![]() |
uPanel 10 - אשכול עידכונים
אהלן,
כמו בכל גירסא, אני פותח אשכול לשאול מה דעתכם ומה הייתם מעוניינים לשפר. לגירסא הזו אני עומד להוסיף, כנראה, דומיין ישראלי ואולי אפילו להחליף את השם של המערכת. אז, רעיונות? :) עידכון - 07/10/2007 נכון לכרגע, הגירסא בערך מוכנה. אני מבטיח לעדכן. ראו תגובות בהמשך האשכול לעידכונים. |
אני לא כל כך בקיא בתכונות המערכת,אבל אם 2 דברים אלו עוד לא קיימים במערכת,יהיה מצוין להוסיפם:
1.להוסיף לוח שנה שדרכו יהיה אפשר לעקוב אחרי מתי נגמרות החבילות של כל לקוח ומועדי תשלום מסוימים,ובכלל. 2.שאחרי הוספת לקוח למערכת,המערכת תשלח אוטומטית מייל ללקוח עם פרטי יצירת הקשר שנרשמו במערכת ופרטי יצירת הקשר של החברה. ימנע בעיות ובמייל אחד יהיו כל דרכי יצירת הקשר של העסק. כמו כן הוספת דרכי יצירת הקשר של הלקוח תמנע בעיות בהקלדת הפרטים במידה והיו כאלה. לדעתי,אם תיישם 2 דברים חשובים אלו,מערכתך תהיה חובה לכל עסק היום,ואף תוכנה אחרת בתשלום לא תוכל עליה. תודה על עבודתך הנפלאה אור |
תומר מתחנן, תוסיף שילוב ל DA :(
לעושת משהו נוצץ עם הרבה AJAX |winky||winky| ו... היו לי עוד דברים רציניים ושחכתי =\ |
אפשרות, שיש לך לערוך הודעות, שאותן בסופו של דבר תוכל לשלוח \ בצורה אוטמטית ישלחו, למשתמש שנגמר לו הזמן.
עיצוב - פשוט לשנות עיצוב. תדבר איתי ונראה אם אני אוכל לארגן לך משהו. |
סלחו לי על הבורות, אך מזה uPanel ?
|
ציטוט:
|
שמופצת בחינם ע"י פותח האשכול.
|
שכל חברי הצוות יוכלו להתחבר למערכת ולקבל הודעות בתוך המערכת ולבצע דברים
|
תומר מה עם כרטיסי לקוח?
מה בעצם הרעיון? לי יש עסק איחסון אתרים. פתחתי כרטיס לקוח לאחר שהוא שילם והכל. כל פעם שהוא פונה למחלקת תמיכה מישהו מהמחלקה יוכל להכנס למערכת ולהוסיף את הבעיה של הלקוח והדרך טיפול בו. ככה אני אוכל לעשות מעקב אחרי הלקוחות, לראות למי יש הרבה בעיות ובמידת הצורך לפנות אליו באופן אישי ולשוחח איתו ולראות איך השירות מבחינותו ואולי לעזור לו בעצמי. בקיצור, כרטיס לקוח והרשאות שונות למערכת. איש תמיכה לא יכול לפתוח כרטיס לקוח חדש ולראות כמה הלקוח משלם למשל. |
- אפשרות שליחת הודעות לתיבת התומך.
- לוגים מפורטים של זמן התחברות: אייפי + תאריך + שעה (ללא אפשרות מחיקה כמובן) |
הרעיון שלי הוא כזה:
שיהיה אפשרות להוסיף תומכים ולשייך אותם לקטגוריות (שרתי משחק שרתי רדיו וכו') ואז כל פעם שנפתח לקוח חדש הוא מפנה אותו לתומך המיועד לו ככה יש חלוקה שווה בין התומכים וגם יותר סדר בסוגי התמיכה |
תומר, שאלה לי אלייך:
האם uPanel כוללת בתוכה גם CMS או שזה רק הפאנל ניהול? כי אני לא הצלחתי אז להפעיל אותה בגלל הERROR_REPORTING. אם זה גם CMS, יש לי הרבה רעיונות בשבילך. אם לא, אין הרבה :S |
על פי מה שאני יודע כי התקנתי אותה והיא רק פאנל לניהול לקוחות בלי cms..
|
ברשימת לקוחות לעשותבין עובד לעובד מן קו מפריד
כשאני כובתצ הרעות לאותו בנאדם זההכל מחובר ומעצבן.. וגם שיהיה אפשרות לעשות לקוחות למספר קטגוריות,כמוש רתי משחק רדיו וכו' ד"א לא ממש קשור אבל יש אפשרות לתת לעובד גישה ללוח? |
אוקיי אני לא יודע אם זה קיים, אבל
-הדבר הכי טריוויאלי במערכת עם אדמין: אפשרות למנהלים מרובים עם הרשאות (לדוגמא הרשאת מחיקת לקוח ופתיחת חבילה בנפרד) -התרעה על תום החבילה בSMS ע"י ICQ, זה אמנם כולל שורת פרסום אבל זה יכול להיות נחמד. |
לשנות את ה"חבילות" למוצרים ולאפשר לבחור כמות רבה של מוצרים ולעשות גם "מבצעים וחבילות" שזה יהיה חבילות מוכנות במחיר מוזל.
|
טוב אני לא השתמשתי במערכת אף פעם (כי אין לי חברת אכסון ;P) ולכן אני לא יודע אם זה קיים או לא אבל לדעתי יכול להיות שימושי מאוד להוסיף קישורים שהאדמין יוכל לשנות כמו למשל קישור לבנק של האדמין על מנת שהוא יוכל לבדוק במהירות ובנוחות אם נעשתה העברה
עריכה: גם סוג של "ספר לקוחות" יהיה נחמד שבו יהיו מרוכזים נתונים בסיסים על כל לקוחות החברה שיאפשרו גישה מהירה ונוחה למידע כמו מספרי טלפון בעת הצורך ;P |
ציטוט:
|
עומר (BlueNosE), הבעיה עם ה error_reporting מתוקנת לאט לאט והמערכת תוכל לפעול בכל שרת, גם כש register_globals כבוי.
המערכת לא כוללת בתוכה CMS, ואני לא מתכוון לשחרר גם מערכת CMS בחינם - תשכחו מזה. התרעה ע"י SMS: אני אעבוד על שליחת SMS דרך ה ICQ, ופשוט בעלי החברות יצטרכו להזין את ה UIN שלהם והסיסמא. אני אעבוד גם על upgrade מ uPanel 9 ל uPanel 10 כדי שבעלו העסקים לא יאבדו נתונים. קיטלוג לקוחות: יבוצע, יהיה אפשר לבחור מה הסוג לקוח - יכול להיות שיבוצע לגירסא אחרת, יכול להיות שלזו - אני צריך לראות מה זה דורש. מבצעים: פשוט יוצרים חבילה חדשה בשם "מבצע 1" או משהו ומשתמשים בה, זה לא דורש משהו חדש ריבוי הרשאות: אשתדל, לא מבטיח, נראה מה זה דורש. לוגים: קיימים לוגים מפורטים ללא אפשרות למחיקה, ובגירסא 10 גם אפשרות הביטול ירדה. כרטיס לקוח: לא מבטיח, אני אנסה להוסיף את זה. תלוי כמה זמן יהיה לי. קודם שמערכת הבסיס תשופר. עיצוב: שופר כבר, מעטים ראו וככה זה ישאר עד יציאת המערכת תוקף: שליחת הודעות כשפג התוקף לחבילת הלקוח - קיים. "תפוגת לקוחות" בפאנל. התממשקות עם DA: אולי יבוצע, אולי לא - תלוי עד כמה יהיה לי כוח. בכ"ז מערכת בחינם. אימייל ללקוח אחרי יצירתו: כעיקרון נשלח אימייל דרך ה DA מתי שנוצר החשבון ע"י בעל העסק, אבל אני אוסיף תיבת סימון שתשלח אוטומטית את הפרטים גם ללקוח. שימו לב, יכול להיות שהמערכת תשוחרר הפעם בגירסאת lite ובתשלום בגירסאת premium - או שכן, או שלא. מצטער על ההקפצה, היה לי חשוב לרכז את כל הבקשות וההודעות כאן. אשמח לקבל עוד הצעות. uPanel 10a - בבניה! |
ציטוט:
כל הכבוד על המערכת החינמית. |
הדבר היחיד שאני מקווה זה לא לאכזב, בכ"ז הרשימת מטלות די ארוכה :)
|
בהצלחה תומר
|
הבטחתי,
http://img220.imageshack.us/img220/4025/upanelkm5.jpg מצטער על הצינזורים. אני מנסה למנוע העתקות. |
מדהים העיצוב =]
|
תעשה אפשרות של הוספת מטלו תהערות וכאלה דברים =]
|
התפריט לא נראה משהו תומר.. תנסה לסגנן אותו קצת אחרת הוא די מבלבל....
|
אני די אהבתי את העיצוב
נראה נח לדעתי בהצלחה עם המערכת |
כלו הכבוד, המערכת נראית מאוד מרשימה...
מתי אתה מפרסם אותה? |
האשכול יהיה אשכול עידכונים רשמי, עד שיקנה דומיין לאתר הרשמי (אושר ע"י Hanan).
נכון לכרגע, אין לי מושג מתי המערכת תפורסם. יש לי עוד דברים לעבוד עליהם, ענייני אבטחה וכו'. כשהיא תגיע - אני מבטיח שאתם תהיו מרוצים. אני אשתדל להכניס הכל. |
אני אל רואה שינוי בין גרסא 9-10 בעיצוב שהראת ...
אבל העיצוב עצמו מעניין ויפה מאוד . |
דבר איתי
תומר דבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר יש לי הצעה שתעשה משהו:)
משה |
והנה הודעה מאוד מאוד נחמדה,
הדומיין uPanel.co.il נרכש ע"י Liran|Scan.co.il ואינו קשור אלי ו/או למערכת uPanel. חוצפה לשמה - אבל אין לי מה לעשות בנושא. אנשים, תבינו - לרכוש דומיין ולהרוס לקהילה שלמה, זה לא חכם. אני לא מבין מה כלכך כיף בלהוציא 73 ש"ח סתם. עידכון לגבי הנושא: הדומיין uPanel.co.il יועבר אלי ככל הנראה מתישהו. נכון לכרגע ה DNS מפנה אלי. |
ועוד Screen shots מהמערכת החדשה;
http://www.noar.us/upload/8758cdbdd8...1636344028.jpg http://www.noar.us/upload/23310b99ed...3582374698.jpg |
לא הבנתי, מזה המערכת הזאת ? זתומרת מהי עושה, ומה יש בה.
עריכה: הבנתי. זה בחינם ? מתי תתן את המערכת להורדה ? |
בסדר,
סוף דיון. אתה רצית לעשות טובה, אתה רצית לשחק אותה ראש קטן, אתה רצית לקבל רווחים - ממש לא אכפת לי. לא משנה. יום מבורך, ועידכונים בהמשך הדומיין uPanel.net נקנה ע"י Arie, תודה רבה! :) |
טוב אז כדי שלא תעשה דאבל... :)
תתחדש. |
עוד עידכון קטן:
האתר של uPanel עלה בכתובת www.uPanel.net את הדומיין uPanel.co.il לירן לקח לעצמו, כי ככה הוא רצה. משעשע. |
שימו לב!
רוב אם לא כל התגובות נמחקו. תומר יצא בהרכזה בנוגע לדומיין שלו, אין צורך בכל התגובות מכיוון שהעיניין היה אמור להסגר בין הצדדים באופן פרטי ולא על גבי דפי הפורום! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ