![]() |
אני צריך לדווח למס הכנסה ?
אני צריך לדווח למס הכנסה על הכנסות שלי מגוגל אדסנס?
אם אני נער בן 17 אם חשבון בנק. אני יוכל לקבל את ההכנסות אדסנס ישירות לחשבון בנק שלי? ומה בקשר למס שאני אמור לדווח אם אני מקבל את הכסף לחשבון בנק של נער פחות מגיל 18 ? |
ברגע שאתה עסק רשום שמרוויח מעל 6אלף בחודש אז אתה צריך לדווח למס הכנסה.
כרגע אל תחשוב עליהם אפילו . יש לך חשבון בנק , תכניס את פרטיו באתר והם יפקידו לך סכום סימלי קטן , אתה צריך לאשר שקיבלת את אותו סכום , אחרי שקיבלת הם יודעים שזה באמת החשבון שלך והם יפקידו לך מדי כל חודש. |
במידה ואתה עסק - כן, להוציא קבלה על הסכום ולכתוב " הכנסה מחו"ל "
אם לא, אמממ... לא. |
ציטוט:
מה הכוונה (םג לזה שלמעלה) בנוגע ל 60000 ש"ח, אני חייב הרי לדווח למס הכנסה על כל הכנסה שהיא, על כל סוכם כסף שהוא שניא מקבל, בין אם אני עסק ובין לא. לא?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה משלם מס? יש לי חבר שיש לו אדסנס ועוד כמה חברים שיש להם ואף אחד לא משלם מס. הרי גוגל היית דורשת מספר עוסק היית מחוייב לשלם מס', כי גוגל לא תרצה להיכנס לצרות משפטיות... |
לפי מה שהבנתי ממקורות מידע:
שאני מקבל הכנסה מדיי חודש סכום כסף מסויים. אני אמור לדווח עליו על מס הכנסה אפילו אם אני שכיר שזה הדוגמא באדסנס. לפי החוק אני חייב לדווח על כל הכנסה שאני מקבל למס הכנסה. אני בן 16 וחצי קטין, עם חשבון בנק. איך אני מדווח למס הכנסה על ההכנסות שלי? אני יכול לפתוח תיק במס הכנסה? |
חבר שלי בן 14 ויש לו חשבון בנק. האם הוא יכול לרשום את הפרטים של החשבון שלו?
וישחלח הכסף אליו? כי הם רושמים מעל גיל 18.. |
ציטוט:
אבל אתה רוצה להיות אזרח טוב ולדווח? תדווח. יורידו לך מס. אני עוד לא קיבלתי את הכסף אבל כנראה שאני אדווח.. שוב, אם תדווח ואם לא, יש למי שאחראי על זה בעיות הרבה יותר גדולות מ100-1000$.. |
ציטוט:
לא? אגב מה זה אזרח טוב? זה אזרח חוקי, אזרח שמכוסה מהבחינה הזאת של תשלום מס' ולא העלמת מס' מהרשויות. |
שמע
אני בתאריך 03\21 בן 16 . לאחר יום אני מקבל תעודת זהות ואני הולך לבנק לפתוח חשבון בנק עם אשראי . אני לא צריך לדווח על ההכנסות שלי למס הכנסה. גם אתה לא , וגם שום ילד אחר שהוא בן 16+ שנמצא באדסנס. אם אתה באמת רוצה לשלם להם , תלך תפתח חברה תגיד להם שאתה נואש לשלם למס הכנסה . כל חודש יבוא אלייך מישהו ממס הכנסה ותראה לו את החשבוניות , ואז תשלם לו נשמע סבבה לא? נראה לי שהוא הבין את הפואנטה ואפשר לנעול [: |
מה שאמרתם כאן לא עוזר.
אני צריך לדעת, אם אני בן 16 וחצי ואני יכול בגיל הזה לדווח לשלטונות המס. ובנוסף אם אפשר איך אני עושה זאת..? |
לא אתה לא יכול!
אם אתה עושה את זה זה רק שאתה מנהל עסק . |
ציטוט:
כל הכנסה בין אם אתה בן שנה וביןאם אתה בן 50 או 16 במקרה הזה חייבת להיות מדווחת לרשויות המיסים, אדסנס היא הכנסה, מה לעשות אתה מקבל כסף. ולכן, הכנסה כזו היא עסק, כל עוד אתה לא רושם את עצמך במס' זה לא חוקי להירשם לזה. |
ציטוט:
אז בשביל לדווח לא משנה באיזה גיל אני יהיה? עוסק פטור יכול להיות מגיל 16? או עוסק זעיר..? |
תאמינו לי שאתם מדברים שטויות...
אני פשוט קורא ולא מצליח להבין. מה הקטע? אתה מקבל מגוגל כסף על זה שאתה מפרסם להם אתרים, זאת לא עבודה! וזה לא משכורת. אתה מקבל מהם "תמורה" ואתה לא צריך לדווח לאף אחד. אין בכך שום צורך! . אתה כ"כ רוצה להתחלק עם אנשים בכסף שלך? אין בעיה יש היום מלא אגודות אתה יכול לתרום להם בשקט:) . עוד מעט אנשים יתחילו לדווח על כסף שהם מקבלים מההורים... או על דמי חנוכה. בקיצור אני לפחות לא רואה בכך שום צורך... וגם מה100$ האלו שאתה מקבל פעם בחצי שנה בדוק לא תיהיה עסק מורשה, אז ככה שלא יצא לך לשלם מס'. חבל על כול התהליך הזה. |
כולכם מדברים המון המון המון שטויות.
למס הכנסה לא אכפת מה-100-500$ שאתם עושים בחודש. זה שטויות בשבילם... משחק ילדים ברגע שזה מגיע לסכומים הרבה יותר גבוהים.... זה כבר יפריע לחברה שם... |
GMB היתרונות של עסק זה שאתה מגדיר טווח מסויים של רווחים שנתיים (או חודשיים, לא יודע בדיוק), ואם אתה לא עובר אותם אז אתה לא צריך לשלם מס, אתה עדיין חייב לדווח.
|
ציטוט:
|Lol| |
ציטוט:
אני חייב לדווח. אני בן 16 וחצי. אני יכול לדווח בגיל הזה? סיפור אמיתי: חבר של אח שלי קיבל סוכמי כסף מגוגל מדי חודש. הוא לא שילם לשלטונות המס ובאו אליו אנשים מהמס ודרשו ממנו 100 אלף שקל קנס. אז תעשו לי טובה אין לי ראש לשמוע את הדברים האלו של לא לדווח מס ואני לא רוצה להכנס לזה. |
ציטוט:
במידה ואתה לא עסק ואין לך הצהרת הון, אתה לא צריך לדווח כלום. |
ציטוט:
|Stare| |
ציטוט:
אבל גם במתנות יש הגבלה במידה והמתנה עולה על X כסף בכל מקרה אף אחד לא ילך לדווח על מתנות קטנות גם אם זה מגיע ל 10000 שקל בצק אחד כי יש הוצאות אולם וכדומה |
זה כבר מה שאמרתי
רק מסכומים של 6 אלף + ועוד אני לא מבין בחוק .. תראו על מה אתם מדברים בכלל. שתרוויח 1500דולר בחודש {+6000ש'ח} תדווח להם על זה . כרגע זה לא מעניין אותם כמו שאחד מכאן אמר זה בשבילם משחק ילדים.. |
ציטוט:
מס הכנסה לא יודעים מה מתנה ומה לא מתנה, כל עוד זה בא בלי תלוש משכורת... ככה שגם אם לא תדווח להם, הם בחיים לא יידעו, גם אם זה יהיה 1000 דולר... (כמובן שכמות גדולה כבר זה משהו אחר). |
עוד הוחכה למה אנחנו לא צריכים לדווח למס הכנסה.
אנחנו [לקוחות גוגל אדס , אדוורד] היינו צריכים לחתום על חוזה & כל חודש לרשום להם חשבונית על הסכום שהרווחנו . למה גוגל לא עושים זאת? כי מה שאנחנו מקבלים אנחנו לא צריכים לדווח על זה למס הכנסה. |
ציטוט:
נכון יש משהו בזה שהיינו צריכים לדווח על גוגל על מספר העוסק שלנו כי הם לא רוצים להיכנס ל TACKLEים עם רשויות המיסים, אבל זה הכנסה. HOD אתה יותר ברור. תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ