![]() |
שוב בקשר למס הכנסה
יש לי עוד כמה שאלות,
חובה רואה חשבון בשביל עסק פטור ? עד איזה סכום אפשר להוציא בשנה בשביל להיות עסק פטור ? עוד משהו - בקשר לקבלות, שמתי לב שיש כאן כאלה שבשביל להביא קבלות ללקוחות שלהם משתמשים בתוכנה, אפשר את התוכנה ? תודה רבה, והמשך יום טוב. |
1. לא.
2. 65 אלף בערך. 3. יש תוכנות כמו "ריווחית" או "חשבונית בקליק" - אבל הן עולות כסף, אני לא חושב שיש משהו חינמי.. |
תודה רבה דן.
בקשר לסעיף 3, איך אתה מספק קבלות ללקוחות שלך ? לעסקים רשומים - אפשר לדעת איך אתם נותנים ללקוחות שלכם קבלות ? |
אני רכשתי מבית דפוס עשרה פנקסי חשבוניות, ואני שולח אותן בדואר.
|
התוכנה הכי זולה שניתן להשיג היא "חיש קל" תוכנה מעולה - שעולה 200 ש"ח לשנה.
לשם המחשה, 10 פנקסי חשבוניות עם הלוגו של העסק שלי הכוללים 25 חשבוניות ו-2 העתקים לכל חשבונית סה"כ 250 חשבוניות עלו 250 ש"ח כולל מע"מ לפני שנתיים. |
קודם כל תודה רבה לשניכם,
דן, כמה שאלות לי אלייך גבר. 1.)כמה עלה לך העשרה פנקסי חשבונות מבית הדפוס ? 2.)כמה קבלות יש בכל פנקס ? 3.)אפשר לשלוח את הקבלות בדוא''ר בלי שיהיה בפנים כסף ?(רעיון מעולה לשלוח קבלות בדוא''ר) 4.)בכל בית דפוס מוכרים פנקסי חשבונות בד''כ ? בנוסף לכך, יש לי עוד שאלה, איך נשלחה הקבלה הבאה ? בדוא''ר ? הקבלה הזאתי: http://www.israel-serv.co.il/loads.jpg תודה רבה, אשמח למענה מוקדם. |
מה הבעיה להכניס את החשבונית שאתה כותב למעטפה ולשלוח ללקוח ששילם לך ?
אתה לא צריך להכניס למעטפה כסף, אתה בסה"כ שולח חשבונית על התשלום שנתנו לך. |
הבנתי אותך, תודה.
אשמח אם תענה לי על שאר השאלות, כמו מאיפה אני רוכש קבלות, וכו'... |
ציטוט:
ב. 300 קבלות. ג. מה זאת אומרת? בלי שיהיה בפנים כסף? הקבלה היא פתק, לא שטר כסף.. ד. אכן. |
סליחה שאני מתערב אבל למה להזמין כ"כ הרבה פנקסי קבלות?
וחוץ מזה ראיתי שמוכרים פנקסי קבלות גם בטופיס דיפו בגרושים,לא מעוצבים אבל הם אחלה.. |
ציטוט:
למה להזמין כ"כ הרבה פנקסי קבלות? מדובר פה בבית דפוס, אף בית דפוס לא יעשה לך פנקס אחד, לא משתלם לו להפעיל את המכונות. 10 פנקסים זה מימינום. אמנם בעסק הוסטינג מתחיל זה הרבה, אבל בעסק שקיים הרבה ועם הרבה לקוחות, הוא יצטרך כל חודש פנקס קבלות. |
תודה רבה לך דן.
אגב, איך אתה שולח ללקוחותיך את הקבלות ? ועוד משהו, איך אני משיג את הקבלות הבאות: http://www.rir.co.il/007.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?i...1112615er4.jpg |
ציטוט:
|
אני שילמתי לבית דפוס עבור 4 סוגים של פנקסים :
פנקסי הזמנה, חשבונית, חשבונית מס קבלה , קבלה בכל סוג יש לי 129 יחידות כאשר לכל יחידה יש 3 העתקים כלומר אם נקח לדוגמא את קבלה : אז קבלה מספר 15 בלבן קבלה מספר 15 בצהוב קבלה מספר 15 בורוד כאשר הקבלה הלבנה הולכת ללקוח, הקבלה הצהובה הולכת לרואה חשבון והקבלה הורודה נשארת בפנקס לצורך ביקורת של מס הכנסה. כלומר הקבלה הלבנה היא המקור והצהוב והורוד הם העתקים. עלה לי 450 שקל בבית דפוס והבאתי לו לוגו והוא הכניס לי אותו לפנקסים. סתם שתדע : הזמנה - כל עבודה שמזמינים ממך אתה צריך לרשום חשבונית - זה בד"כ אם אתה עובד עם חברות מסודרות אז צריך לשלוח להם חשבונית שהם יוכלו להוציא לך צק על פי חשבונית קבלה - כאשר אתה מקבל את הכסף - הקבלה תמיד תהיה בהתאם לחשבונית חשבונית מס קבלה - כאשר לקוח שילם לך במזומן,העברה בנקאית = תשלום במקום אז זה בא במקום חשבונית וקבלה. אם אתה שואל אותי התוכנות שמוציאות קבלה הם יותר זולות וגם יותר נוחות לעבודה. (אני מת לגמור את הפנקסים ולהתקדם לתוכנה -עשיתי טעות) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ