![]() |
אינדקס הפרסום ב-SMS של SmsBanner.net חזר לאוויר.
שלום לכל בעלי האתרים והגולשים,
אינדקס הפרסום ב-SMS באתרים הרשומים ל-SmsBanner חזר לאוויר, ניתן להכנס אליו בקישור : http://smsbanner.net/?l=Iindex יום טוב. :) |
יפה מאוד...
|
בהצלחה :)
|
תגיד איך אני נמחק מהשירות הזה ?
ויפה שיהיה לך בהצלחה |
פש, ממש טוב!
בהצלחה. |
ציטוט:
|
פש יפה מאוד שהיה לך המון בהצלחה ותמשיכו כך.
|
פייי נדלקתי על זה
כל הכבוד אני מתחיל להיתמכר;) |
יפה יפה:)
אבל אני לא יודע למה שלחתי הודעה ולא חזרה לי תשובה.. כאילו SMS כדאי לפרסם באיזה אתר וכבר 10 דקות עברו ועדיין לא חזרה לי תשובה:( אמאאאא עכשיו זה אחזיר לי הודעה, אבל לא אחת אלה איזה 10 ברצףףףףף אמאא אני מקווה שזה לא עולה כל אחד 5 שקל! מה זה?? הפלאפון שלי כל שניה מצלצל שהתקלה הודעה חדשה! הוא שלח לי 10 קודים שוניםםםםםםםםםםם |
תמתין מספר דקות,
אם ההודעה לא תגיע בכל זאת, שלח לי בפרטי את מספר הטלפון ממנו שלחת את הודעה ואבדוק את העניין. |
מוזר...לי זה שלח תוח 5 שניות
ואם כבר אני שולח הודעה אז... שתי שאלות...שלחתי לאתר שאין יותר מקום...אז זהו הלך הכסף? או שאני מתחיל את הימים שלי איך שמישהו גומר? ועוד משהו.נגיד נרשמתי לזה ולדוגמא שלחו לי 5 הודעות ויש לי נקודות באתר אני יכול יום אחר פשוט "לדפוק" אותם ולמחוק את הבאנר מהאתר? |
1. הסיסמא שאתה מקבל ב SMS זמינה למשך 7 ימים.
עם הסיסמא אתה יכול להשתמש בכל אתר במערכת - פעם אחת. 2. יש לך אפשרות למחוק אתרים מהמערכת, אבל יש לציין את סיבת המחיקה. במידה ומחיקת הבאנר נעשתה ברשלנות ולא לפי התקנון (אשר מפורט באתר), הבאנר יוחזר ובעל האתר שמחק את הבאנר עלול לסכן את עצמו בתביעה משפטית מאחר והפר את תנאי השימוש וגרם לנזק כספי. |
בבקשה תענה לי על השאלה ששאלתי כמה הודעות למעלה...
|
עניתי לך בהודעה פרטית.
|
תודה לכולם ד"א.
פרסום מוצלח לכולכם. |
גם אני מכור לשירות הזה :)
בהצלחה.. |
תגיד לי רגע,פירסמו באתרי כמה אתרים פעילים כרגע ויש באנר אחד שתמיד יש אותו,אז האתר שלי איטי בגללו.
מה אפשר לעשות? |
יש לי שאלה לא ברורה
מקבלים על זה נקודות נכון? כמה נקודות על כל 5 שקלים? עריכה: ניכנסתי להרשמה וראיתי שעל כל מחיר יש נקודות |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ