשר להיכנס לאתר שלך. נ.ב: כל חברות האחסון החובבניות האלו כמה פופקורן... יצירת קשר דרך מספרי אי סי קיו למשל או מסנג'ר... לעולם אני לא יאחסן בעסק כזה |
ציטוט:
אם יש לך עוד דרך להציע לי שאפשר בכייף אני אשתמש בה דבר שני אני מספק את השירות דומיינים עם השירות MX Records בפאנל של הדומין נ.ב: האתר עולה מחר\מחרתיים הוא 90 אחוז גמור. יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל זאת מה שהוא הציע הכי טובים. |
אתה רוצה הצעות שיפור לעסק? בוא נתחיל בזה שעסק ישראלי כמעט ולא מגיע לתוצאות כמו עסק שפותח את שעריו לחו"ל.
בנוסף, שמות מתחם עם - הם על הפנים.... אתה רוצה שם לעסק שלך שיהפוך בעתיד לחברה? תשקיע כסף בשם מתחם טוב. אם זה עסק ישראלי\חו"ל הייתי הולך על .com |
רישום דומיינים - netfirms.com
|
LiveDns/Netfirms/GoDaddy/iPower
|
ציטוט:
אפשר להגיע לאתר ב2 דרכים www.sale-serv.co.il www.sale-serv.com יש גם COM וגם CO.IL הוא פונה כרגע לישראל ולא לחו"ל מסיבות אישיות. בכל מקרה אנחנו סוטים מהנושא. אשמח להמשך לדבר איתך באיסיקיו כנס אלי ונמשיך את השיחה ונעמיק אותה. יום טוב. |
תודה אני לא צריך כבר הסתדרתי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ