![]() |
FF vs IE
היום גלשתי סתם באתר של w3 וגיליתי משהו שאותי אישית הפתיע מאוד. סטטיסטיקות השימוש בדפדפנים. FF 34.5% IE6 36.9% IE7 20.1% מה שאומר בעצם שFF מתקדם מאוד מבחינת הפופולאריות שלו. אז מה אתם אומרים? לדעתכם יבוא יום שבו FF יהיה הדפדפן הדומיננטי?
[קישור לעמוד הסטטיסטיקות] עריכה: טוב באמת לא חשבתי על זה אבל אם אחד המנהלים יוכל להפוך את הנושא לסקר שיהיה בו IE 6 IE 7 FF Opera אחר (וכמובן למחוק את ההערה שלי ;P) זה יהיה טוב |
FF
|
עשיתי סקר קטן, ובכל אתר של לקוחות שלי, שמתי מונה קטן, ששלוח נתונים לדאטאבייס שלי,
עכשיו, מחישובים שלי, 37% אינטרנט אקספלוורר (בתוכו גם גרסא 7) 38% מוזילה פיירפוקס 16% Avant 9% אופרה (אצלי הוא בעדיפות כמו פיירפוקס, שניהם נוחים מאוד) אני לא יודע אם זה אומר משהו, או שזה פשוט מקרי, כי האתרים האלה מושכים סוג אחר של גולשים, אבל זה מה שהתקבל אצלי במסד בשבועיים האחרונים (1754 גולשים עד כה). |
w3 הוא אתר שקהל היעד שלו הוא מפתחי ווב. האם יש סיכוי שקהל זה מעט יותר מודע לדפדפנים אלטרנטיביים מאשר הגולש הממוצע?
אני אוהד גדול של השועל, אבל הסטטיסטיקה הזו לא שווה כלום. |
ציטוט:
|
FF שולט !
|
אני אישית משתמש ב FF אין כמו הנוחות שלו
דבר שני אני יכול להבטיח לך שאם FF היה דפדפן ברירת המחדל ולא IE אז הרוב היו משתמשים בו.. פשוט אנשים לא מבינים אז הם לא משנים כי הם רגילים.. |
FF - הממ גררתי את אבא שלי לפני כמה ימים אליו. כל הפצרים והעיצובים שלו מגניבים.. הרבה יותר נוח כשלא אותו מראה על הזמן... והוא אוהב את הפצרים שלו שמאפשרים לו לסדר את המועדפים וכל זה..
|
ציטוט:
|
MAXTON יותר טוב מFF אין בעיה עם שום אתר בגלל שהוא מבוסס על IE .
הכי מתקדם טוב יעיל ומהיר . |
FF.
|
כמו שנאמר כאן, הסטטיסטיקות לא קרובות להיות נכונות למציאות - הסטטיסטיקות נכונות רק לאתר הזה ומן הסתם שלאתר הזה ייכנסו אנשים עם ידע\רקע באתרים.
|
רק פיירפוקס !
|
ציטוט:
אני מכיר את הדפדפן עוד מאז שהוא נקרא msie2 (משו כזה =]) אחלה דפדפן !! |
יש לי גם- FF וגם IE ואני פשוט רגיל ל- IE.
|
אני רגיל לie בגלל שזה דיפלוט אבל תמיד יש לי את FF שאני גולש בו כל זמן מה.
|
Avant
לקחו את אקספלורר, ופשוט שיפו אותו מאובטח יותר מאקספלורר, נח יותר מFF וקורא את כל האתרים כמו שצריך |
Avant הוא על בסיס אקספלורר 6
אני לא אוהב בכלל את פיירפוקס לפי דעתי אקספלורר 6 הכי נוח ואני משתמש במקסטון שהוא על בסיס אקספלורר 6 והוא מצויין מאוד יש בוא את כל הדברים שיש ב אקספלורר 7,6 ופיירפוקס. |
IE7
|
IE6
|
FF דפדפן מעולה. אמנם הגרסאות האחרונות קצת כבדות, אבל התוספים שלו הם ליגה אחרת ... למי שמתלבט עם ה-IE, אז יש לו תוסף שמדמה IE בלשונית חדשה ואז פשוט גולשים בשני הדפדפנים ביחד (ככה אני מפתח אתרים ובודק במקביל).
בכל מקרה, מנתוני השרתים באתרים שאני מנהל היחס הוא 1 ל- 9 לטובת ה-IE ... אבל ה-FF עולה לאט לאט. |
IE.... פיירפוקס חרא של דפדפן.
|
FF אחלה דפדפן, אם הרבה אתרים היו תומכים בו זאת אומרת שאתרים יעבדו לפני תקנים של xhtml הייתי עובר לFF רק.
אני משתמש בIE6 ולא בIE7 כי ה7 פשוט איטי בצורה מחרידה לעומת ה6. חבל שאין ב6 את הטאבים, ובגלל זה אני מדי פעם גולש בFF. |
האמת שאני די אוהב את אופרה, רק חבל שדי הרבה אתרים נראים שם גרוע חח
בכל מקרה הדיפולט אצלי זה FF.. |
ציטוט:
|
FF בלבד.
משתמש אמנם בIETAB כדי לתמוך כשאני מפתח אתרים אבל זהו. |
לי נח עם IE7...
נח בשבילי לכל דבר.. |
צריך לעשות נושא: "למה אתה משתמש בפיירפוקס?" ואז נראה כמה יתרונות משמעותיים יתנו בו.
אני חושב שהרבה עוברים לפיירפוקס בגלל הלשוניות.. אבל תגידו לי - כמה חלונות/לשוניות אתם כבר פותחים? לא מספיק 1/2 או מקסימום 3? |
ציטוט:
|
כל מה שיש בפירפוקס יש הרבה יותר טוב במקסט'ון.
פשוט דפדפן מעולה- וכאמור מכיוון שהוא מבוסס על אקספלורר, אין בעיה עם אף אתר. וגם בו יש את הקטע של הלשוניות ושל המעבר בגלגלת. |
אני משתמש ב AVANT כבר איזה שלוש או ארבע שנים ודיי מרוצה בגירסא אחרונה הוא עושה לי קצת בעיות עם מועדפים...אבל בכללי אחלה דפדפן...
עכשיו אמרו פה שיש תוסף ל FF שמדמה את IE נבדוק מזה..ואם זה משהו ששווה אז אוליי נעבור סופית ל FF (כן לפעמים אני משתמש גם בו ואפילו כמה פעמים הוא היה אצלי בברירת מחדל אבל משום מה תמיד איך שהוא חזרתי ל AVANT) |
הFF תומך באפקטים שלפעמים IE (וAVANT) לא תומכים
זה הייתרון היחיד שלו על AVANT, תעזרו לי למצא עוד? |
ציטוט:
|
FF, כמובן, אך יש המון סיבות-אחת מהן, ודווקא דיי גדולה-היא שהוא קורא את האתר איך שהוא. הוא קורא את האתר איך שW3C אומרים-ולא ממציא שטויות
|
זה לא ממציא שטויות, זה מתקן אותן בשביל שאתה תוכל לגלוש כמו שצריך
וכן, נתקלתי כמה פעמים באתרים שלא יכלו לתפקד כמו שצריך בIE בגלל שיש דברים (JS אני חושב) שפועלים אחרת/יותר טוב בFF |
ציטוט:
מייקרוסופט קפצה על הרעיון, עשתה דפדפן שמתקן את הטעויות(משמע-יותר זמן טעינה), המציאה תגים חדשים(משמע-אי תאימות לדפדפנים אחרים), וכו'. |
לבקשת הגולשים, ADDON ל-FF המדמה IE:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419 |
ציטוט:
|
FF ואני זה סיפור אהבה :D
|
ציטוט:
אני גולש עם IE 6 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ