![]() |
DivTV.co.il - הטלויזיה האינטרנטית שלך
DivTV.co.il - הטלויזיה האינטרנטית שלך
אתרינו מספק לכם ערוצי טלויזיה מכל העולם לצפיה ישירה דרך האינטרנט ובחינם. כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס, לבחור ערוץ ולצפות. האתר נפתח ופותח ע"י סטסאק - עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט ופורטל דיב. אז מה זה בעצם דיב טיוי? - דיב טיוי הוא מאגר ערוצי לויין מכל העולם המשודרים אונליין ובחינם. כמה ערוצים יש במאגר? - כרגע במאגר נמצאים מעל 50 ערוצים שונים המסודרים לפי קטגוריות. מי מעדכן את הערוצים? - הערוצים מעודכנים 24 שעות ביממה ונבדקים איטב על ידי צוות האתר. קישור לאתר: http://www.divtv.co.il/ באנר: http://divtv.co.il/banner.jpg עיצוב ותכנות ע"י Stasek. תודה והמשך צפיה נעימה. |
זה נחמד והכל אבל יש המון דברים שלא עובדים,
|
כבר פורסם...
|
האתר חוקי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתר נחמד לדעתי יש כמובן מה לשפר כמו קידוד, עיצוב מדהים לדעתי חבל שהתוכן קצת ריק ויש קצת ערוצים ויש גם כמה שלא פועלים
|
נחמד, תשפר.
כתב קטן עוד ערוצים,כנס ללאב פיקסיס ותמצא את כל הערוצים האינטרנטים שיש |
נראה טוב, בהצלחה.
אגב, אפשר לראות אצליכם ערוצים שמזמינים בהוט ? |
יפה מאוד בהצלחה!
|
אתר יפה שיהיה בהצלחה.
|
אתר נחמד...אבל בגלל עצם היותו חוקי את אותם ערוצים שניתן ליצפות באתר ניתן גם ליצפות בטלויזיה כך שהוא לא מהווה פתרון לקניית ערוצים כמו ערוצי ספורט וכו ... בקיצור נחמד!
|
אתר נחמד
באמת כדאי לתקן את הדברים שלא עובדים אבל האמת היא שכרגע אין ערוצים ששווה בשבילם לחזור לאתר.. |
אני לא ממש בטוח שזה חוקי, אשמח אם תשלח לי בה"פ מקום שבו מראים את ערוץ 10.
|
לא אהבתי, יש הרבה לשפר.
הרעיון עצמו - לא טוב. הערוצים לא עיניים. מעט ערוצים. כמו שאני מכיר אותך ושמעתי עליך, אני לא אתפלא אם זה לא חוקי. עיצוב יפה. מערכת סבירה. עצה: לפני שאתה מקים אתר, תשאל את עצמך את השאלות: א. בתור הגולש, האם הייתי נכנס לאתר הזה? (בעיקרון אני לא, הייתי מדליק טלויזיה ויש לי שם את כל הערוצים העניניים) ב. האם יש לי מתחרים? ג. האם יש לי את האפשרות לעקוף את המתחרים? אשמח אם תקח לתשומת ליבך את כל מה שרשמתי לך כאן. בהצלחה. |
יפה, אהבתי.
בהצלחה. |
יפה מאוד, בהצלחה :)
|
אחלה אתר עיצוב פצצה בהצלחה
|
אחלה אתר.
|
אחלה אתר אבל למה לא עובד בFF?
|
ציטוט:
|
שפר קידוד
|
ציטוט:
|
אחלה אתר סטס עבודה מעולה (:
|
שלום,
נתחיל מזה ששידור ערוצי טלוויזיה מסויימים, לפחות הישראליים, ללא אישור מהם - אינו חוקי למיטב ידיעתי (כן, גם אם הם משודרים במקום אחר באינטרנט, כמו, וואלה למשל?). מעבר לזה, רוב הערוצים באתר, לא מציגים תוכן מעניין, שאי אפשר למצוא בטלוויזיה הביתית (כפי שכבר צויין לפניי). אה ושכחתי משהו קטן - בשלושת המחשבים דרכם גלשתי לאתר וניסיתי לצפות בערוצים שונים (בצורה אקראית ביותר), פשוט לא ראיתי תמונה ולא שמעתי אף לא תו אחד. הפלוס שמצאתי באתר הוא העיצוב, ולכן כדאי לציין אותו לשבח (וזאת למרות הלוגו, שלדעתי לא מרשים במיוחד) בהצלחה |
כל הערוצים שיש באתר הם חוקיים,זה פשוט אינדקס..
אספנו אותם ממלא מקומות באינטרנט,בקרוב יהיו עוד הרבה הרבה הרבה ערוצים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ