![]() |
נבחרת ישראל מול נבחרת ספרד, אליפות אירופה
הזדמנות אחרונה באמת לנבחרת ישראל. בשעה זו פוגשים השחקנים של צביקה שרף את ספרד החזקה, כשרק ניצחון יעלה אותם לרבע הגמר. רוסיה ויוון כבר עשו עבור ישראל את העבודה הראשונית כשגברו על קרואטיה ופורטוגל, וכעת "רק" אלופת העולם והמארחת ניצבת בין הנבחרת לבין רבע הגמר. ניצחון של הספרדים יבטיח להם את המקום הראשון בבית. (ספורט5)
בקיצור, בשביל שישראל תעלה לרבע הגמר היה צריך שרוסיה תנצח קרואטיה ויוון תנצח את פורטוגל (ואכן הפלא פלא זה קרה), ועכשיו ישראל מתמודדת מול ספרד (אלופת העולם 2006) וכעת התוצאה היא לטובת ישראל. כשהדלקתי את הטלוויזיה לא האמנתי מה אני רואה, 12 הפרש לישראל. אבל לאט לאט זה התחיל להצטמצם (איזה באסה..) אין אני מקווה שישראל ינצחו, זה הסיכוי היחידי שלנו בכל ענפי הספורט. יאללה ישראל |לב| (בניגוד לכדורגל, ששם הם עגלות) |
שיהיה בהצלחה.!!
מחצית נגמרה אנחנו מובילים בנקודה. |
לא פותח פה !
|
סוף מחצית א', 47 - 48 לנבחרת ישראל
|
יש סיכוי עדיין,ישראל משחקים טוב מאוד.
אני מאוד מקווה שישראל לא תתמוטט בדקות האחרונות . |
אם היא תתמוטט, וזו נראה לי הפעם הראשונה שאני אומר את זה - בגלל השופטים.
סאמק, הבנאדם הרג לגיא פניני את הרגליים, העיף אותו לקו - והאשם הוא פניני? דרך על הקו? מה זה החארטות האלו? 99 - 73 לספרדים. 5 נקודות לישראל ברבע האחרון, לעומת 25 נקודות לספרד. |
אני לא מאמין כמה אפסים יכולנו לצאת..
הן מבחינת שחקנים והן מבחינת מאמן מטומטם שרואה את הקבוצה שלו מתמוטטת לו מול העיניים.. |
ציטוט:
צביקה שרף עשה עבודה נהדרת עם הנבחרת לדעתי בכל הקמפיין הזה של 'ההזדמנות האחרונה' ומגיע לו על זה את כל התשואות. ליאור אליהו, מול רוסיה שנחשבת לנבחרת החזקה - 15 נק' מאיר טפירו - 15 נק' מתן נאור - 15 נק' מגיע להם את כל התשואות על הקמפיין הזה, פשוט נבחרת קטנה וגאונה. גאווה ענקית למדינה. אני חייב לציין שהנבחרת הגיעה עם סגל של 9 שחקנים בסה"כ, מול נבחרת ספרד לדוגמא שהגיעה עם סגל של 9 שחקנים (ויותר) כאשר חמישה מה NBA ועוד ארבעה שחקנים מהיורוליג. מספיק לדבר שטויות. http://images.one.co.il/images/d/dma...5/gg771270.jpg http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg771285.jpg http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg771265.jpg http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg771275.jpg http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg771278.jpg כן, ממש אפסים. נבחרת קטנה עם לב ענק - כל הכבוד! להמשיך עם ההסברים? אני גאה בנבחרת. |
ציטוט:
תגיד לי..אתה עושה צחוק מהחלטורה?.. הגענו ל12 הקבוצות הכי טובות באירופה ואתה יכול להאשים מישהו? להפסיד לאלופת העולם (ספרד), לסגנית אלופת העולם ואלופת אירופה (יוון אם לא ידעת) ולנבחרת רוסיה זה נראה לך "מוזר ומשונה"?.. תגיד, אתה בכלל מבין את המשמעות של לנצח את קרואטיה?... חוץ מההפסד לפורטוגל, אני רואה בזה קמפיין מאוד, אבל מאוד מוצלח של הנבחרת. צר לי להגיד לך, אבל אם ה"מאמן מטומטם ושחקנים מטומטמים" ו"כמה אפסים אנחנו"...אז שמע, אתה לא מבין בגרוש בכדורסל. כל הכבוד לנבחרת, כל הכבוד לצביקה...שהביא הרבה מ-לא הרבה (והמבינים..יבינו..ואלה שלא יבינו, הכוונה לסגל חסר)... עריכה: ואני אוסיף למה ממש עצבנת אותי... תגיד לי, בנבחרת ספרד אתה יודע מי נמצא? נבארו-NBA גרבחוסה-NBA גסול-NBA קלדרון-NBA רודריגז-NBA זה רק השחקני NBA שלהם. עכשיו נעבור ליורוליג: רייס-ריאל מדריד רודריגז (השני)-מלאגה (השתתפה בפיינל פור השנה) קבסאז-גם במלאגה רודי פרננדז-חובנטוד (כנראה יהיה בNBA בשנה-שנתיים הקרובות) ויש עוד, אני פשוט לא זוכר את כולם, תסלח לי על זה..... עכשיו נעבור לנבחרת ישראל: מורן רוט דרור חג'ג' מאיר טפירו יותם הלפרין ג'רון רוברטס מתן נאור גיא פניני ליאור אליהו עידו קוז'קרו עמית תמיר יניב גרין ארז מרקוביץ עכשיו, מכל נבחרת ישראל, כמה ביורוליג? 3... ועוד כמה חבר'ה ביול"ב קאפ.. אז תגיד לי....אתה ממשיך לעשות צחוק מהחלטורה? עכשיו, אם תרצה..אני יכול לעשות את ההשוואה גם עם רוסיה וגם עם קרואטיה וגם עם יוון... |
ישראל יצאו גדולים!
אחרי המחצית הראושנה זה היה ברור שהאוויר נגמר להם,אבל אין מה לעשות.. ספרד גדולה עלינו ביותר מידי רמות. כל הכבוד לישראל. |
ציטוט:
|
לא נורא,היה אחלה קמפיין.
חבל מאוד שיש לנו רק שני מובילי כדור,אם הייה לנו עוד אחד זה היה טוב:). |
ציטוט:
כי אחרי הכל,אחרי כזה קמפיין נהדר אי אפשר להגיד אף מילה רעה. ד"א,אתה משחק כדורסל? |
ציטוט:
אבל, אני אוהב את המשחק...גם כדורגל אני מאוד אוהב...ומשחק (לא באופן מקצועי..עם החבר'ה)...בכלל מי שגולש הרבה בפורום (יותר ידוע בין המנהלים) יודע שאני איש שאוהב הרבה לדבר על ספורט.... כשמישהו כמו FreakBox אומר שטות כזאת, זה פשוט מרתיח אותי. |
אוקיי הבנתי,
טוב לדעת שיש פה עוד אוהבי ספורט(אני משחק כדורסל כבר 10+ שנים,בעצם ממתי שאני זוכר את עצמי). ואין לך על מה להתעצבן,כל אחד ודעתו שלו. |
ציטוט:
כמו להגיד על משהו חם שהוא קר, או להיפך....זאת גם "דעה", הרי כל אחד ומה שהוא מרגיש (כמובן שיש גם את הדרך של לבדוק טמפ'..אבל אני מדבר על לפי הרגשה), אבל אם יגידו לך שמשהו חם הוא קר? זה לא הגיוני, אבל בכל זאת דעה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תחשוב על זה.. |
ציטוט:
ואני אגיד לך מה.. הקבוצה שלנו שיחקה בשאר המשחקים חוץ מפורטוגל באמת אדיר.. את המשחק הזה פתחנו בצורה אדירה.. אבבלל (גדול) צביקה ידע שזה מה שיקרה.. הוא לא נתן לשחקנים מספיק זמן לנוח.. הוא היה צריך עוד בפסק זמן הראשון (שספרד לקחו) לומר לטפירו להרגיע את העיניינים ולא לעשות ריצות שאנחנו לא יכולים.. נבחרת ספרד הם אתלטים וצביקה ידע את זה וגם כל שאר הנבחרת ידעה את זה.. השאלה מה הם עשו עם זה?.. תשובה?.. לא הרבה הם המשיכו בריצות למרות שידעו שעומד להיגמר להם האוויר.. במשחקים כאלה צריכים לשחק חכם מה שהם לא עשו כל כך. עם כל הכבוד לנבחרת ישראל שכן אני מאוד גאה בה והם עשו כברת דרך כנגד כל הסיכויים, את המשחק הזה הם יכלו לקחת לפי דעתי. עכשיו אתם אולי תגידו ספרד אלופת אירופה וזה אבל בשבילי ספרד זו נבחרת כמעט כמו שאר הקבוצות אחת שישראל עם מספיק מוטיבציה יכולה לנצח.. אני מאמין בשחקנים שלנו אבל צביקה במשחק הזה ספציפית לא שיחק חכם.. הוא ראה את הקבוצה שלו מתפוררת ובמקום לעשות חילופים (כי מה לעשות אנשים עייפים אחרי ריצות כאלה) הוא השאיר את רובם על המגרש.. ושדיברתי על "אפסים" דיברתי ספציפית על המשחק הזה לא על השאר.. המשחק הזה ספציפית לא היה משחק חכם במיוחד של צביקה וגם לא של השחקנים. ועם כל הכבוד לטפירו.. הוא כבר יחסית מבוגר (לא אמרתי שהוא לא שחקן מעולה חס וחלילה) והאוויר שלו נגמר יחסית מהר.. עכשיו בתור אחד שהמשחק בידיים שלו.. למה הוא רץ אם הוא יודע שהקבוצה היריבה יכולה לעשות את זה כל המשחק והקבוצה שלו.. בפירוש לא.. עכשיו הבנתם אותי?.. אני בטוח שתסכימו איתי עם העיניין שהמשחק לא היה חכם.. ונכון שספרד קבוצה אדירה.. אבל אני עדיין חושב שיכולנו לנצח.. (למרות כל הגובה של גאסול.. (: ) שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה! |
ציטוט:
לצפות מהם שהם לא יהיו עייפים במשחק? גם עוד 10 פסקי זמן לא היו עוזרים כי אל תשכח שאנשים נחים בצד השני. בקשר לטפירו, אני לא יגיב יותר מדי...יש לי רגשות מעורבים כלפי השחקן, הוא יכול להיות טוב 3 רבעים ברבע האחרון לעשות 6 איבודי כדור ולהפסיד לקבוצה שלו את המשחק...אני מקווה שעם הזמן הלפרין יתבגר סופית וטפירו כבר שמעתי פורש..אז זהו..סוף סוף. |
ציטוט:
אבל אני לא חושב שהם לא היו מסוגלים לנצח את המשחק.. ואם אתה אומר שהם עייפים.. למה הם עשו את הריצות ברבע ראשון ושני?.. למה לדפוק את המשחק למרות שהם ידעו שהם עייפים.. ויהיו יותר עייפים.. טפירו אומנם פורש אבל זה לא אומר שזה מה שיעזור יהיו מצבים שנצטרך אותו ולצערי הוא כבר לא יהיה.. הלפרין עדיין לא מסוגל להניע כדור כרכז.. ובינינו חג'ג' לא עומד בלחץ.. |
ציטוט:
בכל מקרה הטורניר בכללי הייה מצוייןן,וקשה לי לראות מי יוביל את המשחק של ישראל שטפירו יפרוש. |
כל הכבוד לישראל..
אני אישית מרוצה מהתוצאה שלהם..ומההישג שלהם יפה מאוד :) |
תגידו אתם בסדר?
אתם רוצים שטפירו יפרוש? חבל שאתם סתם מדברים,כי בתור אחר שמשחק במשחק כבר הרבה זמן בתור רכז. אני יכול לבגיד לכם שבלי טפירו לא היינו מנצחים משחק אחד. אולי יש לו כמה איבודים טיפשים לפעמים,אבל החוכמת משחק שלו זה משהו שאין לאף שחקן בארץ(לא,אני לא מגזים), הוא זה שעושה הכל בנבחרת. ואני חושב שהוא היה הכוכב בקמפיין הזה. אני לא אחפור יותר מידי,הוא פשוט עשה מעל ומעבר. ואני לא רואה את הנבחרת מנצחת בלעדיו,נצטרך לחכות ליורש. |
למרות שככה יצא, שיחקנו יפה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הלפרין יהיה תחליף בהחלט הולם לטפירו... |
ישראל (כדורסל) עשתה מעל ומעבר, נתנה את הלב והנשמה, הוכיחו לכולם שיש להם אופי, לחימה ענקית וכישרון להפתיע. אני גאה בהם, הם עמדו בכבוד. |לב|
(הכדורגל זה פשוט בדיחה לעומת זה) |
ציטוט:
|
ברור שאפשר, הכדורגל מורכב מחבורה של אפסים, עגלות וכו' .. הכדורסל זה בדיוק ההיפך.
|
כל הכבוד לישראל .
אבל צריך להסיק מסקנות לא להרגיש בעננים. נבחרת ישראל חיביים לעבוד על כושר ופיזיות ולהתחיל לעבוד כבר בנוער ובאימוני קדטים. אן שום סיבה שכל ניבחרת שישראל משחקת נגדה תהיה לה היתרון פיזי ולפעמיים היתרון פיזי ענק על ישראל . זה שאן בישראל צלפים וגבוהים כמו בגדולות של ארופה אן מה לעשות צביקה עשה עבודה שעף אחד אחר לא היה עושה עם הסגל שיש לו. במילים אחרות הגיע הזמן שיגדל פה בישראל שחקן ברמת NBA גבוה וזה חיייב להתחיל בנבחרת הנוער. עם כל מה שאמרתי אני גאה בניבחרת והיא עשתה את שלה והרבה מיזה. |
ציטוט:
הלפרין וטפירו זה 2 דברים שונים מאוד. הלפרין סקורר,טפירו מנהל משחק. אני לא יודע מי יחליף את טפירו,כרגע אני מקווה שטל בורשטיין יחזור לנבחרת, ונראה מה הולך עם לימונד בשנים הבאות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו שתיקח את מכבי תל אבייב ותשים אותם באנבייאי שהיא הליגה הטובה בעולם,בכדורגל מכבי חיפה הגיע לרבע גמר ליגת האלופות ,זה כמו שמכבי תל אבייב בכדורסל תגיע לפלייאוף בnba . ככה שאל תשווה בכלל. מספר האוהדים במחזור שלם בליגת הכדורסל שלנו לא שווה למספר האוהדים במשחק אחד של כדורגל. אז תעשה לעצמך טוב ותפסיק לדבר שטויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, אני לא ממש מסכים להשוות את ליגת האלופות לNBA, אל תשכח מי אלופות העולם בזמן האחרון-רמז, לא ארה"ב, שהם סגל שחקני הNBA הכי גדול בעולם (ולרוב, הכי טובים גם)... |
ציטוט:
|
ציטוט:
שכחת מה היה עם נבחרת הכדורסל בהתחלה אה? אז הנה תזכורת:http://www.one.co.il/Cat/Articles/Ar...=5&tableid=993 היו כמה משחקים ששחקני ישראל בכדורגל נתנו הכל: 0:0 נגד אנגליה ועוד כמה תוצאות יפות בקמפיין הקודם והם שיחקו ונלחמו. אותו דבר נבחרת הכדורסל בהתחלה הם לא רצו בכלל להיות בנבחרת אחר כך נתנו הכל . |
שתבין, אני לא חובב כדורסל מושבע (אני יותר בכיוון של כדורגל) אבל אי אפשר להתווכח עם העובדות. מבחינת הקהל? אל תגזים, בכדורגל: מכבי פ"ת - בני יהודה: תקרא לי מניאק אם באים יותר מ1,000 צופים.
והנבחרת בקמפיין הנוכחי (כדורגל) הייתה על הפנים, בקושי שיפרנו משהו מעידן גרנט. שום דבר, קשטן משחק יותר הגנתי מגרנט. אני לא מבין על מה אתה מתווכח, אני רק אומר שלנבחרת בכדורסל יש יותר אופי, לחימה ונחישות מהנבחרת בכדורגל ואם זה אתה לא יכול להתווכח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ