![]() |
BestServ.co.il - ביקורת!!
שלום לכולם,
ושבת שלום, רציתי להעביר לכם ביקורת על חברת "בסטסרב". אני כבר קרוב ל-4 חודשים מנהל את חברת דיגיטק ביחד עם משה. ורוב השרתים שלנו מאוחסנים בארון של גלעד. אף פעם לא היה לי בעיות אם השרתים,כל פעם והייתה לי נפילה או תקלה בשרת גלעד ישר היה מסדר את זה. כמו כן אני מכיר את גלעד קרוב ל-6 שנים(בלי קשר לאינטרנט). וגלעד אחלה בן אדם,אוהב לעזור,החברה שלו אחת החברות הטובות בשוק. כמו כן,גלעד גם כרגע נמצא בחווה ביחד עם משה והם מטפלים באחד השרתים ::qqb014: אז גלעד רציתי להגיד לך תודה רבה על הכל :qqb007: המשך שבת שלום לכולם. |
ידוע גלעד גבר גבר.
|
גלעד,
תעשה לי ילד (או ילדה, או משהו..). |
BestServ Ltd, שירות מהאגדות.
|
יאפ, גלעד בהחלט אדם מדהים, והידע שלו עוד יותר ;)
|
פשוטו כמשמעו
|
גלעד קטלני חח =]
|
ידוע, יפה מאוד.
אחלה עבודה גילעד! |
יפה יפה
|
ידוע, בהצלחה!
|
בקשר לגלעד, זה ידוע ובאמת כל הכבוד לו.
ובקשר ל "אף פעם לא היה לי בעיות אם השרתים" לפי דעתי זה לא נכון (ד"א רושמים עם ולא אם). |
ציטוט:
ב.אמרתי בשרתים זה שיש בעייה בשרת 1 זה משהו אחר. ג.נתתי ביקורת אעל גלעד,ולא רשמתי דברים על החברה שלי,אז אל תדחוף את האף שלך. |
חח אבי אבי עזוב תתעלם..
וגלעד מת על הבן אדם הזה!! |
ציטוט:
|
א תודה אבי על הביקורת
ב יבגני מצטער לגבי אתמול מקווה שתבין אותי השרת של בסטסרב היה קצת יותר חשוב בכל מקרה מצטער דרך אגב השרת של בסטסרב עבר פירמוט אתמול |
ציטוט:
רק מה שכן מתי אתה מתכוון לעשות לי? כי השרת שלך חזר בלילה בשעה 2:30... |
ציטוט:
תיצור איתי קשר ובסט סרב אחלה חברה! |
פשששש טוב לדעת שאתה המנהל של דיגיטק !!!
אבי אני כבר הבהרתי את מעמדך בחברה ואתה מוגדר כמנהל תמיכה ולא כמנהל החברה של דיגיטק! לדיגיטק יש שני מנהלים בלבד והם אני (מיכאל בן עמי) ומשה ! אנחנו הבעלים והמנהלים. |
ציטוט:
סתם אני צוחק מקווה שתיישבו את העניין |
בהתחלה גלעד היה באמת אחלה אבל עכשיו אני קצת מאוכזב הוא כל הזמן הבטיח שיסדר כמה דברים ואני עדיין מחכה כבר יומיים לכמה דברים שהוא עושה ב 5 דקות :(
|
אני לא קשור יותר לחברת דיגיטק נא לא לפנות אליי המשך שבוע טוב לכולם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בן עכשיו חזרתי מחתונה זה אחד
ובבקשה תציין שזה דברים שאני לא צריך לעשות אתה קיבלת שרת שעובד אם אתה רוצה שאני יגיד לך שתפנה אלי רק במקרה של תקלות שאני יעשה ריסט אין בעיה אבל ברגע שאתה רוצה שאני יתקין לך סקריפטים על השרת יעדכן קרנל וכו.... אני לא מחויב לזה וכבר אמרתי לך את זה שיש לי זמן אני עושה את זה אבל לא מתחייב |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואם כל הכבוד ואני מכבד אותך אני לא רוצה שתעזור בשמי כי אתה לא מקבל על זה כסף זה לא משהו שלא אני ולא אתה צריכים לעשות זה שאני עוזר זה בכיף אבל אם זה גורם לו לעביר ביקורת אז עדיף שאני לא יעזור בדברים האלה הרי זה לא קשור לתמיכה והוא לא לקח חבילת אבטחה אצלנו |
ציטוט:
לא אמרתי שאני עוזר בשמך.. אני לא תומך שלך ואני לא מתיימר להיות.. לא הבנת אותי :qqb006: אם כל הפעמים שאתה עזרת לאידיוט מוחלט כמוני חח... אני לא חייב, אני עוזר למי שאני חושב שמגיע לו... |
תודה רבה ליבגני שעזר
גלעד אני מבין את הלחץ שיש עלייך עקב הרבה דברים ואני יודע שזה לא מחובתך לעשות פשוט היתה אי הבנה כי אני כנראה חשבתי שהשכרת שרת יעודי עובדת קצת אחרת מבחינה שבהתחלה שמביאים אותו צריך להביא קרנל מעודכן ועכשיו אני מבין שאתה עוזר מתוך טובה אז תודה רבה לך וסליחה על התגובה המוטעת שלי יום טוב |
אין בעיה בן היה חשוב לי שתבין את זה
|
גלעד אני מבין אותך שאתה לא רוצה שבגלל זה ישימו לך ביקורת באמת שאני מבין אבל האופי שלך זה חלק מהביקורת כי האופי שלך אחראי על השירות שאתה מספק...
ותאמין לי שהביקורת לא בגלל הקול הסקסי שלך (:qqb006: ) או משהו כזה, תאמין לי שגם אבא שלי שהוא דיבר איתך, אחרי זה אמר לי שאתה בן אדם רציני, אבא שלי לא אומר על הרבה אנשים דבר כזה... הביקורות נובעות ממה שאתה משקיע בחברה, זה שאתה עוזר גם מעבר למה שאתה חייב זה ברור שזה תורם, אתה לא יכול להכחיש את זה... אני לא חייב לעזור כמו שאתה לא חייב לעזור, אבל אתה עוזר, זה שאני לפעמים יכול להיות מעצבן גמור אני יודע, מצטער על זה חח.. אני עוזר לאנשים האמת שאתה ההשראה חח, לפני זה כמעט ולא עזרתי, אתה עזרת לי אפילו שלא היית חייב... אני עוזר גם למי שאני חושב שמגיע לו... אז תפסיק להגיד שזה מיותר שאתה עושה, זה האופי שלך וזה דבר טוב !! רק שאנשים מטומטמים כמוני יבינו שאתה עושה את זה כטובה בלבד... |
חחחחחחחח יבגני
תודה על המחמאות עוד חברה שלי מסוגלת לחשוב שאתה מתחיל איתי :> :qqb006: ואז תאסור עלי כניסה לעשות LOL :) |
LOL
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ