הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   [עיצוב למכירה] סמל למסעדה! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=52084)

SababaTheBest 15-08-07 12:01

[עיצוב למכירה] סמל למסעדה!

http://img485.imageshack.us/my.php?image=snackitcj8.jpg
תנו ביקורת, היו לי כבר כמה הצעות מחיר, אני רוצה שתשערו את המחיר של הסמל, ההצעה הכי גבוהה:150 ש"ח, הוא אמר גם שהוא מוכן להעלות במידה והוא יראה שהסמל שווה יותר [לפי ביקורת שלכם ושל עוד 3 פורומים שאני לא אפרסם] עד עכשיו רוב הסיכויים שהוא יעלה, מי יודע אולי תהיה לי פה הצעה גבוהה יותר?
דרגו מ1 עד 10 + מחיר משוער.

הסמל מקצועי מאוד, מי שלא מבין בזה שלא יגיד "אני גם יכול לעשות משהו כזה זה כולה כמה צורות" כי זה ממש לא, זאת עבודה מאוד מורכבת, העבודה לקחה לי 25 דקות [רק הרעיון איך לעשות מה ואיך למקם מה זה רק 10 דקות מינימום - קחו את זה בחשבון]

גמיש עם מחירים!
מת עליכם הוסטס - אסף

uploa 15-08-07 12:04

יפה אבל זה יהיה לוגו פיזי במסעדה, או לאינטרנט?
שפר פונט

DanielS 15-08-07 12:05

הוא לא חלק כזה וזה מציק.

SababaTheBest 15-08-07 12:10

בחירה שלך, הלקוח שהציע הכי הרבה פותח מסעדה, אומנם לא על השם הזה אבל על שם דומה מאוד [הוא פותח רשת- לפחות זה מה שהבנתי..] אז רוב הסיכויים שפעם תראה את הסמל הזה שתלך לאכול באזור של מסעדות או סתם מתחת לבית שלך...
לצורך נוחיות אני אפרסם גם את הגרסה המוקטנת למפיות, חולצות למלצרים וכו'.
http://img485.imageshack.us/img485/419/nphasnfliq6.jpg
אל תתיחסו לC זה נגד גניבות , אני יודע שזה הורס הרבה את האיכות שלו אבל תנסו לדמיין את זה בלי.

LostSoul וTVD אתם שעה כבר באשכול ולא הגבתם או שאתם רושמים הודעה של חצי שעה או שאתם מנסים להעתיק את זה ולנסות למכור את זה =.=

עכשיו אתם חייבים להגיב =P

Imri 15-08-07 12:45

שמע הרעיון סה"כ נחמד
הביצוע שלו דיי צולע
האף לא ישר ..
והלשון לא מסתדרת לי בכל אופן אישי ...
הפונט באנגלית שנה אותו מהר הוא ממש לא מוסיף ..
ותנסה למקום את הטקסט עלם הלוגו בצורה שונה
אם כבר, אתה אומר מקצועי מאוד אני ממליץ לך במקום לכתוב 'סנק' מלא פעמים בצד
שים את הצורה למעלה
ומתחת טקסט עם סלוגן
בכל מקרה, מקווה שעזרתי
בהצלחה

AGraphix 15-08-07 12:48

לא אהבתי העיניים יותר מידי גדולות,
הלשון מוזרה : S
והפונט של snack לא משהו....

Oren2 15-08-07 13:56

אחלה סמל :)

SababaTheBest 15-08-07 14:03

אוקיי, שיפרתי:
העיניים נשארו גדולות כי זה כל היחודייות פה [ ואם תחשוב על זה - עייניים גדולות חח זה מן מסר כזה, בשביל להבליט שמישהו מתלהב ממשהו אז עושים עייניים גדולות ] האף ממש לא עקום, האף מעולה אנשים אמרו לי שהם הכי אהבו את האף ואתה בא ואומר לי שזה עקום?
הלשון תוקנה,
הלוגו [ הפונט והסלוגן שונו ] למרות שהשם לא חייב להיות SNACK והסלוגן לא חייב להיות הסלוגן והוא בכלל לא חייב להיות, הלקוח מתאים את הדברים בדרך שלו.
מקווה שתאהבו ושמישהו סוף סוף יביא לי ביקורת מתאימה .
http://img252.imageshack.us/img252/654/copyqy1.jpg

Lwso.co.il 15-08-07 14:07

סמל מאוד יפההה
אהבתי.

XFD 15-08-07 14:19

עבודה מאוד גסה והקונספט די טיפשי (אם התכוונת לSNACK כאילו חטיף ומצד שני נחש אז זה די גרוע)
זה ממש לא נראה כמו נחש וזה גדול מדי ...
לא אהבתי

Nimrod 15-08-07 15:35

זה נראה כמו איזה מדען עם לשון בחוץ.
ואני לא מבין מה הקשר למסעדה
אולי למוזיאון

SababaTheBest 15-08-07 16:24

WTF
SNACK זה נשנוש / חטיף, נחש זה SNAKE - שניהם דומים, הנחש הוא גם חיה שמסמל תשוקה, וגם עשיתי לו עיינים גדולות בכוונה

SababaTheBest 15-08-07 16:46

אף אחד פה לא מבין באומנות? XD אחד מתחיל לחשוב תצמו מעצב על מקצועי אחושרמוטה אז כולם ככה.. מה נהיה פה? יש פה ילדים שהניסיון שלי זה הגיל שלהם תגידו אין לכם בושה לתת ביקורת שאפילו אתם לא מבינים?
אוליי בהתחלה שאמרו דברים שאני שמתי לב שלא בסדר אז תיקנתי אבל חאלס אל תבלבלו לי בשכל!
"עבודה מאוד גסה והקונספט די טיפשי (אם התכוונת לSNACK כאילו חטיף ומצד שני נחש אז זה די גרוע)
זה ממש לא נראה כמו נחש וזה גדול מדי ..."
מה ציפית 2 ס"מ עבודה? זה אמור להיות לוגו שימושי
מזה גסה ? תגדיר.. אתה בעצמך לא מבין.
[אני יודע מזה גסה אבל אתה לא מבין את המשמעות של המילה ושל הסמל]

tsART 15-08-07 16:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SababaTheBest (פרסם 542166)
אף אחד פה לא מבין באומנות? XD אחד מתחיל לחשוב תצמו מעצב על מקצועי אחושרמוטה אז כולם ככה.. מה נהיה פה? יש פה ילדים שהניסיון שלי זה הגיל שלהם תגידו אין לכם בושה לתת ביקורת שאפילו אתם לא מבינים?
אוליי בהתחלה שאמרו דברים שאני שמתי לב שלא בסדר אז תיקנתי אבל חאלס אל תבלבלו לי בשכל!
"עבודה מאוד גסה והקונספט די טיפשי (אם התכוונת לSNACK כאילו חטיף ומצד שני נחש אז זה די גרוע)
זה ממש לא נראה כמו נחש וזה גדול מדי ..."
מה ציפית 2 ס"מ עבודה? זה אמור להיות לוגו שימושי
מזה גסה ? תגדיר.. אתה בעצמך לא מבין.
[אני יודע מזה גסה אבל אתה לא מבין את המשמעות של המילה ושל הסמל]

אני קורא את כל מה שאתה כותב ואני לא מבין מה הנקודה שלך ,
הלוגו הזה הוא אחד הלוגואים ההזוים שראיתי - ההתנשאות שלך והדיבור המזלזל רק מורידים
את החשק לכתוב לך תגובה בונה שתעזור לך להשתפר .
עכשיו אחרי שהערתי לך על הדרך שבא אתה מתבטא אני אעיר לך על הלוגו
הלוגו לא לטעמי . נראה כמו עבודה זריזה וחסרת טעם אולי חשבת על הרעיון של SNAKE SNACK
אבל למען האמת הוא לא ממש עוזר לדמות שיצרת שבכלל לא נראת ידידותית ובכלל ,
מי היה משתמש בנחש כדי לסמל את המסעדה שלו , לסיכום אני לא יכול לדמיין את הלוגו הזה מסמן משהו -
בטח שלא מסעדה ..בהצלחה בעתיד , מקווה תקח את מה שכתבתי לתשומת לבך.

SababaTheBest 15-08-07 16:57

תודה אני אקח, הוד רוממותך חסר הדימיון, תודה רבה על התגובות שלכם הוסטס עד עכשיו לא למדתי משום תגובה וכל אחד חושב תצמו המלכה ברברה מלכת הנימוסים גם כן בפורום אחר כל תגובה יותר בונה מהשנייה ותאמינו לי אם הוסטס היה ככה היו פה עוד כמה מאות של חברים בפורום, הוסטס לאט לאט יורד מהרשת כל הישנים הטובים עוזבים והחדשים החשים באים להרוס עוד יותר ועוד יותר.

dvirhazout 15-08-07 16:59

לא הטעם שלי בלוגואים..
5\10
בערך 40 שקל אני חושב שזה שווה

Niros 15-08-07 17:32

נחמד לא מעבר, למסעדה זה לא יכול לשרת כי הדמות שיצרת יותר מאיימת מידידותית, וזה לא יוצר רושם טוב

zMatanel 15-08-07 17:41

מצטער..
לפע דעתי ממש לא מקצועי..
לא מעביר שום מסר מיוחד...
זה סתם 100% שלא קשור לחיים ושרשום לידו SNACK

SababaTheBest 15-08-07 17:55

למה KFC הזה יותר טוב? רואים איזה סבא מקומט שמסתכל עליך מלמעלה שמת לפני 250 שנה ותראה כמה לקוחות יש להם .. זה בסדר?!

Niros 15-08-07 17:58

קודם כל זאת דמות ידידותית וחיובית

http://nyquil.org/uploads/kfc-logo.jpg

שנית כל אנלא יודע אם הם התחילו בלוגו הזה.

ולבסוף תחשוב אם הלוגו שלך מורכב כמו הלוגו של KFC.

hod206 15-08-07 18:37

ממש לא התלהבתי..
אין פה שום דבר מיוחד, הדמות בכלל לא מזכירה נחש, חוץ מהלשון.
זה נראה יותר כמו כף יד עם עיניים ולשון מאשר נחש =\
בקיצור, לא אהבתי לא את הרעיון (וגם ש-SNACK ו-SNAKE מבוטאים אחרת לגמרי), ולא את הביצוע.

ד"א:
ויש קצת סתירה במשפט שאמרת, "הסמל מקצועי מאוד ... זאת עבודה מאוד מורכבת ... 25 דקות" oO

mayden 15-08-07 18:50

כאילו אתה מוכר לו רק את הסמל? o_O

בעיניי זה נחמד, לא דבר ששווה לבזבז עליו 150 שקל. (לטעמי)

Amits 15-08-07 19:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SababaTheBest (פרסם 542172)
תודה אני אקח, הוד רוממותך חסר הדימיון, תודה רבה על התגובות שלכם הוסטס עד עכשיו לא למדתי משום תגובה וכל אחד חושב תצמו המלכה ברברה מלכת הנימוסים גם כן בפורום אחר כל תגובה יותר בונה מהשנייה ותאמינו לי אם הוסטס היה ככה היו פה עוד כמה מאות של חברים בפורום, הוסטס לאט לאט יורד מהרשת כל הישנים הטובים עוזבים והחדשים החשים באים להרוס עוד יותר ועוד יותר.

אתה רוצה ביקורת נכון? אז תדע לקבל ביקורות גם לא טובות.
זה מאוד ילדותי איך שאתה מתנהג.
בכל אופן, הרעיון, חמוד מאוד, אהבתי תמשחק המילים =)- snack\snake
הביצוע, כמו שנאמר, פחות טוב, למרות שהוא נחמד.

Vadim.K 15-08-07 19:03

דאווקה לוגו נחמד מאוד, ומתאים למסעדות "החדשות", כמו "נאפיס" וכאלו....
הייתי מציע להרחיב לו את הצאוור ולעשות לו את העניים בצבע ירוק בהיר( גם ניראה ידידותי יותר וגם יפה יותר).

sheeze 16-08-07 00:53

איזה התנשאות...
למרות שהניסיון שלך שווה לגיל שלי אני ארשה לעצמי להגיד שזה לא לוגו טוב. זה לא יתפוס, לוקח יותר מדי זמן להבין מה יש שם. וכשמבינים רואים שם בעיקר בלאגן, הלשון שיוצאת מהאף (?!), העיניים הענקיות והחולמניות. בקיצור, מסעדה רצינית, או רשת מסעדות כמו שאתה אומר, לא תלך על כזה לוגו. ובטח שלא תשתת,ף ב"מכרז" על הלוגו.

Gil B 16-08-07 08:00

לא אהתבי, קצת מוגזם והדמותש יצרת קצת מאיימת..

EpsilonTal 16-08-07 13:52

אהבתי מאוד את הסמל
הפונט קצת לא מתאים
עדיין נחמד

בהצלחה במכירה

Nimrod 17-08-07 15:29

אתה בטוח שאתה מעצב ברמה בינלאומית ? לך לTM .. מה אתה צריך פורום כזה קטן ועלוב

תפסיק לשחק אותה ותתחיל לקבל ביקורת

SababaTheBest 17-08-07 15:33

לא ממש

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nimrod (פרסם 543407)
אתה בטוח שאתה מעצב ברמה בינלאומית ?

לא O.o ונראה לי שהעלוב פה זה לא הפורום ^^

Neoteric 17-08-07 15:45

שמע, תלמד לקבל ביקורת. בשביל זה מציגים כאן עבודות.
לא בהכרח תשמע מה שרצית לשמוע אבל זאת הדעה האמיתית של אנשים וזה מה שחשוב. אני בטוח שאף אחד לא ירצה לקנות משהו שלא מושך.
אני מסכים עם הרוב שאמרו כאן שהלוגו נראה די מאיים עם העיניים והלשון הזאת וזה גורם להרחיק את הלקוח ולא למשוך אותו.

Daniel 17-08-07 15:45

אין לי שום רקע בעיצוב, אבל הלוגו נראה דיי נחמד D:.
אבל חסר כאן איזה משהו ידידותי.... P:

SababaTheBest 17-08-07 16:08

בואנה אתם רוצים לייצן על הלוגו? חחח מזה מאיימת .. אם הצלחתי ליצור משהו שיפחיד ויבריח אותכם יכול להיות שאני באמת אמן =O חחח בכל מקרה אם אתם חושבים שלא קיבלתי את הביקורות שלכם אז קיבלתי אותם מעולה בחום ואהבה והפנמתי הבנו תקטע של הפחד והאימה זה חרוש כבר מנהלים אתם יכולים לנעול אנשים מתחילים לשלוח הודעות פה לשם ספאם

iBC 17-08-07 17:29

נחמד,
אך אין לו מסגרת, ז''א הוא גדול מדיי, ואין לו גבולות, לא מתחבר.

SababaTheBest 17-08-07 17:35

יש לי גם גירסא גדולה פי 6.. זה פשוט להצגה נוחה יותר...
אם אתה רוצה תקטין בצייר ותראה אותו יותר טוב =)

Noam 17-08-07 18:12

5 ביצוע לא טוב כל כך

Cream 17-08-07 18:47

חחחחחחחחח אני קורא את את האשכול הזה ואני נקרע מצחוק מרוב השטויות שאנשים שופכים פה...

תרדו מבן אדם...זה דבר ראשון.

דבר שני גם אתה מר בחור מעצב שיצר את הלוגו תרגע... אני אומר את זה לא בקטע של לצאת אליך אלה ההפך שאתה לא צריך להתרגש פה מאף אחד!
עובדה זה שאתה מוכר את מה שאתה יוצר אז כנראה שאנשים שבאמת מבינים אוהבים את זה...

זה לוגו לדעתי מאוד טוב וישרת את המטרה בצורה טובה מאוד! עם קצת שיפורים ותיקונים..ואוליי כמו שצויין פה לשנות קצת את הצבעים בעיניים זה יכול לצאת ממש ממש טוב! ואפילו לוגו הזה יהיה שווה הרבה יותר מ 150 שקלים...אנשים סתם זורקים מספרים פה באויר והתרגלו למספרים האלה שאם זה יותר מ 300 שקל אז זה משהו עלל...
לוגו כזה אם יתמזל מזלי אני יכול למכור באלפי ואפילו עשרות אלפי שקלים..אם מדברים על משהו גדול..ומעצבים ברמה סכומים האלה שמדברים פה זה כסף כיס בישבילם...שהם יוציאו את הסכום הזה על אותה מסעדה כדי ללכת לאכול צהריים..אז אנשים בואו נתחיל בזה שאין פה כמעט באמת מעצבים ברמה ממש גבוה... ורוב המעצבים פה משתמשים באלמנטים שמעצבים אחרים הכינו...ואז קוראים לעצמם מעצבים פותחים איזה אתר עם עבודות וזהו חושבים שהם איזה מוכשרים וזה...
אבל לא! לדעתי מה שרוב המעצבים עושים פה בפורום הזה (למעט כמה בודדים) כל אחד יכול עם קצת ידע בסיסי לעשות את הדברים האלה בקלי קלות אפילו יותר טוב ממכם...אז לכל מיני חוכמולוגים שחושבים שהם איזה פרופסורים לעיצוב..אז תחשבו שוב פעם מה אתם כותבים...כי רובכם לא מכירים את הבן אדם איזה עבודות הוא עשה ומה הרמה שלו...

שבת שלום.

KoBiOrTal 18-08-07 10:13

זה שרשם שהוא לא חלק צודק במקצת

SababaTheBest 18-08-07 10:15

נמכר כבר, תודה לכל המגיבים אני מוכן לפרסם את השיפור של הלוגו למי שירצה בפרטי..

YDDesigns 05-09-07 23:48

יכול לשבת יפה על תפריט לדעתי
אבל לא בטוח שיהיה מתאים לשלט כניסה
בסך הכל יפה, הצבעים גם יפים
בהצלחה

Gil B 06-09-07 20:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YDDesigns (פרסם 552691)
יכול לשבת יפה על תפריט לדעתי
אבל לא בטוח שיהיה מתאים לשלט כניסה
בסך הכל יפה, הצבעים גם יפים
בהצלחה

על מה החלקת?! XDDD
הקפצת עכישו בחודש.
מעניין איפה האשוכל הזה היה?!

דווח.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:13.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ