![]() |
[פתיחה מחודשת] העסק NewServ.co.il
שלום חברי הוסטס יקרים!
אנו שמחים להודיע כי העסק .NewServ Ltd נפתח לקהל הרחב ועלה לאויר|כאן..שם| NewServ זו בעצם חברת ההמשך של Sg-iL.com שקמה לפני שנה. Sg-iL.com החליטה לשנות את שמה ולהירשם כחוק ואף ביצעה זאת. תהליך זה יכול רק לעזור לנו להוכיח לכם שהחברה הינה מקצועית, בעלת ניסיון ומנוהלת היטב. NewServ מספקת שירותי אירוח אתרים, ריסיילינג, שרתי רדיו, שמות מתחם ועוד.. החברה היא עסק רשום שמספק קבלות! NewServ שמה לעצמה דגש על יחס אישי לכל לקוח, חם וכמובן מקצועי. נשמח לראותכם בין לקוחותינו, צוות NewServ . |
בהצלחה =)
|
"Ltd."?
בהצלחה... אהבתי את האתר :) |
האתר נראה מאוד מושקע.
כל הכבוד על הכל חוץ מהשם. |
בהצלחה, לא אהבתי את "כי אכסון מתחיל מהמגה הראשון" :S
|
ציטוט:
ציטוט:
תודה על התגובות ! |
בהצלחה סיון !! :) אחלה בחור ושרתים מעולים ;)
|
בהצלחה! העיצוב לא מקורי, ראיתי כבר בעיצוב אחר את התמונה שיש בלוגו והסיגנון שלו דומא לסיגנונות אחרים. גם השם בינוני + (serv-host חרושים - ולדעתי עדיף host אם כבר בוחרים להשתש בביטויים האלה) והסלוגן גם בינוני. בהצלחה!
|
תודה רבה טל.. תודה לכולם
|
אני מכיר את בעל העסק ואני יודע +- על העסק הזה אבל בדבר אחד אני בטוח הוא אמין מאוד ומומלץ!
|
בהצלחה :) .
|
בהצלחה, היה תענוג לעבוד איתך ולהקים לך את האתר =]
|
גיל תודה רבה.. קובי =] גם לך..
|
LTD? בטוח?
וממ תוריד את ההתחייבות ל24 שעות תמיכה 7 ימים בשבוע...שתינו יודעים שאתה לא יכול לעמוד בזה, אז למה סתם להבטיח ללקוח? כמובן, בהצלחה!. |
א. אם יש תקלות ובעיות דחופות זה אפשרי 24/7.. זה ברור שלא יתקשרו ב 3 בלילה מסיבה
שרוצים לשנות דומיין או מסיבה שטותית אחרת. ואת זה שנינו יודעים. אם יש לקוח שירצה לעשות דווקא אז יוכל לעשות את זה תמיד - כיוון שבכל מקרה רשום המספר. אז כעיקרון זה 24/7 . בכל מקרה - תודה רבה על התגובה! |
שיהיה לכם בהצלחה !
נשמעת כמו חברה טובה, רק הייתם יכולים לצאת עם שם יותר טוב :P (בלי כוונה להעליב) הממ וFreshServ.Net, מה אתה רוצה שהוא ירשום? 7/7 |: |
תודה רבה..
ציטוט:
|
האתר לא רע בכלל,
LTD? ממש לא נראה לי. LTD = בערבון מוגבל, בעקרון. ואתם, לפי מה שאני רואה, ממש לא רשומים אצל רשם החברות בתור חברה בע"מ. בכל מקרה, בהצלחה! |
בהצלחה....
|
ציטוט:
אתה במקרה הטוב עוסק מורשה. ובכל מקרה סתם לידע כללי כותבים אחסון ולא אכסון |
שיהיה בהצלחה אבל למה שני האתרים עובדים ביחד...
|
בהצלחה :)
|
בהצלחה.
|
ציטוט:
תודה לכולם! |
נשמע טוב והכל ,
רק חבל שהאתר לא באמת מראה על רצינות בכל זאת בהצלחה |
תודה .. מה הכוונה לא מראה רצינות?
|
Sg לא ניפתחה לפני שנה, רק לפני 3-4 חודשים היה על Sg אתר מעריצים לתוכנית טלויזיה...
בכל זאת תוריד את ה Ltd . בהצלחה. |
ה Ltd ירד על היום הראשון..
בכל זאת - תודה.. |
ציטוט:
|
שם גרוע :(
האתר באמת לא מראה על רציניות(העיצוב והפלאש) חוץ מזה אתם נראים מאוד נחמדים :) |
מה זאת אומרת שהוא לא מראה רצינות זה שהעיצוב נורא פשוט לא מיוחד אין שום אפשט שמראה על אנשים שיודעים מה הם עושים ולא שאני אומר שאתה לא מבין
זה פשוט ברושם הראשוני לא נראה כך בכל זאת זה שיקולכם תצליחו |
ציטוט:
אם אתם מגדירים את עצמכם כעסק Web-Hosting / אירוח אתרים, אתם מגדירים את עצמכם כעסק אכסון אתרים. ועכשיו הגיע הזמן להסביר למה: אכסון - אירוח. (דוגמא שכולכם מכירים לשימוש באחת מהטיות המילה: אכסנייה = בית הארחה) אחסון - שמירה, אגירה. מובן? |
ציטוט:
אחסון הוא אחסון דברים דוממים (מלשון מחסן). |
זה אנחנו יודעים.. חח
מה האשכול נהיה מפתיחה של עסק לאוצר מילים תקין? =] |
"החברה היא עסק רשום שמספק קבלות!"
תחליט, אתם חברה, או עסק? בהצלחה שיהיה! העיצוב יפה, השם פחות מושך. |
סיוון אחלה של בן אדם, אמין מאוד - מומלץ..
שיהיה בהצלחה |
תודה לכולם על התגובות!
Press - לא מצליח לערוך.. בכל מקרה תודה.. |
בהצלחה =}
|
ציטוט:
קיבלת התראה. נא לא להגיב יותר לאשכול, הבא שמגיב פה מקבל אזהרה. |
העיצוב באתר נחמד.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©