הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   הצעה-אתר מרמה בהחלפת קישורים-חשוב. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55645)

Daniel 26-10-07 12:07

הצעה-אתר מרמה בהחלפת קישורים-חשוב.

לאחר מקרה מגעיל, כמעט נפלתי בפח.
מכיוון שאסור לפרסם את הכתובת-כי זה פורום,

במידה ואתם מחליפים קישורים עם אתר שהכתובת שלו מכילה "rvp"-תבדקו טוב טוב את הקישורים-כי הם rel="nofolow"-ולא רק זה, הם לא מקשרים ישירות אליכם-אלא לדף מעבר.

rel="nofolow" בעצם אומר למנועי החיפוש "אל תכנסו ללינק זה". מקווה שעזרתי פה לכמה אנשים.

Ofir|Execute.co.il 26-10-07 16:59

טוב ששמת לב,
אשמח לקבל את הכתובת בפרטי

elad-o 26-10-07 18:14

אשמח ללינק בפרטי,
כול הכבוד על הערנות

Dennis Ray 26-10-07 18:23

אתה מתכוון לפורום RVP-IL ?

hhaifa 26-10-07 20:55

אני יודע על איזה אתר אתה מדבר אבל אף פעם לא בדקתי את זה.
אנשים מגעילים. תודה על הדיווח.

DarkTxS 26-10-07 21:03

אני מכיר את האתר.
למרות מה שאתה כותב, יכול להיות שזה היה, אף פעם לא בדקתי, אבל אני ממש לא חושב שזה בכוונה.
בכל זאת, אתר לא רוצה להשמיץ את שמו, כך שאני לא חושב שבאמת עשו דבר כזה בכוונה, ישנם מקרים שלא שמים לב.

Y@M 26-10-07 21:18

שלום לכולם.

אני עצוב נורא נוכח מקרה שקרה פה.
ראשית, אני מנהל האתר RVP-IL, ואם נושא זה לא היה מובא לידיעתי על ידי חברים קרובים, סביר להניח שהאתר היה מושמץ ללא אף בדיקה של העניין של אף אחד ממכם.

הנושא נפתח על ידי משתמש עוין, בלתי אובייקטיבי בעליל, טפיל גורם נזקים שהחליט לגנוז את שמי הטוב עקב מריבה טפשית.

אני רוצה לספר את כל העלילה, על מנת שתבינו שמה שקרה פה הוא השמצה מגעילה ותו לא.

ראשית, אני רוצה לציין שלפני 3 חודשים לערך, קניתי מערכת הנקראת Community SEO, שנועדה לקדם את הפורום שלי בגוגל.
כשמה כן היא: SEO = Search Engine Optimization, שנועדה לקדם את אתרי במערכת החיפוש גוגל.
המערכת אכן עזרה, אך לקחה עלות יקרה של 110$.

שנית, אעבור לסיפור המקרה.
המשתמש הנ"ל (דניאל, לשם הפשטת הנושא), שהגיב על מנת להרוס את שמי הטוב בלבד, ביקש לפני יומיים ממני החלפת קישורים.
אותו משתמש חיכה יומיים, מכיוון שהייתי חייב להתייעץ עם שותפי לאתר (assaf127, יוצר ההאקים למשחק הרשת מייפל-סטורי, למי שהכיר אותו פעם), ולאחר שקיבלתי תשובה חיובית, שמתי להחליף עם הנ"ל לינקים, ואפילו הצעתי לו גודל קישור גדול יותר, בגלל שהוא חבר.
לאחר ששמתי את הקישור באתר, החל דניאל להטיח בי עלבונות.
למען האמת, הייתי די המום ונפגעתי מאוד מהעניין, מכיוון שהייתי בטוח שדניאל חבר. אנחנו מכירים מזה שנתיים, ובתור חבר טוב אני בטוח שהיה מנסה ללבן את העניינים לפני שהטיח בי עלבונות בצורה כזו מגעילה.
הוא קרא לי שקרן, רמאי שמטעה אנשים.
סיבתו הייתה, כפי שציין בהודעה הראשונה, שנוסף nofolow לכל קישור. בדקתי את העניין, ואכן הייתה בעיה, שנבעה מהמוד קידום אתרים, שעשה את כל זה באופן אוטומטי, והצטערתי בפניו על כן!
הוא המשיך להטיח בי עלבונות.
למרות כל ניסיונות ההבהרה שחלה פה טעות, והניסיונות ללבן את העניינים, הוא פשוט לא הפסיק להטיח בי את העלבונות, ולא ניסה לברר כלום! הוא המשיך לעמוד על דעתו שאני שקרן ורמאי!
לאחר שאמרתי לו, בלשון זו, ש"אני ממש מצטער, אז אני לא אחליף איתך לינקים. צר לי, זה מוד שאני לא אכבה אותו רק בשבילך. הוא עלה לי 110$ ועזר לי מאוד", הוא אמר שאני עובר על חוקי המוסר.
הוא אמר לי שאני עובר על חוקי המוסר! לאחר שהתחיל להטיח בי עלבונות ללא כל סיבה!

אני חייב לציין שזו אחת השיחות המעליבות ביותר שחוויתי מיימי, ועוד לאחר מכן נוספה פה השמצה מכוערת ובלתי-אובייקטיבית מאין כמוהה.
כמובן שהבעיה תוקנה, ומאחר ואני מחליף קישורים עם עוד אתרים אחרים, אני בהחלט לא מרשה לעצמי להיות מגעיל שכזה.

אני חייב לציין שאני מצטער בפני כל מחליפי הקישורים שהחליפו עימי קישורים, ושאגב, למען האמת, התחלתי להחליף קישורים רק היום.
תבינו, השיחה יכלה להסתיים ב"תודה על ההערה" ותיקון הבעיה, אך עקב הטחת העלבונות הברברית ללא שום בושה, למרות קשרי ידידות שהיו בינינו, היא הסתיימה בהשמצה בלתי אובייקטיבית לחלוטין, עקב מריבה מטופשת דרך תוכנת מסרים מיידיים.

כל אחד שרוצה לדבר איתי וללבן עניינים, להלן המסנג'ר הפרטי שלי, h3x0rmaster@gmail.com .
הדברים קרו ללא שום כוונה רעה, ואני מוכן להשבע על כך.

אני מצטער על כל אלו שראו את הדברים באופן שלילי ועל אי ההבנה שנגרמה פה, ובאמת שניסיתי לעשות פה רק טוב.
מוזמנים להגיב, לדבר, לשאול ולהציע. אני פה כדי לענות על שאלות נוספות שנובעות בבעיה, כמו כן, אם מצאתם בעיות אחרות, אשמח לטפל גם בהן, כמו כן, יש אפשרות לגשת לכתובת המסנג'ר האישית שצויינה למעלה.

כמו כן, לא אגיב להמשך המריבה מצד המשתמש הנ"ל.

תודה וסליחה לכולם,
והמשך יום נעים.
Y@M

** סיכום, מאחר ואנשים לא הבינו את הבעיה: האתרים שהחליפו עמי קישורים לא נפגעו מהעניין, ולא הייתה פה שום תרמית מכוונת. התג NOFOLLOW הוסר, והכל נמצא תחת שליטה.

הכומר 26-10-07 21:19

בשביל זה אני משתמש בFF שיש את התוספות אליו, שזה אומר דירוג אלקסה,PR,זמן האתר ברשת,קוד מקור,קישורים נכנסים,יוצאים,מסמן REL=NOFOLLOW וכד' חייב שיהיה לכל מקדם :)

עריכה :
Y@M :
כל מערכת SEO חייבת שתהיה אפשרות להכניס קישורים בצורה נוחה,ובכלל שליטה מלאה על הקוד, אחרת לא תהיה אפשרות לעשות אופטמיזציה כראוי.

ולפי הסיפור שלך אני מבין שלמרות שהבנת שזה NOFOLLOW, השארת את זה ככה כי ככה המערכת, האם שלחת לכל ההחלפות שלך מייל על זה? או שהם צריכים לבדוק כל פעם אם אתה משנה את הקוד(לי אישית יש מערכת שבודקת אוטומטית את הקישורים שאני מחליף).

Y@M 26-10-07 21:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי הכומר (פרסם 571736)
בשביל זה אני משתמש בFF שיש את התוספות אליו, שזה אומר דירוג אלקסה,PR,זמן האתר ברשת,קוד מקור,קישורים נכנסים,יוצאים,מסמן REL=NOFOLLOW וכד' חייב שיהיה לכל מקדם :)

עריכה :
Y@M :
כל מערכת SEO חייבת שתהיה אפשרות להכניס קישורים בצורה נוחה,ובכלל שליטה מלאה על הקוד, אחרת לא תהיה אפשרות לעשות אופטמיזציה כראוי.

ולפי הסיפור שלך אני מבין שלמרות שהבנת שזה NOFOLLOW, השארת את זה ככה כי ככה המערכת, האם שלחת לכל ההחלפות שלך מייל על זה? או שהם צריכים לבדוק כל פעם אם אתה משנה את הקוד(לי אישית יש מערכת שבודקת אוטומטית את הקישורים שאני מחליף).

הכומר שלום.
מאחר וכל הפניות הלינקים התבצעו אך ורק דקות אחדות לפני שהבעיה התגלתה, הספקתי לתקן את זו עוד לפני שהבוט של גוגל (Spider) הספיק לסרוק שוב את העמוד הראשי.
כרגע כל הקישורים הם ללא תג NOFOLLOW.
באמת שאני בא רק לטובתם של אנשים. אני לא מנסה לפגוע באף אחד, ההיפך, אני אדם קהילה וקוד פתוח, שנהנה לפתח לטובת אנשים תוכנות לעזור להם. (לדוגמה, מירק-אקס, אם אתה מכיר, אני תומך שם כבר הרבה זמן).

x-ray 26-10-07 22:52

xxxxx/ipb_seo.php?url=http%3A%2F%2Fnofshim.net%2F

הקישור היוצא מהאתר שלך נראה כמו שכתבתי למעלה, לא מועיל לקידום של מי שהחליף איתך.
אתה צריך ליידע את המחליפים שזה יהיה בצורה הזו מה שסביר להניח יגרום לכך שהם לא ירצו את ההחלפה.

Dennis Ray 26-10-07 23:40

הבאתי את הנושא לתשומת ליבו של בעל הפורום, הוא אמר שזה יטופל בהקדם.

Y@M 26-10-07 23:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray (פרסם 571759)
xxxxx/ipb_seo.php?url=http%3A%2F%2Fnofshim.net%2F

הקישור היוצא מהאתר שלך נראה כמו שכתבתי למעלה, לא מועיל לקידום של מי שהחליף איתך.
אתה צריך ליידע את המחליפים שזה יהיה בצורה הזו מה שסביר להניח יגרום לכך שהם לא ירצו את ההחלפה.

תודה רבה.

גם העניין הזה טופל.

יום טוב.
Y@M

Daniel 27-10-07 11:54

כמובן, דניאל לא אובייקטיבי עם מטרות זדון בלבד.

לי ולים יש הכרות עמוקה, לאחר שביקשתי בעבר להחליף איתו קישורים(וכמובן, מאז לא דיבר איתי-עד לפני כמה ימים, כשהוא היה צריך החלפת קישורים).

לאחר שיחה של "מה שלומך", וכו', הוא הציע להחליף קישורים. להחליף קישורים סתם? הרי אני חבר, הוא יעשה לי את זה בקצת יותר גדול מהאחרים.

כמובן, אני בתמימותי, "הרי זה חבר שלי", במה יש לי לחשוד? אני לא זוכר אפילו למה, עשיתי "הצג מקור". ומה גיליתי?

א. זה לא קישור יוצא בכלל-זה קישור לדף אחר, שרק הדף האחר מפנה.
ב. זה rel="nofolow".

לאחר ש"הטחתי" בו עלבונות כאלה, רק "אתה מנסה לעבוד עליי?", הוא חסם אותי.
למה? כנראה כי הוא לא רצה להמשיך את הסיפור הזה, ותירץ את זה ב"קניתי מערכת ב-110$". אני לא "אטיח" העלבות, אבל אני מוכן להציע התערבות שברגע שקונים את המערכת-היא לא עם rel="nofolow". יש לי היסטוריה ארוכה עם ים, לאחר שהוא תירגם מספר משחקי דפדפן, ומחק את הקרדיטים, דברים כאלה.

בתום ליבי, אמרתי לעצמי. "הוא גם ניסה לעבוד עליי פעמיים-זה לא קישור יצא, ומנוע החיפוש לא יתייחס לזה, והוא גם לא מוכן לפתור את הבעייה-וחסם אותי?" נו, אז נגיד לאחרים הלא פאראנואידים.

רצינו להחליף מהאינדקס-מקום חשוב מאוד, והוא החליט(או שבעצם שותפו-או מישהו אחר) "להטעות" אותנו.

"הנושא נפתח על ידי משתמש עוין, בלתי אובייקטיבי בעליל, טפיל גורם נזקים שהחליט לגנוז את שמי הטוב עקב מריבה טפשית."
משתמש עויין.... מדברים כל שבוע במסנג'ר, עוזרים אחד לשני, "עויין".

בלתי אובייקטיבי? זה אתה שניסית בעבר לחנך אותי שכל אתר שלא נראה לי-צריך לפרוץ.

טפיל גורם נזקים? לאחר שהתלוננתי עליו ל-2 בעלי משחקים, שהוא הוריד את הקרדיטים שלהם-וכמובן, כשאמרתי לו-חסם אותי.

"שהחליט לגנוז את שמי הטוב". לגנוז? אין לך מילה יותר טובה?

"בגלל מריבה טיפשית". מריבה טיפשית? אתה ניסית "לגנוב" קישור מהעמוד הראשי, שמספיק אנשים יוכלו להעיד שכמה שהם הציעו לי-קישורים מ-4-5 אתרים שונים-לא הסכמתי.
חשבתי שאתה חבר שלי, ואמרת לי "אני רודף אחרי קישורים", או משהו בסגנון, אז נו, אני לא אסכים?

אני מבקש ביסוס ל"הנושא נפתח על ידי משתמש עוין, בלתי אובייקטיבי בעליל, טפיל גורם נזקים ".

במידה ולא יתקבל שום ביסוס-הרי שאתה מוציא דיבה, מנסה להטעות, ולכן אדווח עלייך.

ועכשיו, אחרי שכתבתי את התגובה-אני מבין למה בדקתי. בגלל הזכויות שגנבת, בגלל שכל מי שעיצבן אותך רצית לשלוח לו פקודה קטנה ב-VB של מחיקת כונן C, בגלל הפעמים שלא ענית על שאלות-ובסוף התברר שעשית משהו רע.

אה, כן, ואני יכול להוכיח שאת הלינקים האלה עם ה-rel="nofolow" הוא שם ידנית.

אז לפני שהוא ישנה-כל לינק כתוב בצורה שונה, אחד עם גרש, אחד עם גרשיים, אחד בולט.

המערכת תעשה או את הכל עם 2 גרשיים-או את הכל עם גרש.

משמע, ים מרמה.

Y@M 27-10-07 14:26

דניאל, אם תסתכל על היסטוריית ההודעות שלך פה, כל ההודעות שלך באו רק במטרה של גרימת נזק ובאלאגאן.
אבקש מכל הנוגעים בדבר להסתכל בהיסטוריית הודעותיו של המשתמש. כל מה שהוא נהנה לעשות בחייו זה להרוס ולהשמיץ.

ציטוט:

"אני לא "אטיח" העלבות, אבל אני מוכן להציע התערבות שברגע שקונים את המערכת-היא לא עם rel="nofolow"."
אני לא "אטיח" עלבונות, אבל אני מוכן להסכים להתערבות שלך, ולהפוך אותה אף להתערבות של 110$ (לכיסוי ההוצאות שלי על המערכת) שהמערכת מגיעה עם rel="nofolow".

ציטוט:

בתום ליבי, אמרתי לעצמי. "הוא גם ניסה לעבוד עליי פעמיים-זה לא קישור יצא, ומנוע החיפוש לא יתייחס לזה, והוא גם לא מוכן לפתור את הבעייה-וחסם אותי?" נו, אז נגיד לאחרים הלא פאראנואידים.
ציינתי כבר שזו מערכת קידום אתרים. כפי ששמת לב, בנושא הזה העירו לי על מספר דברים, וכולם תוקנו לשביעות מחליפי הלינקים איתי.

ציטוט:

"הנושא נפתח על ידי משתמש עוין, בלתי אובייקטיבי בעליל, טפיל גורם נזקים שהחליט לגנוז את שמי הטוב עקב מריבה טפשית."
משתמש עויין.... מדברים כל שבוע במסנג'ר, עוזרים אחד לשני, "עויין".
בזמן האחרון הפכת להיות עוין. אתה מדבר איתי בטון מתנשא, מגעיל, שגורם לי לסלוד מזה שעזרתי לך להתחיל עם עניין המחשבים. טון של ילד בן 12 שחושב שהוא יודע כל דבר. אף פעם לא עזרת לי באמת. גם שהבטחת, אף פעם לא קיימת. רק חיפשת איפה לגרום לי נזקים.

ציטוט:

רצינו להחליף מהאינדקס-מקום חשוב מאוד, והוא החליט(או שבעצם שותפו-או מישהו אחר) "להטעות" אותנו.
בזה אני לוקח את כל העניין לעצמי. אני התמעתי את הקישור. אם קרה כאן משהו, זו אשמתי האישית. חבל שאתה מקבל את זה בצורת "רמאות" ותוקף בצורה בלתי ישרה שכזו.

ציטוט:

בלתי אובייקטיבי? זה אתה שניסית בעבר לחנך אותי שכל אתר שלא נראה לי-צריך לפרוץ.
דבר ראשון, חינכתי אותך בדיוק להפך.
דבר שני, לא הבנתי איך זה מתקשר לבלתי אובייקטיבי.
נו טוב, שיהיה.

ציטוט:

טפיל גורם נזקים? לאחר שהתלוננתי עליו ל-2 בעלי משחקים, שהוא הוריד את הקרדיטים שלהם-וכמובן, כשאמרתי לו-חסם אותי.
סיפור שלם שהיה לפני שנה לערך. אני לא אתעמק בפרטים, אני רק אגיד שהנ"ל החסיר הרבה מאוד מהם, קריטיים להבנה. נמאס לי לתקן ולהעיר על כל ההשמצות שלו שלא במקום בכלל.

ציטוט:

"שהחליט לגנוז את שמי הטוב". לגנוז? אין לך מילה יותר טובה?
אני מניח שכשתיהיה ילד גדול יותר מבן 12, תבין מה פירוש המילה לגנוז, ורק אז תוכל לחזור לנושא הזה.

ציטוט:

"בגלל מריבה טיפשית". מריבה טיפשית? אתה ניסית "לגנוב" קישור מהעמוד הראשי, שמספיק אנשים יוכלו להעיד שכמה שהם הציעו לי-קישורים מ-4-5 אתרים שונים-לא הסכמתי.
חשבתי שאתה חבר שלי, ואמרת לי "אני רודף אחרי קישורים", או משהו בסגנון, אז נו, אני לא אסכים?
לא רוצה? לא צריך. אתה זה שביקשת, יומיים לפני! להחליף קישורים.

ציטוט:

אני מבקש ביסוס ל"הנושא נפתח על ידי משתמש עוין, בלתי אובייקטיבי בעליל, טפיל גורם נזקים ".

במידה ולא יתקבל שום ביסוס-הרי שאתה מוציא דיבה, מנסה להטעות, ולכן אדווח עלייך.
אני מרוצה מהמצב בו אתה כל כך מבולבל ולא מצליח לעמוד בפני האמת, שאתה מאיים לדווח עלי.
מיד אביא ביסוסים.

עריכה: להלן הביסוסים שבקשת:
http://img457.imageshack.us/img457/8664/googlest4.jpg
מדווח על אדם שלא עשה דבר בפורום.

כמו כן, מי שמכיר את האדם, הוא רימה, ללא כל ספק, בהחלפת לינקים.
אולי רע לו בגלל שתפסו אותו, והוא מחפש את מי להפליל.

ציטוט:

ועכשיו, אחרי שכתבתי את התגובה-אני מבין למה בדקתי. בגלל הזכויות שגנבת, בגלל שכל מי שעיצבן אותך רצית לשלוח לו פקודה קטנה ב-VB של מחיקת כונן C, בגלל הפעמים שלא ענית על שאלות-ובסוף התברר שעשית משהו רע.
הזכויות שגנבתי - ראו למעלה
כל מי שעצבן אותך רצית לשלוח לו פקודה קטנה ב-VB של מחיקת כונן C - זו הייתה תוכנית למטרת ניסוי בלבד. התוכנית לא הגיעה, חלילה, לאף אחד.
בגלל הפעמים שלא ענית על שאלות-ובסוף התברר שעשית משהו רע - אני לא עושה שום דבר רע. אני רואה את האשכול הזה כדבר רע שבא לקטול ולגנוז שמות. חבל.

ציטוט:

אה, כן, ואני יכול להוכיח שאת הלינקים האלה עם ה-rel="nofolow" הוא שם ידנית.
בבקשה! אני רוצה שתוכיח! אם אתה מוכיח, הפורום עובר לבעלותך. מוסכם?!

ציטוט:

אז לפני שהוא ישנה-כל לינק כתוב בצורה שונה, אחד עם גרש, אחד עם גרשיים, אחד בולט.
המערכת תעשה או את הכל עם 2 גרשיים-או את הכל עם גרש.

משמע, ים מרמה.
אל תגיד לי שזו ההוכחה לסעיף הקודם, כי אם כן היא ממש עלובה, ולא קשורה לשום דבר.
אני מוסיף ידנית את הלינקים, המערכת מוסיפה את תגי הnofolow.
שימו לב, כולם, יש פורום למוד Community SEO.
כל אחד! מוזמן ללכת ולבדוק את כל הטענות שהועלו פה.
אם הפורום חסום לרישום בלבד, אני מוכן לשאול בשבילכם (צרו קשר במסנג'ר האישי שלי), ולצלם לכם תמונות מסך.

עריכה: לחצו כדי להגיע לפורום: Community SEO forum

MusicMan 27-10-07 14:35

מה אני לא מבין מה אתם ילדים קטנים?
מביא לנו פה שיחה כאילו אנחנו שופטים או משו את הרריב שלכם סגרו עם עצמכם וים לדעתי תאה צריך לפצות בדרך כל שהיא את האנשים שהחליפו איתך קישורים...

Y@M 27-10-07 14:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי moshe_z5 (פרסם 571903)
מה אני לא מבין מה אתם ילדים קטנים?
מביא לנו פה שיחה כאילו אנחנו שופטים או משו את הרריב שלכם סגרו עם עצמכם וים לדעתי תאה צריך לפצות בדרך כל שהיא את האנשים שהחליפו איתך קישורים...

משה שלום.

כפי שהסברתי בעמוד הקודם של הנושא, האנשים שהחליפו איתי לינקים לא נפגעו מהעניין, מכיוון שהוא טופל עוד מלפני שהSpider Bot הגיע לעמוד הראשי (ממש דקות אחדות לאחר התיקון).

לכל האתרים שהחליפו איתי לינקים לפני תיקון הקישור החיצוני (xxx/ipb_seo.php?blabla), נשלחה הודעת סליחה עם בקשת אישור שהם הבינו את הדבר, ושהוא תוקן. עד עתה לא קיבלתי תגובות שליליות בעניין.

תודה רבה, והמשך יום נעים.
Y@M

Daniel 27-10-07 15:11

ואוו, ים, העניין היה יכול להפתר-אבל ברגע שהתחלתי להגיד את זה-אתה חסמת אותי.

במידה ולא היית חוסם-אז היה הרבה יותר טוב.

וים, משום מה בנושא הנ"ל היה זכור לי שלינק לרווח אישי אסור(מה שלפי דעתי נכון).

אם באמת שלחת הודעת סליחה, אז מצידי אפשר לסגור את הנושא, אבל במידה ואתה רוצה להמשיך להתווכח-המשך.

ברגע שאתה חסמת אותי-ולפני שחסמת הודעת בגאון שהמוד עלה לך 120$-ולכן אתה לא מוכן להוריד את זה(ואני מוכן להביא ציטוט), אתה שוב פעם-גרמת לי לפתוח את הנושא הזה.

לאחר שהבנת שכן-אני יכול לפרסם דברים, מייד תיקנת את זה.

תמוה בעיניי, אבל בכל מקרה, ברגע שענית על השאלה(אחרי שהיא קיבלה חשיפה), ובאמת תיקנת את זה-מצידי הנושא סגור.

Y@M 27-10-07 15:25

ציטוט:

וים, משום מה בנושא הנ"ל היה זכור לי שלינק לרווח אישי אסור(מה שלפי דעתי נכון).
זה לא נכון. קרא חוקים. בחוקים כתוב במפורש שהנושא לא רק שלא אסור, אלא בפירוש מותר.

ציטוט:

ברגע שאתה חסמת אותי-ולפני שחסמת הודעת בגאון שהמוד עלה לך 120$-ולכן אתה לא מוכן להוריד את זה(ואני מוכן להביא ציטוט), אתה שוב פעם-גרמת לי לפתוח את הנושא הזה.
ציטוט:

לאחר שהבנת שכן-אני יכול לפרסם דברים, מייד תיקנת את זה.
תביא את הציטוט. בציטוט נאמר במפורש שאני לא מוכן להוריד את זה בשבילך.
תיקנתי את זה הרבה לפני שידעתי בכלל שפרסמת את ההודעה.
ברגע שקיבלתי אישור מהשותף להתחיל להחליף לינקים איתך, החלטתי לצאת ל"קמפיין" של החלפת לינקים עם הרבה אנשים אחרים.

ציטוט:

ואוו, ים, העניין היה יכול להפתר-אבל ברגע שהתחלתי להגיד את זה-אתה חסמת אותי.
חסמתי אותך כי קראת לי רמאי. אני לא רגיל להתקפות מסוג כזה. במיוחד לא להתקפות ברבריות שכאלו.

ציטוט:

במידה ולא היית חוסם-אז היה הרבה יותר טוב.
כמו שאמרתי. ההודעה ששלחת היא הודעת נקמה טהורה על זה שחסמתי אותך. בוגר מאוד דניאל.

ציטוט:

תמוה בעיניי, אבל בכל מקרה, ברגע שענית על השאלה(אחרי שהיא קיבלה חשיפה), ובאמת תיקנת את זה-מצידי הנושא סגור.
גם מצידי הנושא סגור. ואני שוב רוצה להבהיר, תיקנתי את זה הרבה לפני שההודעה הובאה לידיעתי.
חבל שהוצאת אותי פה נוכל רמאי, כי אני ממש לא אחד כזה.

אל לך לראות את זה כהמשך הויכוח.
זה ניסיון לטהר את שמי שהוכפש על ידיך, כי רבים עכשיו חושבים שאני רמאי ונוכל, שלא לצדק.

יום טוב.
Y@M

Daniel 27-10-07 15:27

ממש מוזר, אם אתה אומר שתיקנת את זה לפני הנושא...

ההודעה היא לא נקמה-היא פשוט אזהרה לשאר בעלי האתרים.

ציטוט:

אני ממש מצטער, אז אני לא אחליף איתך קישורים. צר לי, זה מוד שאני לא אכבה אותו רק בשבילך. הוא עלה לי 110$ ועזר לי מאוד..

האם זה הוכחה מספקת בשבילך? תסתכל בהיסטוריה.

Y@M 27-10-07 15:40

לא אמרתי שתיקנתי את זה לפני הנושא.
אמרתי שתיקנתי את זה לפני שראיתי את הנושא.
הנושא הובא לידיעתי על ידי חבר טוב, בלעדיו כרגע שמי היה סתם מוכפש, שלא לצדק, אף על פי שתיקנתי את הבעיה!
ובקשר לציטוט, כפי שהזכרתי בהודעה הקודמת שלי, מצוין שם שאני לא אכבה אותו "רק בשבילך", ולאחר מכן צוין שאני פשוט לא אחליף איתך קישורים.
בגלל שישנם עוד אתרים שמחליפים אותי קישורים, ולא מדובר רק בך, כפי שאתה חושב ("ניסית לרמות אותי!"), העניין תוקן והובע לשביעות רצון המחליפים.

ציטוט:

ההודעה היא לא נקמה-היא פשוט אזהרה לשאר בעלי האתרים.
איך תסביר את שאר ההודעות התוקפניות שלך בנושא? איך תסביר את הניסיון להוכיח שאין זו מערכת, אלא אני, ש"רימיתי" במו ידי, אף על פי שזו הוצאת דיבה מוחלטת?

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי.
אני לא אפתח את זה לריב פה.
מי שמעוניין לפירוט, מוזמן לקבל אותו, משני הצדדים. אני חושב שהוא הובהר עד לפה מעל כל צל של ספק.
אני חושב שהוכחתי מעל כל צל של ספק שלא ניסיתי לרמות אף אחד. יותר מזה, באתי לטובת אנשים, ואכן הייתה מערכת בשם Community SEO, ממנה קניתי מוד בעלות גבוהה, שעזר לי לקדם את האתר והוסיף את התג nofolow.
כל אחד יכול לבדוק שהבעיה תוקנה, יחד עם עוד דברים שהעירו לי עליהם בנושא זה.
האתר כשיר לחלוטין להחלפת לינקים, ואני לא רואה שום בעיה נוספת.

תודה רבה.
Y@M

Daniel 27-10-07 15:46

מכיוון שהעלבת אותי ללא סיבה, ואם לא הייתי שם לב(וזוהי אחריותך לשים לב) זה היה ממשיך ככה.

זה שתיקנת זה יפה מאוד, אבל אף אחד לא היה יודע על זה אם לא היית חוסם אותי.

אל תדבר על הוצאת דיבה-כשאתה בעצמך עושה את זה,

וברגע שמישהו בטעות מספר לאחרים איפה מוחבאים המפתחות של חבר שלו, זכותו של חבר שלו להזהיר אנשים אחרים מפניו.

זוהי רק דוגמה אחת מני רבים.

לפי מה שאתה אומר, אז אם היית מרמה רק אותי-זה היה בסדר, אבל כשיש עוד אנשים זה לא בסדר?

Y@M 27-10-07 15:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 571935)
מכיוון שהעלבת אותי ללא סיבה, ואם לא הייתי שם לב(וזוהי אחריותך לשים לב) זה היה ממשיך ככה.

וברגע שמישהו בטעות מספר לאחרים איפה מוחבאים המפתחות של חבר שלו, זכותו של חבר שלו להזהיר אנשים אחרים מפניו.

זוהי רק דוגמה אחת מני רבים.

לפי מה שאתה אומר, אז אם היית מרמה רק אותי-זה היה בסדר, אבל כשיש עוד אנשים זה לא בסדר?

אתה ממשיך להוציא דיבה בקצב מסחרר. ניתן לתבוע אותך על כך לפי רשויות החוק.

ציטוט:

עוד פעם הנושא של הנקמה? "חסמת אותי ועכשיו אני אראה לך מה זה".

ציטוט:

אף פעם אני לא מוציא דיבה.
מלבד זאת, לא זכור לי פרסום של שום מפתחות שלך.
ולמקרה שלא ידעת, דיבה זו עלילת שווא. אני לא זוכר שום מקום שהעללתי על מישהו עלילת שווא, אלא אם כן זה היה בצורה שנונה לחלוטין.

ציטוט:

אתה ממשיך עם הניסיון להוציא אותי רמאי, זאת שלא בצדק.
אמרתי לך מפורשות, שאם כך, אני לא יכול להחליף קישורים איתך.
משמע, לאחר גילוי התקלה אמרתי לך שאני לא מעוניין להחליף איתך קישורים, אם זה העניין.
וגם לוג לזה אתה מוזמן להביא.
כפי שבוודאי ראית, העניין תוקן עד לשביעות רצון של כולם, מיד בתום השיחה איתך.
אם לא היית תוקף בדרך כזו ברברית, הייתי שמח להחליף איתך קישורים.

אם אתה רוצה להמשיך להגיד לי עד כמה רצית לנקום בי, עד כמה שאני רשע, להמשיך לנסות ולפגום בשמי הטוב, לעצבן ולהיות מגעיל, אתה מוזמן לעשות את זה בהודעה פרטית.
אני אבקש ממך להגיב פה אם יש לך תשובה עניינית, ולא תשובת נקמה בצורת ילד קטן. זה לא הרעיון בנושא הזה. הרעיון העיקרי הוא "לדווח עד כמה ים רמאי", וסתרתי את העובדה הזו לחלוטין.

אם תמצא שוב דרך להכפיש את שמי על לא עוול בכפי, תודיע לי בבקשה פעם הבאה, כדי שאראה שוב לכולם שאני לא באמת רמאי, אפילו לא טיפה, ובמיוחד לא כמו שעשית ממני.

חבל מאוד.
Y@M

Daniel 27-10-07 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Y@M (פרסם 571938)
אתה ממשיך להוציא דיבה בקצב מסחרר. ניתן לתבוע אותך על כך לפי רשויות החוק.

עוד פעם הנושא של הנקמה? "חסמת אותי ועכשיו אני אראה לך מה זה".

אף פעם אני לא מוציא דיבה.
מלבד זאת, לא זכור לי פרסום של שום מפתחות שלך.
ולמקרה שלא ידעת, דיבה זו עלילת שווא. אני לא זוכר שום מקום שהעללתי על מישהו עלילת שווא, אלא אם כן זה היה בצורה שנונה לחלוטין.

אתה ממשיך עם הניסיון להוציא אותי רמאי, זאת שלא בצדק.
אמרתי לך מפורשות, שאם כך, אני לא יכול להחליף קישורים איתך.
משמע, לאחר גילוי התקלה אמרתי לך שאני לא מעוניין להחליף איתך קישורים, אם זה העניין.
וגם לוג לזה אתה מוזמן להביא.
כפי שבוודאי ראית, העניין תוקן עד לשביעות רצון של כולם, מיד בתום השיחה איתך.
אם לא היית תוקף בדרך כזו ברברית, הייתי שמח להחליף איתך קישורים.

אם אתה רוצה להמשיך להגיד לי עד כמה רצית לנקום בי, עד כמה שאני רשע, להמשיך לנסות ולפגום בשמי הטוב, לעצבן ולהיות מגעיל, אתה מוזמן לעשות את זה בהודעה פרטית.
אני אבקש ממך להגיב פה אם יש לך תשובה עניינית, ולא תשובת נקמה בצורת ילד קטן. זה לא הרעיון בנושא הזה. הרעיון העיקרי הוא "לדווח עד כמה ים רמאי", וסתרתי את העובדה הזו לחלוטין.

אם תמצא שוב דרך להכפיש את שמי על לא עוול בכפי, תודיע לי בבקשה פעם הבאה, כדי שאראה שוב לכולם שאני לא באמת רמאי, אפילו לא טיפה, ובמיוחד לא כמו שעשית ממני.

חבל מאוד.
Y@M

נו, תתבע אותי.

בכל מקרה, ים, עובדה שאם זה היה רק אני-לא היית עושה כלום.

וזה שבשיחה אמרת לי "אני לא הולך לעשות את זה-זה עלה לי 120$".

ים רמאי, הוא רימה, זה שהוא תיקן את זה בזמן, זה לא מסביר למה אתה מתעלם מהציטוט שהבאתי,
ציטוט:

אני ממש מצטער, אז אני לא אחליף איתך קישורים. צר לי, זה מוד שאני לא אכבה אותו רק בשבילך. הוא עלה לי 110$ ועזר לי מאוד..

אתה חוזר על עצמך, אומר שוב ושוב את אותם הדברים, אבל ים, זה לא משנה את העובדה, שכשאמרתי לך את זה-
ציטוט:

ואיכשהו, אפילו אולי בלי קשר לנושא, שינית את דעתך.

זה שאם לא הייתי בודק-לא הייתי מגלה.

אתה רוצה מחיאות כפיים? "מחיאות כפיים לים-הוא תיקן את הקישורים".

זה לא שאחרי חצי שנה התקנת מוד חדש שהוסיף את זה, זה שבאת אליי כשזה כבר היה.

אז להבא, תבדוק את הסחורה שלך-אף אחד לא רוצה לקבל חתול בשק, ובטח שלא לינק בשק.

יש עוד משהו, ומכיוון שאיני בטוח ב-100% בקשר אליו, אני רק אעיר שהדפים שלך נראים אחרת כשגוגל רואה אותם, ולא רק זה, כשאני מסתכל ב"עותק השמור" של גוגל, אני לא רואה את האתרים. אבל על זה לא אוכל להגיב, מכיוון שלא בדקתי את הנושא, ומכיוון שזה אתמול בבוקר-ואמרת שהתחלת להחליף קישורים רק היום/אתמול.
בכל מקרה, הסיכום של הנושא? מזל שבדקתי.

עריכה:
ובקשר לטענה שלך שלינק לרווח אישי מותר,
ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter
ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT
מכיוון שאיני בטוח, האם פירסום לינק לרווח אישי מותר?

בפרוש לא.

Y@M 27-10-07 16:13

ציטוט:

בכל מקרה, ים, עובדה שאם זה היה רק אני-לא היית עושה כלום.
נכון. גם לא הייתי מחליף איתך קישורים, ולא עם אף אחד.
אני לא מבין מה הבעיה, הרי שלא רימיתי בכלל בעניין הזה, סך הכל אי הבנה, טעות שלי, אני מודה.
מפה ועד להשמיץ אותי על כך שאני רמאי מלוכלך? אתה לא מתבייש?

ציטוט:

ים רמאי, הוא רימה, זה שהוא תיקן את זה בזמן, זה לא מסביר למה אתה מתעלם מהציטוט שהבאתי,
לא התעלמתי. התייחסתי אליו במלוא הפה בתגובותיי הקודמות.
ושוב אתה מתחיל עם הקללות וניבולי הפה. תרסן את עצמך בבקשה.

ציטוט:

אתה חוזר על עצמך, אומר שוב ושוב את אותם הדברים, אבל ים, זה לא משנה את העובדה, שכשאמרתי לך את זה-
ואיכשהו, אפילו אולי בלי קשר לנושא, שינית את דעתך.
לא שיניתי את דעתי. אני חוזר על אותו דבר כל הנושא, ואתה ממשיך לנסות להתנכל לי בשיטות שונות בכל פעם, מקווה שהפעם השיטה שלך תעבוד.

ציטוט:

זה שאם לא הייתי בודק-לא הייתי מגלה.
הצטערתי על זה, אני מצטער על זה, ואני שוב מצטער על זה. סליחה, אלפי סליחות. טוב?
גם לבעלי האתרים נשלחה הודעה מתאימה, אני לא מבין מה הבעיה פה.
ביקשתי סליחה באמת ובתמים, ואתה ממשיך לתקוף אותי כיאילו רצחתי מישהו.

ציטוט:

יש עוד משהו, ומכיוון שאיני בטוח ב-100% בקשר אליו, אני רק אעיר שהדפים שלך נראים אחרת כשגוגל רואה אותם, ולא רק זה, כשאני מסתכל ב"עותק השמור" של גוגל, אני לא רואה את האתרים. אבל על זה לא אוכל להגיב, מכיוון שלא בדקתי את הנושא, ומכיוון שזה אתמול בבוקר-ואמרת שהתחלת להחליף קישורים רק היום/אתמול.
בכל מקרה, הסיכום של הנושא? מזל שבדקתי.
גוגל אכן רואה את האתר אחרת, בסקין שנקרא Spider.
גם שם עדכנתי את כל הקישורים, וכנראה שגוגל עדיין לא עדכן את המטמון. לא אשמתי.
הוכחה, ושוב אתה מוציא דיבה:
http://img504.imageshack.us/img504/2808/coolxc0.jpg

יום טוב.
Y@M

Daniel 27-10-07 16:17

כבר כתבתי,
ואני אכתוב שוב,
בשבילי העניין סגור.

זה שאתה ממשיך להגן על עצמך ממה? מכלום.

אבל מכיוון שכמעט גרמת לזה שאני אקבל אזהרה,

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alter
ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT
מכיוון שאיני בטוח, האם פירסום לינק לרווח אישי מותר?

בפרוש לא.

אל תטעה אנשים.

ואני חוזר מילה במילה. בשבילי העניין סגור-אתה רוצה להמשיך להתווכח? אתה מוזמן. רוצה לגמור את זה כמו בן אדם בוגר? שלח הודעה לאחד המנהלים שינעל את זה-אני מסכים.

Y@M 27-10-07 16:22

ממה אני ממשיך להתגונן?
אתה שם לב למה שאתה אומר?
אתה טוען שאני שקרן, רמאי מגעיל, על לא עוול בכפי.
אתה ממשיך לחפש נקודות בכלל לא רלוונטיות לתקוף אותי, כמו הוצאת הדיבה שלך שלא עידכנתי את הקישורים בסקין Spider.
ושוב, הנה ההוכחה שאני בכלל לא אשם בזה: http://img504.imageshack.us/img504/2808/coolxc0.jpg

ובקשר ל"לינק לרווח אישי", העניין שזה בכלל לא היה לינק לרווח אישי.
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55592

לפי החוקים:
ציטוט:

תכניות שותפים:
מותר לפרסם תוכניות שותפים במקרים מסויימים אך ורק כתגובה.
זאת אומרת, אשכולות על תוכניות שותפים כאלה ואחרות לא ייפתחו בשום פנים ואופן בפורום, אך מנגד לכך, במידה ותרצו להציע מוצר של תוכנית שותפים שאתם שותפים בה, ושאותו מוצר עונה על דרישות פותח האשכול (כמובן רק בפורומים המותרים לפרסום), מותר לכם להציע כתגובה.
[חובה שתוכנית השותפים אותה אתם מפרסמים תהיה תוכנית בעל מוצר מוחשי ולא תוכנית של כסף קל, לדוגמא תוכנית השותפים של goddady מורשית לפרסום משום שהיא מציעה דומיין (משהו מוחשי כביכול) ולעומת זאת תוכנית השותפים של SMSER אינה מציעה משהו מוחשי אלא כסף קל שאסור ע"פ הגדרת הפורום ולכן אינה מורשית]
א. במידה וראיתם תגובה (חובה לעבור על כל התגובות באשכול לפני שמפרסמים את אותה תוכנית) עם קישור לתוכנית שאתם שותפים בה, אך של משתמש אחר, חל איסור לפרסם את התוכנית שוב פעם. במילים אחרות, מותר לפרסם את התוכנית אך ורק פעם אחת באשכול מסויים.

ב. אסור בתכלית האיסור לפתוח אשכול חדש שמפרסם את התוכנית.

ג. במידה ואתם מפרסמים את התוכנית, אסור בתכלית האיסור לפרסם אותה בפורומים של העסקים הרשומים.
Y@M
[אני אשלח הודעה לאחד המנהלים שינעל את הנושא].

Daniel 27-10-07 16:27

ציטוט:

מה אמרתי? ים, מה אמרתי?

אז בנושא שהצגת טעיתי-אני בן אדם, כמו כל פקח, מנהל, בעלים.

Tomer 27-10-07 17:21

תגידו לי, אתם ילדים קטנים?

הנושא ננעל

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ