![]() |
PI - פי, מזה פאי?
3.141592...
למי שלא יודע: היקף של מעגל חלקי הקוטר שלו שווה לפאי. זה מספר כ"כ ארוך (אחרי הנקודה) שעדיין לא גילו את כל הספרות שלו. מדדו מליארדי מספרים אחרי הנקודה.. אבל עוד לא גילו את כולם כמובן. לא משנה איזה מעגל תמדדו, כל עיגול שתמדדו: היקף חלקי קוטר יצא לכם פי. תנסו. יש כאלה שהצליחו לזכור אלפי מספרים אחרי הנקודה, ובשביל להיות אחד מהם אתה צריך דיסלקציה או משהו כזה שתתן לך זיכרון משופר. http://pi.ytmnd.com/ |
http://he.wikipedia.org/wiki/פאי
אם כבר פאי... |
עשית אותי רעב =\
|
חחח זה ברור ..
כ"כ הרבה ספרות הא?זה ברור.. אהבתי שתשיר ברקע |
אומרים שאין סוף למספר וגם שיש מחשבים שכל הזמן מנסים להגיע לסוף ולא מצליחים
חחח |
זה מספר לא מחזורי אין סופי ומן בסצם מהשם שלו מבינים שלא הגיוני לזכור את כולו
|
תהרגו אותי אבל לא הבנתי מה הדיון הפה? :{ על פאי? o_O
|
ציטוט:
וד"א לא בעיה לתת למחשב למצוא מילארדים ספרות אחרי הפאי פשוטים עושים חילוק ארוך עם אלגוריתמים. אבל זה זמן(המון) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לעשות אלגוריתמים שכל פעם ידפיס מספר אחאי הנקוד(ולא לשמור את int בזכרון)...היה קשה לנסח את זה. זה לא לעשות משתנה duoble ואז היקף חלקי קוטר. עריכה:אני ינסה לבנות קוד בC# שינסה להמחיש את מה שכתבתי אבל לא היום(לפחות) |
ציטוט:
int זה מספר שלם, הוא יכול לחשב לך את התרגיל בלי לדעת את המספרים הקודמים. |
אז לא הבנת אותי...
עזוב לא משנה אני לא יודע איך להסביר לך בכל מקרה שנה טובה |
ציטוט:
(מחוץ לנושא: תורת הקוואנטים אומרת שאנחנו יכוליים לעבור דרך קירות, או לפחות חלקיקי האטומים שלנו יכולים. אם נעשה השוואה בן מחשב של היום למחשב מחשב ווקנטים אז זה כמו להשוות בין סירה משנות התרפפו לטיל סילון. |
טל מה קרה לך?
ברגע שאתה לא יכול להשתמש בסופו של דבר במספר הזה כ..מספר, זה לא עוזר לך שאתה מדפיס את זה =\ |
אפשר,אבל הרעיון שלי מובן לא?הדפסת ספרה ספרה ולא שמירה על המשתנה.
ברור שהתוכנית תדרוש משאבים אבל לא כמו לעשות משתנה עם דיוק גבוהה (double) עריכה:סתם שאלה אתם חושבים שפאי הוא מספר סופי או לא?(רציונלי או לא) |
לא, הרעיון שלך לא מובן, מאיפה תגלה אילו ספרות אתה צריך להדפיס?
הוא חייב להיות רציונלי, אחרת לא היו יכולים להשתמש בו בפעולות חשבון כמו כפל וחילוק.. |
ציטוט:
|
אני יודע למה אתה מתכוון, פעם חשבתי לעשות מחלקה שתטפל במספרים שגדולים יותר מ-INT עם בערך מה שאמרתה. הייתי משתמש ב-STR_SPLIT ועושה ספרה ספרה.
|
ציטוט:
כן עם זה אפשר להגיע רחוק מאוד! |
ציטוט:
ומה שאמרת ממש לא מדוייק.. על איזה מידע אתה מסתמך? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ