הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54497)

Tomer 02-10-07 13:55

עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה

עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה

הקץ לעמימות: הצנזורה הצבאית התירה לפרסום כי צה"ל תקף לפני חודש ימים מטרה בעומק סוריה. לראשונה ניתן לדווח על עצם קיום התקיפה, מבלי להסתמך על מקורות זרים. פרטי התקיפה ומטרותיה עדיין לא הותרו לפרסום

חנן גרינברג
פורסם: 02.10.07, 13:40

אחרי תקופה ארוכה בערפל, שבה הותר לפרסם רק דיווחים זרים, התירה בצהריים (יום ג') הצנזורה הצבאית לראשונה לפרסם כי צה"ל תקף מטרה בעומק סוריה. התקיפה אירעה בחודש שעבר, אולם פרטיה ומטרותיה טרם הותרו לפרסום. על פי פרסומים זרים, צה"ל תקף מתקן ובו ציוד גרעיני שסופק לסורים על ידי צפון קוריאה.

תחילת הדיווחים על תקיפה ישראלית בעומק סוריה, בשישה בספטמבר, אז דיווחה סוכנות הידיעות הסורית הרשמית כי מטוס של חיל האוויר הישראלי נכנס לתחום האווירי של סוריה. צבא סוריה הודיע כי המטוס נכנס למרחב האווירי הסורי מכיוון הים וטס בצפון סוריה לכיוון צפון-מזרח, עבר את מהירות הקול ויצר "בום" על קולי.

מאז הדיווחים הללו שמרו הן ישראל והן סוריה על עמימות באשר לקיום התקיפה. בסוריה הכחישו לאורך זמן רב כי בוצעה כלל תקיפה, ובישראל שמרו על שתיקה. היחיד ששבר את השתיקה הזו היה יושב ראש האופוזיציה, בנימין נתניהו, שהודה בפליטת פה כי היה מעורב בסוד העניין, ונתן גיבוי לראש הממשלה אולמרט בשעת מעשה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455746,00.html

SlipY 02-10-07 14:02

ליגה..
אבל השאלה האמיתית היא .. מתי תוקפים שוב

DeanT 02-10-07 14:09

מלחמת העולם השלישית מתקרבת בצעדי ענק.

Derey22 02-10-07 14:39

מלחמת עולם אולי אבל לא נראה ליי
אנחנו מתקרבים יותר להגדרה שלך "נכחדים".(אני מדבר כל כדור הארץ).
ולנושא:אני חושב שזה טוב(במידה והם הרסו תציוד הגרעיני).

4ior 02-10-07 16:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 561903)

אנחנו כבר במלחמת עולם שלישית..אבל אף אחד לא שם לב:|

Dima 02-10-07 16:41

אוליי חלאס לחיות בסרטים? כל תקיפה שצה"ל יעשה אתם תגידו שאנחנו בעיצומה של מלחמה?
צה"ל תקפו ועשו יפה, אני מאמין במוקדם או במאוחר הם היו חושפים את העניין, פשוט הם רצו להנות מהרגע הזה שסוריה שתקה.

DeanT 02-10-07 16:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 561969)
אוליי חלאס לחיות בסרטים? כל תקיפה שצה"ל יעשה אתם תגידו שאנחנו בעיצומה של מלחמה?
צה"ל תקפו ועשו יפה, אני מאמין במוקדם או במאוחר הם היו חושפים את העניין, פשוט הם רצו להנות מהרגע הזה שסוריה שתקה.

עדיין לא במלחמה.
ברגע שסוריה תחליט להגיב, אפילו במשהו לא רציני, אמליץ לכולכם לברוח מהארץ.
מלחמת העולם השלישית מתקרבת, היא תגיע ואנחנו נהיה מדינה מרכזית בה.
תהנו מהריח והמראה הטוב לפני עשן המלחמה.

Vitalist 02-10-07 16:55

כל הכבוד לצה"ל.
אבל השאלה המעניינת פה היא מה היא תקפה......
זה היה די ברור שהיא תקפה.....

Dima 02-10-07 17:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 561973)
עדיין לא במלחמה.
ברגע שסוריה תחליט להגיב, אפילו במשהו לא רציני, אמליץ לכולכם לברוח מהארץ.
מלחמת העולם השלישית מתקרבת, היא תגיע ואנחנו נהיה מדינה מרכזית בה.
תהנו מהריח והמראה הטוב לפני עשן המלחמה.

תמשיך להיות בסרטים חמוד, תהיה בטוח שזה היה אחד הצעדים היותר מחושבים שצה"ל עשה.
סוריה לא תתקוף חזרה, סמוך עליי.

אתה יודע איפה מתאים לך לעבוד? בתקשורת.
כל דבר אתה יכול לנפח למלחמת עולם שלישית וגם תקבל על זה כסף.

DeanT 02-10-07 17:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 562000)
תמשיך להיות בסרטים חמוד, תהיה בטוח שזה היה אחד הצעדים היותר מחושבים שצה"ל עשה.
סוריה לא תתקוף חזרה, סמוך עליי.

אתה יודע איפה מתאים לך לעבוד? בתקשורת.
כל דבר אתה יכול לנפח למלחמת עולם שלישית וגם תקבל על זה כסף.

אני בהחלט מקווה שאתה צודק.
דברים פשוט לא נראים טוב, והרבה יסכימו איתי שנראה שמה שאני מפחד ממנו, הוא זה שצפוי לקרות.

בכל מקרה, עשה לי טובה. אני לא מזלזל בך - אל תביע זלזול בי. "חמוד". |Stare|

Vitalist 02-10-07 17:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562005)
אני בהחלט מקווה שאתה צודק.
דברים פשוט לא נראים טוב, והרבה יסכימו איתי שנראה שמה שאני מפחד ממנו, הוא זה שצפוי לקרות.

בכל מקרה, עשה לי טובה. אני לא מזלזל בך - אל תביע זלזול בי. "חמוד". |Stare|

בסך הכל סוריה לא תרצה להגיב, כי אז תעלה השאלה מה ישראל התקיפה...... ואם הם באמת מפתחים נשק גרעיני אז הם יעדיפו לשמור על פרופיל נמוך, כי אם הם יודו (עכשיו) שהם מפתחים נשק גרעיני זה יביא להם צרות......

Shart 02-10-07 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 561903)

|...|

DeanT 02-10-07 17:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562009)
בסך הכל סוריה לא תרצה להגיב, כי אז תעלה השאלה מה ישראל התקיפה...... ואם הם באמת מפתחים נשק גרעיני אז הם יעדיפו לשמור על פרופיל נמוך, כי אם הם יודו (עכשיו) שהם מפתחים נשק גרעיני זה יביא להם צרות......

אני מסכים איתך בעניין הזה, אך מה אם הנשק הגרעיני לא נפגע בהפצצה והפיתוח כבר הסתיים או הגיע לשלביו האחרונים ויהיה מוכן בקרוב מאוד לפעולה?

dvirhazout 02-10-07 17:45

אם סוריה הייתה רוצה להגיב ולפתוח במלחמה הם היו עושים את זה ישר אחרי התקיפה הישראלית אבל הם לא יכולים\רוצים.
זו אחד הסיבות לתקיפה הישראלית. גם לא יהיה מענה מסוריה וגם תקיפה מוצלחת שככל הנראה הרסה להם תכנון סודי לפיתוח נשק גרעיני בשיתוף עם הצפון-קוריאנים.

maor 02-10-07 17:45

כאילו שמי שרצה להגיד את זה לא אמר.. זה הרי ברור שזה קרה
ולגבי אלה שאומרים שאנחנו לא קרובים למלחמה.. אז יכול להיות שאתם צודקים ויכול להיות שלא אבל עובדה שעדיין לא נרגעו העניינים עם סוריה וכל יום שולחים לשם כמה פעמים מטוסים לאזור הגבול כי יש התחממויות.

Vitalist 02-10-07 18:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562016)
אני מסכים איתך בעניין הזה, אך מה אם הנשק הגרעיני לא נפגע בהפצצה והפיתוח כבר הסתיים או הגיע לשלביו האחרונים ויהיה מוכן בקרוב מאוד לפעולה?

לוקח הרבה זמן לפתח נשק גרעיני, ועד עכשיו לא חשפו אותם, אז הם בטח רק בהתחלה..... אנחנו צריכים יותר לדאוג לפיתוח הנשק הגרעיני של איראן שבאמת נמצא בשלבים ממש מתקדמים ולא של סוריה.

כי ת'כלס אם איראן יצליחו הם יעזרו גם לסוריה.

DeanT 02-10-07 18:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562038)
לוקח הרבה זמן לפתח נשק גרעיני, ועד עכשיו לא חשפו אותם, אז הם בטח רק בהתחלה..... אנחנו צריכים יותר לדאוג לפיתוח הנשק הגרעיני של איראן שבאמת נמצא בשלבים ממש מתקדמים ולא של סוריה.

כי ת'כלס אם איראן יצליחו הם יעזרו גם לסוריה.

מה שנכון נכון.
אך איראן ככל הנראה רק מחפשת הזדמנות להתקפה, מה שאומר שגם מהם צריך לחשוש אם תקפנו בסוריה.

Vitalist 02-10-07 18:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TytCom.biz (פרסם 562045)
מה שנכון נכון.
אך איראן ככל הנראה רק מחפשת הזדמנות להתקפה, מה שאומר שגם מהם צריך לחשוש אם תקפנו בסוריה.

גם לא ממש נכון.... (לפחות לדעתי).
איראן עכשיו בראש ובראשנה מנסה לסיים את בניית הנשק הגרעיני.
רק אז (אלא כן סוריה תעשה יותר מדי באלגן) הם יחשבו לתקוף את ישראל.

יש גם עוד בעייה. אם איראן תתקוף את ישראל. כמעט בטוח שארה"ב תצטרף למלחמה ואז הלך אליהם.... המצב ישתנה אם בארה"ב יבחר נשיא פרו ערבי.
ת'כלס אם הם לא יהיו מפחדים מארה"ב, אז כבר מזמן הייתה מלחמה שבה לישראל סיכוי ממש קטן לנצח......

Ron | CSite.co.il 02-10-07 18:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562047)
גם לא ממש נכון.... (לפחות לדעתי).
איראן עכשיו בראש ובראשנה מנסה לסיים את בניית הנשק הגרעיני.
רק אז (אלא כן סוריה תעשה יותר מדי באלגן) הם יחשבו לתקוף את ישראל.

יש גם עוד בעייה. אם איראן תתקוף את ישראל. כמעט בטוח שארה"ב תצטרף למלחמה ואז הלך אליהם.... המצב ישתנה אם בארה"ב יבחר נשיא פרו ערבי.
ת'כלס אם הם לא יהיו מפחדים מארה"ב, אז כבר מזמן הייתה מלחמה שבה לישראל סיכוי ממש קטן לנצח......

ארה"ב עוזרת לנו כי אנחנו ממוקמים ממש באמצע המדינות הערביות באסיה ,וארה"ב מפחדים שאם ישמידו אותנו(חס וחלילה)אז הערבים פה יתאחדו ויהפכו למעצמה,מעצמה שארה"ב לא תוכל לנצח.
זאת הסיבה היחידה שהם עוזרים לנו.לא בגלל שהם טובים או משהו.
אז גם אם ייבחר נשיא פרו ערבי עדיין הוא יהיה חייב לעזור לנו .

matan 02-10-07 19:02

במצב של הצבא של סוריה היום, היא אף פעם לא תתחיל לתקוף ראשונה,היא עכשיו באסטרטגיית הגנה ולא התקפה (הם רכשו טילי נ"מ, נ"ט ונגד ספינות חדשים..אך המערך ההתקפי של הצבא שלהם כמעט ולא השתנה מאז מלחמת יום הכיפורים).

Vitalist 02-10-07 19:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי פיפא (פרסם 562053)
ארה"ב עוזרת לנו כי אנחנו ממוקמים ממש באמצע המדינות הערביות באסיה ,וארה"ב מפחדים שאם ישמידו אותנו(חס וחלילה)אז הערבים פה יתאחדו ויהפכו למעצמה,מעצמה שארה"ב לא תוכל לנצח.
זאת הסיבה היחידה שהם עוזרים לנו.לא בגלל שהם טובים או משהו.
אז גם אם ייבחר נשיא פרו ערבי עדיין הוא יהיה חייב לעזור לנו .

ארה"ב לא חייבים לנו כלום.
רק יש לנו מזל שיש הרבה יהודים בעמדות מפתח ושיש אנשים שפוים.
ואין שום סיכוי שבעולם שהערבים יתאחדו למדינה אחת.
כל אחד רוצה שליטה, ואף לא יסכים לוותר אליה.....

רותם 02-10-07 20:30

כל הכבוד!
זאת מדינת ישראל אשר בה אני גאה!
עכשיו באמת השאלה מתי תוקפים שוב!.

Ron | CSite.co.il 02-10-07 20:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality (פרסם 562070)
ארה"ב לא חייבים לנו כלום.
רק יש לנו מזל שיש הרבה יהודים בעמדות מפתח ושיש אנשים שפוים.
ואין שום סיכוי שבעולם שהערבים יתאחדו למדינה אחת.
כל אחד רוצה שליטה, ואף לא יסכים לוותר אליה.....

למה שהערבים לא התאחדו?תראה איך איראן שולטת על סוריה וחיזבאלה!ומתחילה לעזור לפלסטין .
ארה"ב לא כאלה טובים אם זה מה שאתה חושב.
לכל מה שהם עושים יש סיבה.

Elior 02-10-07 22:29

חברה, אתם מלחיצים את עצמכם ואחרים...

ozsason 02-10-07 22:59

א) עוז הביא לי תשם משתמש שלו כי רציתי להגיב זה לא הוא|קורץ|
יש פה משהו מרגיז אותי והיה לי חשק להגיב,יש פה כמה שמדברים סתם דברים וזה מרגיז ועשה לי חשק להגיב.
אני לא אומר שאני לא פוחד ממלחמה אבל אתם מדברים שטויות במיץ אבטיחים.

א)סוריה לא תכנס איתנו למלחמה בחיים רק במצב נואש וקריטי,סוריה מפחדת מאיתנו וחוששת.
אם הם היו חזקים כמו שחלקכם מתארים אותם,הם היו עושים לפחות פעולה נגדית, מעשה צבאי אחרי התקיפה והם לא עשו.
חוץ מי זה באופן עקרוני(לא במעשי) - אנו אמורים להביס את סוריה במידה והיא תצא איתנו במלחמה,אנחנו הרבה יותר חזקים.
ב)לנושא של איראן

ציטוט:

אך איראן ככל הנראה רק מחפשת הזדמנות להתקפה
אפשר לדעת מאיפה אתה מביא תאינפורמציה הזאת?כי זה ממש ממש לא נכון,אם הם היו מחפשים לתקוף הם היו עושים זאת מזמן.כל הלחץ מופעל עכשיו על איראן והיא חוששת.
ציטוט:

ת'כלס אם הם לא יהיו מפחדים מארה"ב, אז כבר מזמן הייתה מלחמה שבה לישראל סיכוי ממש קטן לנצח
אני לא מזלזל באיראן,אבל מעשית ותיאורטית בהנהגה נכונה וצעדים שקולים(יש לנו הרבה אנשים עם ידע רב שמתעסקים במתקני גרעין,פיתוח,אסטרטגיות וכולה וכו,אני לא מדבר על ההממשלה)
לישראל אפילו בלי ארהב יש סיכוי גדול לנצח,אמנם יהיו מלא הרוגים ונספוג הרבה טילים בכל רחבי הארץ ויהיה הרבה הרוגים אבל לדעתי איראן תספוג בהרבה בהרבה יותר,אתה שוכח מי אנחנו
אנחנו אמורים להיות בהרבה יותר חזקים מאיראן(ואני מדגיש אמורים).
למה?
אנחנו מדינה ואני לא יגזים בין המפותחות בעולם והמשוכללות בכל מה שקשור ליכולתנו הצבאיות ולנשק גרעיני(יש לנו מערכות הגניות מפותחות[טילי חץ וכ'ו]שבהחלט יעזרו לנו להשמיד כל טיל שיבוא מאיראן וזה רק קצה המזלג),חוץ מי זה כל מה שקשור לנשק גרעיני יש לנו יכולות מאוד מאוד גבוהות מבחינת האיכות והרמה של הנשק,שלאיראן אין אותם,אני לא יפרט כי אני לא ממש יודע איזה טילים וכו ואני לא יתחיל לפרט,וגם במקרה הכי קיצוני שיהיה למדינת ישראל אבל באמת סף הקיצוניות בלית ברירה נשלח אליהם כמה פצצות אטום שיגמרו את המדינה לגמרי.
וחוץ מי זה מומחים אומרים שאיראן חוששת והתגובות שלהם מראות על חששות.
שלא נדבר על המשבר שיש לאיראן,ועל העניות ועל חוסר אימון במנהיג שלהם.
זהו לבינתים סימתי|קורץ|

Vitalist 02-10-07 23:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan (פרסם 562065)
במצב של הצבא של סוריה היום, היא אף פעם לא תתחיל לתקוף ראשונה,היא עכשיו באסטרטגיית הגנה ולא התקפה (הם רכשו טילי נ"מ, נ"ט ונגד ספינות חדשים..אך המערך ההתקפי של הצבא שלהם כמעט ולא השתנה מאז מלחמת יום הכיפורים).

לא נכון,
הם קונים הכל מה שצריך למלחמה,
וההפך יותר חשוב להם לפגוע בישראלים אם כמה מאות אלפי סורי יפגעו ממש לא מדאיג,
ההפך אסד ישתמש בזה לטובתו...... (הוא בעד זה שהם יפגעו....).

oR.Cohen 03-10-07 11:41

כל הכבוד לצה"K
מעניין מה ההיה בבנין שהם תקפו!

Vitalist 03-10-07 12:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי פיפא (פרסם 562115)
למה שהערבים לא התאחדו?תראה איך איראן שולטת על סוריה וחיזבאלה!ומתחילה לעזור לפלסטין .
ארה"ב לא כאלה טובים אם זה מה שאתה חושב.
לכל מה שהם עושים יש סיבה.

למה שהם לא יתאחדו?
כי כולם רוצים שלטון, אף אחד לא ירצה לוותר על השלטון. כל מי שעכשיו נגיד נשיא רוצה להמשיך להיות נשיא ולא ירצה לוות על התפקיד שלו כמעט בשום מחיר. מה שקורה היום שאיראן משפיעה על סוריה. כי כיום זה גם משתלם לסוריה. ובעצם זה משתלם לשניהם. אבל לא מדובר באיחוד או משהו. וחיזבאללה היא לא מדינה. ואיראן משפיעה אליה כי היא מקור מימון מרכזי שלה.......
אותו דבר בקשר לפלסטין, זה בכלל לא מדינה. והיא לא עוזרת לפלסטין היא סך הכל מביאה כסף לכמה ארגוני טרור.......
חוץ מזה מאיראן לא גרים ערבים אלא פרסים. ולמדינות כמו מצרים נגיד לא טוב משתלם כרגע להלחם בישראל כי הם מקבלים מלא כסף מארה"ב.
וגם לחלק מהמדינות מוכרות נפט והם לא ישמחו להתסכן במצבורי הנפט שלהם וגם יכול להטל אליהם חרא כלכלי.....
לאיראן בכלל לא תמיד יש דעה דומה לזאת של הערבים. עובדה לא כל-כך מזמן איראן נלחמה נגד עיראק ונהרגו במלחמה הזאת כמעט מיליון איש. והיא הייתי נמשכת לולא האירופאים וארה"ב היו מתערבים.

express-serv 03-10-07 14:05

לי נראה, גוג ומגוג לא רחוק.

WEBID 03-10-07 17:59

לפני חודש שמעתי 3 מטוסים טסים ב"טיל" ... מעל הכינרת .. זה אזור סוריה ?
הם עושים רעש חבל על הזמן .. חחח ..
ותודה על הדוויח .

Livton92 03-10-07 21:24

כולם כבר ידעו את זה!
זה היה מובן מאליו!

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:36.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ