![]() |
[דומין] חדש שלי מliveDNS :)
הנה:
SiteCreation.co.il הזמנתי היום זה יהיה חברה לבניית אתרים תנו את הדעות שלכם וכמה לפי דעתים הייתם שמים עליו :) |
יפה, אהבתי, אבל מה הפירוש של Creation ?
נשמע טוב :) |
דומיין יפה.
ציטוט:
|
אישית... אני שם פס על דומיינים ישראלים ובכלל על עסקים בארץ, לא שווים תהשקעה לעומת משהו שאתה משקיע בחו"ל....
|
בעיקרון המשמעות יפה, אבל זה מסובך כשנאלצים לכתוב את זה, הרעיון פה בהחלט עם משמעות, הבעיה שהוא ארוך, בהצלחה.
|
לא אהבתי בכלל
בהצלחה |
דומיין ארוך, אבל שהוא בעל משמעות עבור קידום אתרים (וכן יש לו משמעות, שתי מילים שיהיה קצת יותר קל לקדם אותן בגלל שהן מופיעות בשם המתחם).
לדעתי זה דומיין שמשרת את המטרה בקלות =] |
לא כל כך אהבתי, מיצטער.
|
דומיין נחמד, תתחדש :)
|
נחמד מאוד,אבל גם ארוך ולא ממש קליט.
תתחדש .. |
אני ממש אהבתי,משדר מקצועית.
|
ציטוט:
ואם התכוונת להגיד משהו אחר אז תדייק (יש גם עסקים בארץ שלא קשורים לאינטרנט אתה יודע). |
תודה לכולם על התגובות.
|
דומיין נחמד מאוד, לא קליט כ"כ גיא.
|
דומיין ארוך, משמעות יפה.
|
אני לא חיפשתי דומין שיהיה קל לירשום או שיקלטו אותו
אני חיפשתי דומין עם משמעות שמשרתת את מטרת האתר. |
תראה.... אם אתה מחפש משהו בשביל ישראלים.. אז מעט אנשים ילכו ויכתבו site creation, וגם זה לא משהו שמייצג איזה חברה\עסק לבניית אתרים... לא משהו מיוחד. זה מצויין לדוברי אנגלית שמחפשים בגוגל Site Creation
אם צריך משהו יותר קליט אפשר: CreationSolutions.co.il |
דומיין יפה ומקצועי רק הבעיה שאנשים לא יזכרו לכתוב אותו כמו שצריך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נחמד תחדש =]
|
דומיין יפה ומקצועיי
בהצלחה תתחדש |
ציטוט:
אם יש לך כסף לקמפיין פרסום הייתי הולך על דומיין קליט וקצר... אם אין לך כסף אתה הולך על משהו פשוט שמתאים למה שאנשים מחפשים... ישראלים יחפשו בכל מקרה: בניית אתר או משהו בסיגנון.... הם לא יכתבו בגוגל באנגלית ואם הם כן אז זה ממש אחוז קטן תביא לי רשימת מילים ואני יוכל לבדוק לך כמה אנשים מחפשים אותם בגוגל בחודש אם תרוצה.. עריכה: create a site - 547 site creation - 573 build a website - N/A build site - 1,458 site building - 2,757 |
ציטוט:
|
תתחדש גייאאאא! דומיין יפההה =]!! גרר..חחח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ