![]() |
הפצת מערכת חופשית-עצות.
יכול להיות שאפיץ מערכת ניהול תוכן שאבנה בקרוב.
אשמח לדעת איך אגן מהורדת זכויות יוצרים? או/ו- מכירה? |
הצפנה של הזכויות בתוספת של קוד אימות ..
אם אין אימות המערכת לא עולה.. |
לא חושב שיש אפשרות ישירה לזה על הזכויות יוצרים תוכל להגן ע"י כך שתעשה שהמערכת לא תהיה קוד פתוח וזהוא כאילו את הקוד תצפין או ב-ioncube או בהצפנה של zend
|
ציטוט:
חיים: האם יש הצפנה שלא ניתנת לפיצוח כרגע, ל-PHP? |
zend דורש התקנות על השרת....לכן קשה לפענך..
ioncube גם דורש, למרות שיש לו אפשרות לא להתקין, אבל האפשרות הזאת לא עובדת על שרתים שחסמו כל מיני דברים (פונקציות של אבטחה וכד'). להגן על זכויות היוצרים אתה לא תצליח, בדיוק כמו שphpnuke, phpbb, ipb לא מצליחים...מה לעשות.. לא תוכל לעשות משהו לא יעקפו, אתה תוכל אולי לעשות משהו קצת מעל האיש הפשוט, אבל יבוא מתכנת אחר וישחרר לעולם את "הידע"...אין מה לעשות נגד זה בקיצור. תשים זכויות ותקווה שלא יורידו אותם, פשוט ככה. |
אם תצפין את הקוד עם Zend Guard אני מאמין שזה יעצור.
לדעתי זה אחת מההצפנות קוד הטובות בעולם לphp. ד"א זה עולה כסף. |
ציטוט:
גם תומר(Tomer) כשפירם את upanel 9 "קנה" את התוכנה הזאת |Lol| הכי טוב זה עם zend להצפין וזהוא נגמר הסיפור הבעיה רק שיהיה צריך להתקין על כל שרת איזה תוסף מיוחד כזה |עצוב| בכל זאת אני חושב שאפשר להסתדר לא?:-D |
הבעיה שלא תמיד הבעלי השרתים ירצו להתקין את זה..
אורי זה סתם מסובך..(ממה שהבנתי..) שהרי זה אמור להיות חופשי לא תלוי בבעל המערכת.. וד"א לא משנה איזה הגנה תעשה. תמיד אבל תמיד היא תוכל להיפרץ(נכון אולי אחרי אלף שנים..אבל תיפרץ..) צום קל אביחי |
אני חושב שהגנה עם ZEND תספיק
ואם מישהו ישקיע עד כדי כך בשביל להוריד זכויות יוצרים, מגיע לו לקבל את זה בלי זכויות, לא? |
אם כבר, אז אני ממליץ על ionCube שעובדת בצורה נפלאה. עולה כסף.
|
IONcube דורש תוסף לשרת, IONLoader, שלא מותקן על רוב השרתים
Zend Optimizer (התוסף של ZEND) מותקן על רוב השרתים בגלל שהוא משפר את הביצועים של הPHP |
ionCube נותן יחד עם כל קובץ מוצפן את הקבצי ionLoader להעלאה לשרת. לא צריך תוסף מותקן.
|
ציטוט:
למשל בשרת שאני מאוחסן, יש דברים חסומים (פונקציות מסויימות ומאפיינים מסויימים-לאבטחה) לכן זה לא פועל. |
...
כן וגם, ZEND מעדכנים גרסות, ION כבר לא |
מה הרעיון להצפין הכל..
אם כבר מצפינים רק את החלק של הזכויות. להצפין הכל יכול להרוס את המערכת, בכ"ז זו מערכת שצריכה שינויים. לדעתי כדאי לך להשאיר אותה קוד פתוח ולהגן רק על הזכויות. |
זכויות יוצרים זה דבר שולי, אין שום דרך להצפין את זה
אז מקסימום משתמש אחד או שתיים יוריד את הזכויות יוצרים לא כזה ביג דיל. אם יש לך אתר שמייצג את אותו מערכת מוכנה אז אני בטוח שכולם כבר יכרו בה. |
ציטוט:
|
גם אם זאת מערכת בתשלום?
וחוץ מזה, משתמש יכול להויד את הזכויות יוצרים, ולמכור את המערכת כיאלו הוא הכין |
ציטוט:
"וחוץ מזה, משתמש יכול להויד את הזכויות יוצרים, ולמכור את המערכת כיאלו הוא הכין" אמרו כבר..שיבנה מערכת עם מאפיינים מיוחדים לה. לגבי ההצפנות - אמרת שאתה רוצה קוד חופשי תחליט - או מוצפן או לא..(קוד חופשי - גלוי לכל וניתו לעורכו וכו'..) |
ציטוט:
|
נכון שלהכל יש פריצות
אבל עדיף להקשות, שלא כל ילד בן 10 שהשיג כתבן יכול לפתוח, לחפש את השורה של הזכויות יוצרים, לשנות ולמכור את זה ככה אנשים יתקשו לפרוץ ויש הבדל בין מערכת חופשית לקוד פתוח קוד פתוח הוא ניתן לשינוי, מערכת חופשית היא בחינם |
צודק טעות שלי..
לא יודע מאיפה לקחתי קוד פתוח ;) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ