![]() |
נענע עולים באתר חדש!
|
הקודם :)
|
אני לא אוהב בכלל את הפורטל של נענע , נורא ממוסחר לטעמי והמיבנה שלו גרוע, אז אני לא אתן את חוות הדעת שלי על העיצוב החדש :)
|
על הפנים
לקחו אתר מעפן והפכו אותו לעוד יותר מעפן לא לדבר על הצבעים שמשדרים כל כך הרבה חיים ואינטראקטיביות! |
בשנה האחרונה לא נכנסתי לנענע, הם שינו כתובת?
|
לא כל כך אוהב את נענע מהסיבות שנאמרו כאן, לא אהבתי את האתר החדש ..
|
האתר הקודם היה יותר יפה.
אבל זה יותר נוח, פשוט, מבנה מעולה וכו'. |
זה יותר טוב, למרות שיש לו מבנה חובבני.
|
לא מתאים לביקורת אתרים? אחרי הכל זה אתר ומבקשים עליו ביקורת.
|
הקודם יותר טוב,
אני גם כבר לא נכנס לנענע... |
אני בקושי נכנס לאתר הזה(אם בכלל) אז אני לא זוכר איך זה היה לפני..
בעקרון לא אהבתי.. |
דוגרי, מה יש לחפש שם?
|
האתר המתסחר יותר מידי,
אתה נכנס וישר מקבל פירסומת לפרצוף. אלו דברים שאני שונא. האתר עצמו חביב,אבל זה לא מה שיגרום לי להיכנס אליו. |
זה יותר פשוט כזה ונוח אבל המבנה של האתר והסידור שלו גרוע זה לא משנה איזה עיצוב יהיה הוא יהיה גרוע הם חייבים לשנות אותו העיצוב לא כל כך משנה חוץ מזה שזה בכלל לא עיצוב זה סתם CSS פשוט ביותר עם טייל אחד והסידור של האתר ממש גרוע אני לא נכנס לזה כבר המון זמן
|
ראיתי.. גועל נפש..
|
גועל נפש כל אחד שלמד פוטושופ יומיים יוכל לעצב כזה דבר.
דוגרי מה עיצבו שם. טייל ירוק ולוגו? |
ציטוט:
אני חושב שלא נכנסתי לנענע כבר כמה חודשים טובים, האתר הזה הולך וניהיה גרוע יותר. |
ציטוט:
|
איכססס.. נענע אתר מגעיל בכלל.
|
הקודם יותר טוב
עכשיו זה לא תומך במוזילה טיונדרבירד:\ אה גם תראו אותו ב FF את התפריט הורדותו חחחח וכל הדברים עם | אחרי |
לפחות בזה אין פרסומות
|
איזה יופי
|
הקודם הרבה יותר יפה
|
ציטוט:
|
חלש, דווקא פעם האתר נראה מאוד מרענן וקליל.
עכשיו הוא נכנס לתרדמת חורף וניהיה משעמם. |
הקודם ...
|
עיצוב פחות יפה, אבל יותר "קל" ונוח.
|
ציטוט:
|
חרא של דבר, ומה שינוי עיצוב בזה, שינו את הטייל (כמו שאמרו פה) וזהו. נענע נהיה מסריח, אם פעם היו נכנסים אליו 50 איש, עכשיו מתוך ה50 איש נכנסים אליו רק 4-5 אולי..
|
נראה די פשוט..מאוד נקי ומסודר... הייתי מצפה למשהו יותר מרשים.
אני לא רואה כל כך פרסומות פה..אז לא מפריע לי. ואני מעדיף את נענע10 על וואלה!, אף אחד לא מוצא את הכתיבה בוואלה! חובבנית מאוד? בעיקר במדור מחשבים. נענע10 מבחינת התוכן ממש מעולה לדעתי. |
לדעתי העיצוב פחות טוב... אין פרסומות? מפוצץ בפרסומות בטח מרוויחים איזה 500אלף ביום ..
בכל זאת יש לפחות 100אלף כניסות ביום. |
ציטוט:
בדקתי אצל פורטל מו מו הפרה נכנסו עד עכשיו 54 אלף. (לא שאני מזלזל או משהו, להפך.. אבל אי-אפשר להשוות את זה לנענע כי נענע פי כמה וכמה יותר גדול) |
חבל שהאתרים החדשים לא תומכים ב FF
מילא העיצוב הקודם היה יותר טוב גם אבל זה עכשיו תקוע שלא נדבר על YNET שהפס גלגלת שלהם מתחיל מחצי עמוד והם כל הזמן שמים כתבות על אתרים שלא תומכים ב FF |
יש כמה תוספות של מפתח ישראלי, מתקן כל מיני בעיות באתרים גדולים כאלו.
אצלי בFF אין שום בעיה לא עם נענע ולא עם YNET. |
זה לא חדש :\
ובאמת הקודם יותר טוב. |
פורטל מעולה. כל יום נכנס אליו.
הקודם היה יותר נחמד, גם זה לא רע. ממוסחר? תעשו לי טובה. שום דבר לא קופץ ולא מפריע. סידור מעולה שנוח לקריאה. |
ציטוט:
"המומחה " חח פינה טובה|winky| |
לא גולש בנענע
אתר לא מסודר בכלל ולא נוח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ