![]() |
דרוש מעצב ופלאשר לחברת הייטק צעירה ומבטיחה!!
לחברת הייטק צעירה (MegaSpace) דרוש מעצב ופלאשר מקצועיים, שלא מתפשרים על איכות, שעובדים עם פונטים חוקיים וסמלים עם רישיון (100% חוקיות, חובה!)
לעבודות בתשלום. לפרטים נוספים נא לפנות אלי בדרכי ההתקשרות בחתימה לרעיון קצרצר ובמידה וזה יהיה רלוונטי, אני אפנה אתכם ליו"ר החברה לצורך קליטת הפרטים שלכם במערכת. גמר חתימה טובה וצום קל! |
המעצב חייב לדעת פלאש?
או שתקבל גם מעצבים שהם מעצבים בלבד? |
..
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה. |
אפשר לדעת בני כמה אתם?
אני מתאר לעצמי שהעבודה מהבית, אז זה די מצחיק שאתם מנסים להקפיד על חוקיות תוכנה בעוד שבחברות הרבה יותר גדולות מכם (שבלי להעליב גם עוד 10 שנים לא תהיו איפה שהם היום) הדבר האחרון שמעניין אותם אצל אנשים שעובדים מהבית הוא תוכנה חוקית. לא חושב שזה עושה רושם כלשהו על מישהו פה בפורום. לגבי המשרה, איך זה הולך? לפי שעות / פרויקטים? מה הסדר גודל של השכר? מקבלים תלוש או שאתם לא רשומים? ה"חברה" כבר פעילה? יש לכם עבודות שניתן לראות? |
ציטוט:
אפשרי להציג לו רישיון תוכנה ולעבוד מהבית. לא חשבת? לא. |
אתה מעצב?
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה לא יודע מה השגנו תוך חודש, אתה מדבר איתנו על עוד 10 שנים? עוד 10 שנים אנחנו נהיה הרבה יותר מהחברות שאתה ציינת. ונכון לא מעניין אותנו אם זה חוקי או לא זה על אחריות המשתמש בלבד, לכן לירן קצת "נסחף" אבל מתוך כוונה טובה. ילדים קטנים? אולי תלוי בן כמה אתה, אני בתור מנהל החברה בן 20, השותף בן 23, ושאר העובדים בגילאי 17-20, אנחנו מעדיפים לקחת חבר'ה צעירים מאשר חבר'ה מבוגרים. זה שלא הצגנו פה שאנחנו רשומים זה נכון, אנחנו לא רשומים, אנחנו מוציאים חשבוניות תחת חבר'ה שנקראת "החשבונית של השכיר" היות ואני והשותף לא יכולים לרשום כעסק היות ואנחנו חיילים. מעבר לזה, אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון על שום דבר ואם לא יאה לך, אתה מוזמן לא להגיב ולא להיכנס פה לוויכוח. מעבר לכך, התשלום מתבצע מזומן לפי פרוייקטים, אם יש לעובד להוציא לנו קבלה מה טוב, אם לא אנחנו כבר נסתדר - ולא זה לא נקרא שחור, כי כמו שאתה מקבל צ'ק מגוגל ואתה לא מדווח כך גם אנחנו אתה מקבל את הכסף, אם אתה רוצה תדווח עליו ותוציא חשבונית, אם לא אנחנו לא נכריח אותך... זה אחריות שלך כבר. הצגנו פה מה אנחנו מבקשים, ניתן דין וחשבון לאנשים שמעוניינים להצטרף לחברה צעירה ולא להתחיל להתווכח במקומות שאין לנו זמן וכוח לזה, לכן אני אבקש ממך לחזור חזרה לנושא האשכול לשמו הוא נפתח. שיהיה חג שמח ונשמח לשמוע אנשים שכן מעוניינים ולא אנשים שמוציאים דיבה, תודה רבה. |
Hanan: מה שאמרת בתגובה האחרונה שלך שונה ב-180 מעלות מההודעה הראשונה כאן. אתם בעצם קבוצה (ולא "חברת הייטק") של בני 17-20 שמחפשים לעבוד עם מעצב (כלומר, אתם תיהיו לקוחות שלו והוא לא יהיה עובד שלכם). אני מציע לכם לנסח שוב את הבקשה שלכם כי לפי התגובה האחרונה שלך, ההודעה הראשונה פשוט שיקרית ומוליכה שולל.
בהצלחה בחיפושים ועם הקבוצה |
המעצב כנראה טעה אך אין זה לתפוס על דברים קטנים.
הכל נעשה בתשלום. מי שמעוניין שיבוא מי שלא, שלא יבוא. זה נחמד שהוסטס נהפך למטרה שכל הודעה חייב לבוא איזה מישהו ולנסות להפיל. ממש אחלה פורום נהיינו. בחזרה לפוסט. תודה. |
הקהילה הזאת הפכה לקהילה של חסרי חיים תרתי משמע, שרק מחפשים להפיל אנשים על טעויות.
אנחנו באנו לחפש מעצב, לא באנו לחפש תגובות מיותרות, ואתם סוטים מהמסלול של האשכול, כל תגובה כזאת יכולה הייתה להשלח אל חנן או אל המעצב בהודעה פרטית. אני ממליץ בחום שתקרא את אשכול "אדם לאדם זאב". |
במקרה הזה אף אחד לא מנסה להפיל אותכם, אולי כדאי שאתם תפסיקו לחפש בהודעות "נסיון" להפיל אותכם.
אני לקחתי את ההודעה הראשונה ברצינות אבל המשכתי לקרוא וראיתי שאתם רחוקים מאד מלהיות חברה, אתם אפילו פועלים לא כחוק (למרות שאין ממש אכיפה, לחיילים אסור לעבוד ללא אישורי עבודה ואפילו אם יש להם, אסור לפתוח חברה). אתם אלו שבאים ואחרי שאתם מציגים את עצמכם כחברה עם יו"ר, משרדים ומניות בבורסה מתגלים כקבוצה של נערים וחיילים שלא פועלת כחוק (לא מדווחת על הוצאות). אז עם כל הכבוד, המעצב שלכם לא "התבלבל", פשוט שמציגים את זה כמו שהוא הציג זה נשמע יותר אטרקטיבי. כשאנשים התחילו לשאול שאלות (מה שאתם פירשתם כנסיון להפיל אותכם) התגלו באמת כל הפרטים הקטנים (והגדולים). תראו, אני בטוח ש-95% מחברי הפורום לא מדווחים מס פה ומוציאים חשבוניות ללקוחות אבל לעומת זאת, אף אחד לא מציג את עצמו פה כחברת הייטק שעורכת ראייונות לאשנים וכו'. WebProject: מציע לך גם כן לקרוא את הנושא הזה ולהבין שהוא לא קשור פה. מה שאתם עושים פה זה הטעייה ובמילים אחרות, קומבינה. |
sheeze אתה מוזמן לדווח לרשויות.
האשכול הזה יצא מהנושא ואינני מעוניין לרשום שום תגובה, מעבר לזה, אני אשקול פעמיים אם לרשום משהו בפורום הזה על אף היותי מנהל. והכל מדווח, תחת חשבונית של השכיר, זה משהו מוכר, ידוע כדין וכחוק. אפשר לנעול, תודה רבה. |
חנן, מה שהוא מנסה להגיד זה שהדבר היחיד שאתם עושים 'לא חוקי' זה לקרא לעצמכם חברה.
אני לא אתחיל כאן דיון על הפורום, אבל בגלל אותם המשתמשים שמחפשים מה לא טוב, נוצרו התחושות של אלו שפותחים נושאים לגבי כל השאר... |
חלאס להציק להם כבר.
דרך אגב, אני לא חושב שתמצא פה מעצב שיתאים לכם... חפש בפורומים למעצבים.. בהצלחה |
ציטוט:
ושוב, האשכול סטה מהנושא יותר מדי, אשמח אם תסגרו אותו. מצאנו כבר מה שחיפשנו במקום אחר. |
נשלחה הודעה למייל.
|
ננעל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ