![]() |
רצח רבין כפי שלא נראה עד היום
כל הסיפורים על איך זה קרה, ומה קרה, ועל זה שיגאל עמיר לא אשם, הופץ סרט חדש, ששופץ על ידי חברה כלשהיא, וניתן לראות בבירור את יגאל עמיר יורה מטווח 0 בראש הממשלה לשעבר, יצחק רבין ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3463208,00.html
|
:(
|
יהיה זכרו ברוך |עצוב|
כמה בעיות היגאל עמיר הזה עושה... בהתחלה הוא רצח בן אדם ועוד ראש ממשלה ועוד הוא רוצה להשתחרר |Lol| הייתי שם אותו בבידוד כל החיים |טוויסט| הוא בכלא כמו מלך עם טלוויזיה וספה |עצוב| והוא גם הוליד ילד והתחתן }-] הייתי לעזאזל שולח אותו ולא נותן לו לעשות משפט |
זה לא סרט חדש. צלם חובב צילם את זה אם אני זוכר נכון, הראו לנו את זה לפני כמה שנים בבי"ס.
|
הסרט שופץ, בסרט הקודם לא היה ניתן לראות בבירור.. |
ציטוט:
טלויזיה ? ספה ? התעוררתה יותר מדי מוקדם אחי |קורץ| (הכל בצחוק כמובן שאני לא אקבל אזהרה) חרא בנאדם. שיירקב בכלא |
כשהוא ישתחרר מהכלא איזה בלאגן ילך בתקשורת.
סה"כ מה יצחק רבין ז"ל רצה?רצה שלום וזה היה רק בשבילנו. יצחק רבין ז"ל נרצח על כלום..על מימוש דעה למעננו. וקצת לנושא:לא היתי משחרר אותו מוקדם,אנשים אחרים שרוצחים לא משחררים מוקדם אז למה אותו כן?(למרות שלא). והוא רצח על שלום |
היצור הזה לקח את החוק לידיים רצח את ראש ממשלת ישראל רק בגלל אמונותיו.
הוא לא מצטער לרגע על מה שהוא עשה, אסור לשחרר אותו אי פעם. [ולא עומדים לשחרר אותו.... זה שכמה קיצוניים מפגינים זה לא אומר כלום.] |
ציטוט:
אוקיי אז ככה,רוצחים כן משחררים שיש אירועים ודברים כאלה מאישור מיוחד כולל ליווי וכ'ו,לרוצחים גם כן יש חופשות לפעמים פעם ב... ורוצחים משחררים לפעמים אחרי 20 שנה 40 שנה,את יגאל אמיר לא ישחררו בחיים זהו הוא כבר ימות בכלא. ומה שאני חושב שאל תתנפלו שצריך להתנהג עם אותו יגאל אמיר בדיוק כמו כל רוצח אחר! ולא אני לא חושב שצריך להקל על רוצחים אני בעד להוציא להורג רוצחים שרצחו שלא מהגנה עצמית\טעות כזו או אחרת. אבל מכיוון שאין גזר דין מוות בישראל צריכים להביא לכל רוצח עונש ותנאים זהים! |
אני חושב שיש כאן דבר לא הוגן.
קודם, אני רוצה להבהיר, שלא תחשבו, אני לא בעד יגאל אמיר! למרות שאני ימיני, אני לא חושב שרבין היה צריך להירצח. ראש ממשלה, הוא באמת לא היה מתאים להיות, לדעתי. אני בכלל חושב, שגם אם יגאל אמיר היה רוצח סתם מישהו, לא משנה מי, יהודי, היה צריך לתת לו דין מוות. אני דתי, ולפי התורה, אסור לרצוח. לא משנה עד כמה הוא שמאלני. עכשיו, מה ה"לא" הוגן פה, שאת רחבעם זאבי הי"ד, רצחו שני מחבלים, יימח שמם וזכרם, ואותם הולכים לשחרר בעוד פחות משנה! אז מה שונה יגאל אמיר מהם? הם רצחו שר והוא רצח שר, שישחררו גם אותו. שניהם צריכים להירכב שם בכלא. למרות זאת, למרות שאני מאמין שיגאל אמיר רצח בפועל את רה"מ, אני מאמין שהוא לא עשה זאת מיוזמתו האישית. שוב, אני לא בעדו, הוא רצח, לא מעניין אותי איך ובפקודת מי, הוא רצח, מבחינתי שיקבל גזר דין מוות. אבל זה באמת מעצבן שרוצחיו של רחבעם זאבי הי"ד, הולכים להשתחרר.. |
יהי זכרו ברוך.
|
לדעתי כל רוצח לא משנה אם הוא רצח ראש ממשלה או אדם עני צריך לשבת בכלא עד שימות שם
צריך לשנות את החוקים במדינת ישראל ולא לאפשר ליגאל עמיר את מה שהרשו לו עד עכשיו מה זה צריך להיות במדינה כמו ישראל לתת לרוצח להיות אבא? לתת לרוצח חופש? הוא רצח מגיע לו עונש |
ראיתי, מזעזע.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מזדהה עם יום הזיכרון הזה. |
היא לא חדשה, סה"כ נעשה לה שיפוץ קל גם בגירסה הישנה היה אפשר ליראות שהוא זה שירה.
אגב סתם שתדעו, זה צולם מבניין ליד ע"י סטודנט לקולנוע שעשה איזשהו תחקיר כחלק מעבודה לאוניברסיטה\תואר משהו כזה, הוא קיבל על הקלטת מיליון שקל. סתם לידע כללי. |
יש עוד גירסא!
אבא שלי מנהל את בקרת הרמזורים בת"א.. יש להם מצלמות בכל 10 מטר בגוש דן, והם צילמו את זה עם המצלמות ממש במקרה בסוף והעירייה לא מאשרת למכור את הגירסא הזו. ראיתי אותה וזה ממש ברור. |
יש בערוץ 2 עכשיו את מה ששידרו לפני שנה. הקטע שמצאו עוד חור בחולצה ובגופייה באותו המקום
|
ראיתי את זה שנה שעברה והשנה.
מה אתם אומרים על זה? זה נשמע הגיוני לחלוטין. זה בהחלט מעורער כל העסק. |
ציטוט:
רוצחים צריכים להירקב בכלא כל החיים, אבל אם אף אחד מהם לא נרקב הוא לא צריך להירקב. |
ציטוט:
אין אחד שלא רוצה שלום...... והוא לא "רצח את השלום". ה"שלום" שלו זה רק אשלייה. וההסכמים שלו עושים צחוק ממדינת ישראל. הוא הביא לערבים מלא דברים (הוא הקים את הראשות הפלסטינית והביא להם שטחים, הביא את ערפאת המחבל לארץ ונתן להם את הרושם שככל שיותר פיגועים הם יעשו וישנאו את ישראל הם יקבלו יותר ויותר שטחים ודברים אחרים) וכל זה תמורת כלום, תמורת הבטחות שלא שוות כלום - הבטחות אלה לא מומשו. ישראל עשתה את כל הדברים שהבטיחה מהסכמי אוסלו ובתמורה הם לא קבלו ואפילו קבלו יותר ויותר פיגועים. רבין עשה כל-כך הרבה בעיות למדינת ישראל כמו שאף ראש ממשלה לפניו לא עשה ועד למעשים שלו יש גורם משמעמותי על המצב, הפעולות שלו הן אחת מהגורמים לאיתנפאדה. כמובן שהוא לא רצה לגרום נזק וכל זה, אבל אין מה לעשות. ככה זה קרה. אבל אני עדיין חושב שיגאל עמיר הוא חרא: א. רצח אסור. ב. בגללו עכשיו עשו את יום הזיכרון ליצחק רבין שזה יום שטיפת מוח ותעמולה לרעיונות שמלאניים. ג. גם אם הוא לא היה רוצח את יצחק רבין, רבין לא היה נשאר בשלטון. ולדעתי הוא צריך לשבת בכלא כבן רגיל שרצח שזה בסביבות 20 שנה. |
חלק מהתגובות פה לפי דעתי די מגעילות, עזבו את יום הזיכרון, הבן אדם רצח בדם קר במכוון בן אדם שלא עשה רע לאף אחד.
לא מגיע לאנשים כאלה בכלל להשתחרר מהכלא, ובטח שלא להתחתן ולהקים משפחה, אחרי הכל הוא הרס משפחה. שיסבלו כמה שיותר על המעשים שלהם. |
ציטוט:
זה שרבין היה ראש ממשלה זה לא עושה אותו שונה ממישהו אחר שנרצח, כמו גנדי ז"ל. אם משחררים את הרוצחים של גנדי, ונותנים להם חופשות, שיתנו גם ליגאל אמיר, שתיהיה חפיפה. אם הם הולכים להירכב שם עד סוף ימיהם, שגם יגאל אמיר ירכב שם עד סוף ימיו. לא צריך להיות הבדל בין רוצח לרוצח. |
ציטוט:
בקיצור אם מחבל שרצח יהודים יכול להקים משפחה ולהשתחרר מהכלא מתישהו גם לרוצח ראש ממשלה מותר. |
סליחה? אז אם רוצחים אחרים משתחררים, אז צריך לשחרר גם אותו?
ולרוב אותם רוצחים משתחררים על מנת לנסות ולהחזיר את החיילים החטופים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בגדול חבל שבכלל מתפשרים כל-כך עם טרוריסטים ורוצחים.... |
נעשה את זה קל ופשוט לכולנו:
משתמש שיבטא את דבריו בצורה לא מקובלת, לא יהיה אתנו. לא לחודש, לשנה שלמה. |
ציטוט:
אתה הרי לא יכול להעיף משתמשים רק בגלל שיש להם דעה אחרת משלך.... |
ציטוט:
הבן אדם רק ניסה להביא את השלום! ה' יודע אם היה מצליח לולא נרצח. שלום אולי כמעט בלתי אפשרי להשגה, אבל חייבים לנסות כדי לדעת, לא? |
ציטוט:
אסירים עם דם על הידיים משוחררים רק בעסקאות החלפת שבויים, לעולם אבל לעולם לא בגלל שהם התנהגו טוב בכלא. יש זכויות לאסירים אבל כל הדוגמאות והסיבות שנתת לא נכונות פשוט. לבן אדם קיצוני כמוהו אין מקום בחברה תקינה ובמדינה בעלת משטר דמוקרטי. |
ציטוט:
אז סלח לי, אם הנבלות האלה משתחררים...גם רוצח עלוב כמוהו יכול להשתחרר (אם לא מובן אז כן, לדעתי אין להפלות אותו כי הוא רצח ראש ממשלה). ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כתבתי למעלה: ציטוט:
שמע, אם בנאדם שרוצח את אישתו מול הילדים שלהם יכול להשתחרר (שהוא כמובן נורמלי לחלוטין וכלל לא קיצוני בדרכו שלו), גם בנאדם קיצוני כמו יגאל עמיר יכול להשתחרר. ודוורא במשטר דמוקרטי יש מקום לכולם, גם לכאלה עם דעות קיצוניות (הוא מרצה את העונש שלו כמו כל פושע עלוב במדינה דמוקרטית). |
ציטוט:
אולי הוא פשוט רצה להותיר את חותמו ולקבל פרסי נובל ושהשם שלו יכתב בהיסטוריה ויזכרו אותו וידעו מי הוא. (שלא תחשוב שאני באמת חושב שזאת הסיבה העיקרית שבגללה הוא פעל.... אבל זאת גם אפשרות....). ורק פתטי יכול לחשוב שהדרך שלו הובילה לשלום..... (ובכלל ביום הזיכרון ליצחק רבין מעוותים את המציאות, בבחירות שהיו באות קצת אחריי שהוא נרצח, אם הוא לא היה נרצח, הוא היה כמובן מפסיד). ובגלל הניסיונות שלו הוא בין האחראים העיקריים שערבים חושבים שכלל שהם יעשו יותר ויותר פיגועים, יותר באלגנים, ירצחו יותר אנשים הם יקבלו יותר. (או לפחות מבין אלה שהוכיחו שהם באמת צודקים מי שחושבים ככה....). שלא לדבר על כך שויתרנו (ברחנו) על שטחים שאלפי חיילים נהרגו כדי להגן אליהם ואת השטחים האלה לא יחיזרו לנו למרות שהפלסטינים לא מילאו את חלקם בהסכמים. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
במשטר וחברה דמוקרטי יש מקום למחילות אבל אין מקום לכולם. בן אדם שרוצח ראש ממשלה בגלל שלא היה מרוצה מהדרך בה העם בחר (כן, העם בחר את הדרך של רבין) ופעל בצורה שכזאת, לא ראוי לחזור להיות אחד מכולם. אני לא מבין עדיין איך לא הבנת בין הבדלי רציחות. אני לא מבין גדול בחוק ומשפט אבל מספיק לראות טלויזיה מדי פעם, אם זה חדשות ואם זה סרטים כדי להבדיל בין מקרה למקרה. המקרה הזה הוא חד משמעי מכל כיוון שרק תסתכל עליו. |
זה לא אבו מאזן, זה אבו בלוף.
הפלסטינים לא סופרים את אבו בלוף. זה כמו לתת נשק למישהו ולומר לו "תהרוג אותי". יגאל אמיר רצח אזרח, כן, גם ראש הממשלה שלנו הוא סוג של אזרח. ואין הבדל (משפטית), אני לא מדבר מוסרית, בין רצח של ראש ממשלה לבין רצח של אזרח פשוט, שניהם אזרחים. זה שאת פלוני מכירים רק 1000 אנשים ולא כל המדינה, לא הופכת אותו להיות פחות חשוב מראש הממשלה, כך שזה לא אומר שאפשר לשחרר רוצח שרצח אזרח פשוט. מה שאני רוצה לומר זה, שפשוט לא יהיו הפליות. אני חושב שכל רוצח צריך להירכב בכלא, אבל אם כבר משחררים - ולא משנה על מה, משחררים, אז שלא יעשו הפליות. |
הוא מתכוון לכך שבשביל לנהל דיון על פוליטיקה, או להתווכח או איך שלא תקראו לזה, אין צורך בקללות ובניסוח חריף של הודעות. כמובן שיהיו חילוקי דעות אבל לא ככה...
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מחבל שרצח ילדים בשנתם לא צריך לחזור לחיות בחברה כלשהי, אך עובדה שלבסוף הוא יחזור. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אחת ההחלטות החשובות ביותר של אזרח במדינה דמוקרטית היא ליבחור בראש ממשלה,
רבין נבחר ברוב קולות, יגאל עמיר לא רצח רק את רבין, הוא רצח את דעתם של רוב אזרחי ישראל. ועל כן הוא צריך להירקב בכלא עד סוף חייו, ואני רק מרחם על הבן שלריסה תלד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז כן, עפ"י שקר זה ("אי מסירת הגולן") אפשר לנצח בחירותץ העובדה היא שבבחירות אחרי הרצח העם בחר בימין ולא בשמאל (אומר לנו משהו, לא?). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ