![]() |
כמה שווה
|
מה התאריך תפוגה? ספקית?
|
גודדי
יש לדומין עד הראשון במרץ |
על פי השירות SPR אתה שווה 400$.
לדעתי 200$, אז בשקלול אתה שווה לדעתי ולדעת SPR 300$. |
ציטוט:
גם אם זה עד מחר תמיד אפשר לחדש אותו בעוד 7 דולר. |
ציטוט:
כך שה-GPR הזה לא מדוייק בגרוש. |
זה לדעתי משוקלל בצורה איכותית מאוד.אם אתה לא אוהב את השירות אז אל =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כמו שתגיד ש"מכונית" ו-"Car" זה לא אותו הדבר בישראל.. זו משמעות המילה באנגלית, זה הכול. |
ציטוט:
לפי השיטה האירופאית שנהוגה בישראל ביליון הם אלף מיליארד, ולפי השיטה האמריקאית ביליון הם מיליארד. קרא בויקיפדיה בערך "ביליון" (מפנה לערך אחר): ציטוט:
|
כנראה שכול יום לומדים משהו חדש? :)
עם זאת...זה נראה לי יותר כמו מטבע לשון ולא חוק לשוני. |
ציטוט:
יכול להיות שזה מטבע לשון, למרות שזה נראה יותר כמו חוק ("שיטה"). |
google.com לא שווה מיליארדי דולרים?? ברור שכן
הוא שווה לפחות כמה עשרות מיליארדי דולרים תאמין לי שאם תשמע תהכנסה היומית שלו אתה תבהל על מה אני מדבר עלק עשרות מיליארדים מדברים איתך על מאות החברה מעסיקה אלפי עובדים ברחבי העולם לך למרכז שלהם לא זוכר איה זה תראה מה יש לעובדים בוא נגיד ככה אם הם יכולים לשלם משכורת לאלפי אם לא עשרות אלפי העובדים שלהם כל חודש שכל מי ששם המשכורת שלו באנגיד ככה לא קרובה לממוצע תחשוב לבד כמה מרוויחים |
בוא נגיד ככה,
את גוגל? אי אפשר לקנות:) |
אפשר לקבל את האתר הזה: SPR בבקשה?
|
מצטרף לבקשה . תודה .
|
תכלס כמה אתה רוצה עבור הדומיין
אם תתן הצעה הוגנת אני מעונין לקנות אותו
בסוף מה שקובע זה מבחן המציאות תחזיר לי תשובה או כאן או בפרטי. רזי |
ציטוט:
שווי דומיין נקבע לפי מרכיבים כמו סטטיסטיקות, PR, דומיין יפה/לא יפה וכו', ולא לפי שווי שוק. |
ציטוט:
אתה בטח צוחק. סטטיסטיקות? בזמן כתיבת ההודעה נכנסו מלא אנשים לגוגל... הדומין של גוגל שווה הרבה יותר. |Lol| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בניגוד למייקרוסופט , בגוגל זה חלק בלתי נפרד... |
ציטוט:
|
אתם סטיתם מהנושא
UPLA, אם האתר הזה אומר שהוא שווה 400 דולר, זה אומר שמישהו יקנה אותו ב400 דולר? בכל אופן, אשמח לקבל לינק לאתר הזה |
הנה האתר SPR:
http://www.smartpagerank.com/ |
האתר שלי שווה 2,157$ לפי האתר הזה :)
|
הנתונים שהכלי משתמש בהם לא שווים כמעט, הPR בכלל לא משנה..מה שבעצם כן משנה זה ההכנסות וההוצאות שלך...תסכימו איתי שלא תשלמו 10,000 דולר על אתר אפילו עם PR5 שההכנסות שלו זה 500 דולר בחודש.
נכון שיש פה כמה מרכיבים שכן צריך לבדוק כמו איכות הדומיין(קישורים נכנסים, וותק הדומיין, נושא האתר), גם מספר הכניסות יכול לעזור(נכון שאלקסה קצת משקף את הכניסות לאתר אבל לרוב המספר הרבה יותר גדול. |
The estimated value of www.msn.com is: $1,940,270,332
|
לפי ה-SPR הזה, www.hosts.co.il ($7,308) שווה יותר מ- www.wikipedia.org.il ($312 בלבד), וכל זה רק משום שהאתר עצמו של ויקיפדיה העברית נמצא בדומיין של ויקיפדיה האנגלית, למרות שנכנסים המונים (והרבה יותר מהוסטס) דרך אתר ויקיפדיה הישראלי (org.il).
[אני לא בא לומר מילה רעה על הוסטס, לקחתי את זה רק לצורך השוואה] הדומיין SPR [www.smartpagerank.com] ד"א, עולה "רק" $75,687. |
קודם כל: תרגעו. אני רק אומר שלפי דעתי זה השווי של האתר. נכון, SPR מגזימים לעתים קרובות, אבל יש שם נתונים שווה לבדוק.
|
פעם ראשונה שאני נכנס לכאן: http://wikipedia.org.il/..
תמיד נכנסתי או לCOM או לCO.IL |
ציטוט:
|
|
כותרת עניינית?
אין כאן. אבל ניחא, הנושא מוצא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ