![]() |
יש פה בוגרים מג'ון ברייס?
שלום לכל חברי פורום הוסטס,
לאחרונה, לאחר הרבה מאמצים, התקבלתי למכללת המחשבים ג'ון ברייס. בעיקרון הם לא מקבלים סטודנטים שלא שוחררו מהצבא, אבל איכשהו הכניסו אותי, אחרי הרבה טלפונים ובקשות. אי"ה - לקראת סוף אוקטובר אני מתחיל את הלימודים שם. אבל רציתי לדעת, האם יש כאן בגירים כלשהם / אנשים ששמעו על המקום, איך הוא? לומדים שם טוב? מקום נחשב? האמת שכבר שמעתי הרבה ביקורות, רובן חיוביות. אבל רציתי לדעת עוד טיפ טיפה, לפני שאני מתחיל שם. אגב, כתובת האתר שלהם - http://www.johnbryce.co.il תודה רבה. |
הייתי שם בבחינות ההסכמה של A+ והחצי בחינה של CCNA (ה Intro). המקום עצמו וכיתות הלימוד נראים ברמה גבוהה מאוד, כנ"ל החדרי מחשבים והבחינות.
|
כן, אני יודע שהמקום עצמו מתוחזק ומטופח.
אבל אני מתכוון לרמת הלימוד, ועד כמה השם שלהם טוב. |
ציטוט:
אתם עושים ICND אצלכם ? |
ציטוט:
רק שאני עשיתי את 2 הבחינות של CCNA..|winky| |
איך עשיתם CCNA לפני גיל 18?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ה-INTRO מתבטל ב-30/11 יש לך עד ה-30/11 לעשות את ה-ICND ... אם לא אין כלום |
מה אתה מתכוון ללמוד?
|
ציטוט:
|
הייתי צריך ללכת לעשות שם מבחנים , אבל בגלל שעוברים לשיטת לימוד חדשה לא הייתי צריך לעשות את בחינת הINTRO..
חברים שהיו שם סיפרו שהמקום מאוד מרשים אבל בנוגע לרמת הלימוד שם אני לא יכול להגיד לך..בהצלחה ! |
החומר שם מועבר היטב,
קצת היה חסר לי שם תרגול מעשי (CCNA) וגם לפעמים יש תחושה של בזבוז זמן, בייחוד בשלבים המאוחרים של הקורס. |
ג'ון ברייס מעבירים קורסים מקצועיים, בכל תחום יש מדריך אחר ולא מאט קורסים עוברים על-ידי מרצים אורחים מהארץ והעולם ולכן אי אפשר לשפוט אותם. התנאים שם כתנאי מעבדת מחשבים רגילה, לא תמצא שם משהו יוצא מהכלל.
אני אישית עברתי קורסים של AD, אורקל (DB) ו-AIX - כולם היו ברמה טובה חוץ מה-AD שהיה ברמה סופר מקצועית. איזה קורס אתה מתכונן לעבור שם? |
בהצלחה אח שלי =]
שאלתי חברים, ולא אין להם שמץ, אבל מחיפוש בגוגל, אני ממליץ =) |
הייתי שמה בקורס בחופש הגדול שעבר... אחלה כיתות, אחלה מחשבים ואחלה מדריכים.
|
ציטוט:
וואלה, אם בקיץ אני אהיה בן 17 (עולה ליב'). ועם עם 5 יחידות בגרות (י-יא' אני עושה 5 ויב' אני עושה עוד 5). אני יכול לעשות שם איזשהו קורס מעניין בקיץ? |
לפי מה שהבנתי ההדרכות שם בין הכי טובות בשוק והמקום נחשב לרמה גבוהה מבחינת הכל מהכל.
|
עברתי שם בחופש הגדול האחרון קורס פלאש קטן,
הכיתות שם ברמה סופר גבוהה, המדריכים מצויינים והעוגיות שם בכלל פצץ ^^ בהצלחה! |
ציטוט:
לימוד HTML, פלאש (ללא אקשן סקריפט), פוטושופ ו- vb.net (זה מה שאני עשיתי, כדי ללמוד את הבסיס כמו שצריך). |
ציטוט:
נראה לי בקיץ אני אלך כבר לקורס מדריך חדר כושר...... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ