![]() |
XBOX 360 או PS3
חיפשתי קצת, לא מצאתי דיון פה, וחבל :)
מה יותר טוב?? קצת מידע ממה שאני הבנתי, לא בטוח נכון PS3: יש לו גרפיקה מעולה, אין בעיות התחממות, משחקים לא נורמאלים כמו Heavenly Sword, Tekken 6 וGod Of War 3!!! כונן BlueRay (משחקים ממש כבדים) אבל, הוא יקר יותר מהXBOX ועדיין אין הרבה משחקים XBOX 360: גרפיקה טובה, זול יחסית, משחקים כמו Bioshock בלעדיים, משחקים טובים יגיעו גם אליו כנון DVD רגיל יש הרבה משחקים, אבל בעתיד הוא לא יוכל להשוות למשחקים המדהיים שיצאו רק לPS3 עוד מידע? דעות? בבקשה לא להגיד רק PS3 או XBOX בלי להסביר :) אם הדיון קיים, אז מצטער, לא ראיתי תהנו :) |
הממ אני לא בטוח אבל Xbox לא משווק בארץ לא? יש לו משחקים בארץ?
|
לדעתי אתה קצת נוטה בדיון שלך לטובת הPS3 וזה חבל...
וחבל שאתה שוכח את ה Wii... בכל מקרה דעתי היא כזאת שיש קונסולה יש את היתרונות וחסרונות משלה...וכל אחד צריך לבחור את מה שהכי מתאים לו..ולא להסתכל על מה "הכי טוב" כי הן כולן טובות...רק צריך לבחור מה טוב לך! ול XBOX יש להם גוון רחב של משחקים לעומד PS3 בקושי יש משחקים... וגרפיקה לא פחות טובה מPS3 אז אל תגיד שב PS3 גרפיקה מעולה וב XBOX טובה...לשני הקונסולות יש בערך אותה גרפיקה... |
ps3
|
העתיד יראה רק את ps3
|
אני באמת נוטה לכיוון הPS3
אבל לפי מה שאני שמעתי, הגרפיקה בPS3 יותר טובה מבXBOX, בגלל זה כתבתי ולפי מה שראיתי במשחקים, הם גם כן יותר טובים, אבל לא יצאו Wii לפי מה שהבנתי לא ברמה של שתי הקונסולות האלה Amits, למה PS3?? |
PS3 הרבה יותר נוח לדעתי , בהצלחה :)
|
PS3
|
מישהו כבר התנסה ב-PS3?
אני ראיתי את הגראפיקה שלו ונדהמתי לטובה. אני חושב על לקנות קונסולה, באיזה לבחור?!?! חח:) |
אף אחד מהם! ממליץ לך לרכוש WII אם אתה ממש אוהב קונסולות, חווית משחק מדהימה ובקרוב המון משחקים!
|
ציטוט:
1 - יש לדיסקים שלו יכולת אחסון גבוהות פי 10, משמע הרבה יותר טקסטורות ובאיכויות גבוהות יותר (כנ"ל לגבי הסאונד) 2 - היכולות עיבוד שלו יותר חזקות, אין מה להתווכח פה בכלל, זאת עובדה. אבל בתכל'ס, אם אתה קונה את הקונסולה רק למשחקים, קנה XBOX. יש לה כיום ספריית משחקים הרבה יותר גדולה ויש לה חברה שעושה הכל כדי לקדם אותה עם בלעדיות על משחקים וכו'. אם אתה רוצה קונסולה שהיא באמת הדור הבא, PS3. גם מוכנה לדור הבא של הסרטים וגם של המשחקים. לגבי ה-WII, כבעל קונסולה כזאת, אני יכול להגיד לך שהיא לא ברמה של השאר, היא רמה אחת מעליהן. נכון שבעניין הגראפיקה אין מה להשוות בכלל אבל היא פשוט כיפית. וד"א, היא הקונסולה הכי נמכרת מבין ה-3 החדשות. |
ציטוט:
PS3 זו השקעה מדהימה.. גם לראות סרטים גם משחקים בגרפיקה מעולה.. בעזרת ה' תחילת חודש הבא אני אקנה את ה PS3 הגיע הזמן... :) |
אם לXBOX היו משחקים כמו GOW וTEKKEN6 הייתי קונה כבר אתמול (באמת אתמול) אבל הבעיה היא המשחקים
בדקתי מלא משחקים, והכי טובים יוצאים לPS3, אבל כל אחד מהם עולה 400 שקל :\ אבל הבנתי שלPS3 יש 60 גיגה של זיכרון מובנה, מה זה אומר? :\ לXBOX גם יש משהו כזה? :\ |
הפלייסטיישן 3 נמכר בדיסק קשיח של 20 או 60 ג'יגה
ה XBOX360 בא עם דיסק קשיח 20GB |
ציטוט:
|
שימו לב שכל משחק יעלה לכם 300-400 שקל וביננו תוך חודשיים תכפילו את העלות של המכשיר עצמו. וצ'יפ יהרוס לכם את האחריות.
|
תאמין לי...
מאחד שניסה את כולן... Wii לוקח בגדול... אין מה להשוות בכלל |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
[QUOTE=HighA;548694]למה עוזר הדיסק הקשיח?
לאחסון משחקים ,סרטים וכו'. |
אפשר לאחסן משחקים?
זה לא בדיוק כמו צריבה? :\ |
חחח שטויות..
אני התלבטתי בדיוק כמוך.. עד שהבנתי שהXbox360 לוקח בהרבה את הPS3... גרפיקה כמעט אותו דבר אבל מבחינת כותרים יש יותר לXbox360 וגם המשחקים שקיימים לXbox360 הרבה יותר טובים ויפים.. מניסיון אישי XBOX360 זה הבחירה האידיאלית.. בייחוד שעכשיו באג התחילו להביא משחקים ועוד כמה חנויות.. אני חושב שאנשים תקועים על Playstation בגלל שזאת הקונסולה הראשונה והשולטת בישראל.. זה חבל כי מבחינת מחיר אין בכלל מה לדבר.. Xbox360 יותר זול וגם אם תעשה קריאת צרובים(רק צ'יפ לא פריצת פירמוור) אז תוכל אשכרה לקנות דיסקים ולצרוב לעומת המשחקים של PS3 שהדיסקים הם איזה 20 ג'יגה כדי שלא יהיה אפשרי לצרוב.. בכל מקרה מניסיון אישי XBOX360 (: בהצלחה! אגב שכחתי לציין שכמובן בשני הקונסולת יש כונן קשיח אבל הXbox Live זה דבר גאוני ושווה ביותר! |
יש כותרים טובים שהם רק לXBOX?
|
XBOX,גרפיקה יותר טובה מ PS3,המשחקים יוצאים לפני PS3 בדוק!וזה לא נכון שיצאו משחקים רק ל PS3
|
לכל מי שאמר שיצא ציפ, מה זה יעזור? כונן BLUERAY עולה בסביבות ה3000 שקל :\
ציפ והכונן יוצא כמעט כמו עוד PS3 :\ וכל דדיסק BLUERAY עולה בסביבות ה100 שקל |
PS3 יותר שווה, כי XBOX 360 קל לפרוץ למערכת של משחקים ולצרוב .
|
ציטוט:
הצ'יפ גם זול וגם לא בעיה לצרוב דיסקים.. צריך דיסקים של 8 ג'יגה וכל דיסק עולה בערך 20 ש"ח.. אבל אפשר לקנות חבילת דיסקים של איזה 20 דיסקים ב100 ש"ח פחות או יותר דרך eBay ככה שזה משתלם בסופו של דבר. שבוע טוב (: |
ראיתי את שניהם.. והבעיה שלשניהם יש גראפיקה בשמיים
אחרי בדיקה אהבתי את הנוחות של xbox360 הרבה יותר נוח PS3 מבחינת זמן שימוש - יותר זמן למה המעבדים של מיקרוסופט נדפקים מהר! (לא עמידים לאורך זמן.. בדוק) |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה ידוע של-XBOX יש בעיות התחממות. מייקרוסופט בעצמה מודה בזה שכל קונסולה שלישית שנמכרה\נמכרת סובלת\תסבול מהבעיות האלו שלבסוף פשוט יהרגו את הקונסולה. הם משקיעים עכשיו יותר ממיליארד דולר במתן קונסולות חלופיות או תיקונים + הארכת זמן האחריות. |
בתור אחד שיש לו בעבודה גם xbox 30 וגם ps3 ה xbox בהרבה יורת טוב (לבנתיים)
מורידים חופשי משחקים וצורבים יש מבחר גדול יותר של משחקים הגרפיקה משתווה ל ps3 |
מה עם משחקים כמו Heavely Sword וTEKKEN שלא יצאו לXBOX?
עדיין לא ראיתי משחק שאני אתבאס אם יהיה לי PS3 כי אני לא אוכל לשחק בו (Bioshock יש גם למחשב) |
PS3 כי יש לי כבר ;)
|
PSP
P: |
לא זה ולא זה, שווה לך WII
|
XBOX360, בגלל הLIVE והמחיר.
|
ציטוט:
ועכשיו הבאנו מלאי ענק של רובי wii משהו חמוד חחח אני צריך לנסות אותם בווי אפשר לעשות מה שרוצים ביגלל זה זה טוב אין הגבלה למשחקים |
PS3
|
ציטוט:
הם הודו בבעיית ההתחממות ויצרו גם פיתרון זול (מאוד).. לא יודע מה איתכם אבל סוני הגזימו עם הPS3 לוקחים מחיר על כלום.. אני הלכתי על הXBox360 למרות שיכולתי גם לקחת את הPS3 ואני אומר בלב שלם שאני שמח שבחרתי את האקסבוקס (: בהצלחה! |
זה לא פיתרון רשמי של מייקרוסופט...
זאת חברת צד שלישי שאפילו אין לה שותפות איתה. אם הולכים על XBOX360 עדיף לקנות קונסולות חדשות (כלומר, שנשלחו לא מזמן לחנויות) - טוענים (לפחות מייקרוסופט) שהם יפתרו את בעיות ההתחממות, רק הזמן יגיד... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ