![]() |
אנו מבקשים ביקורת על עיצוב האתר העתידי שלנו..
אנו מבקשים רק ביקורות בונות.
הקישור לעיצוב: http://www.siz.co.il/my.php?file=zmadzghdjzmn.jpg תודה מראש. |
נחמד, קצת מכביד כל העניין של הבלוקים בכל מקום.
|
עיצוב מדהים לדעתי, בהצלחה :)
|
התמונה עושה את הכל.. והעיצוב כאחד נראה טוב, בזכות התמונה. אבל אם מתייחסים לכל פרט ופרט בנפרד - דיי לא אהבתי.
|
ציטוט:
|
יפה מאוד!
החלק הזה הגדול אם הוא יהיה בפלאש ממש יהיה יפה! |
אני לא התלהבתי בכלל.
קודם כל,הבאר הוא מה שעושה את העיצוב כאן,ובמקרה הזה, הבאר לא נראה טוב. שאר האתר חוזר על עצמו יותר מידי,אולי כדאי להוסיף כמה אלמנטים שונים. אני אישית לא התלהבתי,אבל בהצלחה:) |
התמונה לא הלהיבה אותי
אבל הלוגו יפה (תסיר את הדגל ישראל מעל ה H) וגם כל התפריטים למעלה יפים תוכן האתר מגושם בעיני תסיר 2 בלוקים ותשנה את העיצוב של השלושה האחרים לא עיצוב מרשים לבלוקים |
לא ממש אהבתי העיצוב עצמו מאוד מגושם הגופנים גדולים מדי ומוגשמים
יש יותר מדי אפור שעושה את הגלישה באתר מאוד לא נוחה הוא שתחלישו אותו הוא שתורידו אותו, הצבעים לא ממש נוחים לעין תוסיפו עוד גוון ... |
יפה מאוד, עיצוב טוב מאוד.
החלק של הבלוקים אפשר לעבוד עלייהם יותר, אבל חוץ מזה אתר נח לחלוטין, ונראה טוב. בהצלחה.. |
קצת שימוש יתר באייקונים מוכנים.
חוץ מזה עיצוב יפה מאוד! |
הסדר שלu מאד אקראי ולא מובן, הוא מזכיר לי את המשחק הזה:http://www.speedcubing.com/ton/colle...5%20puzzle.jpg
הוא גם יותר מדי אפרור, הכתום לא נותן לו מספיק חיים |
אין ספק שהעיצוב מקצועי ומרשים אבל הלוגו לא ממש אהבתי והוא לא מתאים לרמת העיצוב וחבל שהוא הורס.
בהצלחה !! |
נחמד, הדגל של ישראל בלוגו תקוע.
אני חושב שכדאי שתציג מחירים ופרטים חשובים לגבי החבילות בעמוד הראשי כי ישראלים חסרי סבלנות, הם יסתכלו על התמצית ואז אם הם יתעניינו הם יחפשו יותר מידע ופרטים יותר מורחבים. כדאי שתתאים את האתר יותר לסגנון של הארץ ופחות שלחו"ל, אני לא אומר פה ששינוי זה לא טוב, פשוט כדאי להתאים יותר את האתר לקהל היעד. |
עיצוב יפה מאוד.
הכפתורים בתפריט קצת משעממים. וזה באמת מכביד על העין כל הבלוקים האלה. בהצלחה. :] |
לא אהבתי -
מאוד בנאלי אין חדשנות וניסיון להיות שונים (בניגוד לשירות עצמו) אין ICON לצ'ט עם איש מכירות ... מה שמראה שאין מישהו זמין 24\7 ... כנטען באנר עליון - גדול מדי ... תופס שטח על חשבון המידע החשוב באמת (לדוגמא, מבצעים וחדשות ידרשו גלילה ...!!). יש עוד, אבל זה מספיק ... |
אהבתי מאוד
רצוי להוסיף פלאש.. |
בכל בבלוקים וזה מאוד מכביד, אין באר ראשי, אך עם זאת שילוב הצבעים נועז ומרשים
|
בלוגים בלוגים בלוגים , אבל בכול זאת נחמד !
אהבתי את הסיגנון |
עיצוב טוב חלקית, כל החלק של הלוגו למעלה טוב, מהתמונה שמתחת ומטה, זה לא מתקשר כ"כ, לא מעיד על מקצועיות כ"כ, מה גם הוא דיי מת, באמת הכתום לא מכפר על האפור.
שיהיה בהצלחה. |
לא כלכך אהבתי,
הבאר נחמד מאוד אבל את התפריט והלוגו לא כלכך אהבתי, הדגל על הלוגו ממש הורס.... החלק התחתון לא הכי מקצועי האייקונים האלה הורסים, אבל בלעדיהם יהיה משמעם מדי. אהבתי את החלק האמצעי של "שירות ברמה שלא הכרתם..." בהצלחה. |
ציטוט:
תודה רבה, ביקשנו תגובה רק על העיצוב לא השירותים שאנחנו הולכים לספק, אם אפשר יהיה להמנע מזה להבא, אני מאוד אשמח. בגלל ששנינו יודעים לאן אתה חותר כאן (ואגב, מה שכתבת שם בכלל לא נכון). תודה על כל הביקורות הבונות, כל ההערות יילקחו בחשבון, זה בהחלט לא העיצוב הסופי של החברה. |
ואוווו, אהבתי !!
אך משהו קטן ששווה שיפור הוא המלבן מאחורי כל בלוק, חוץ מזה העיצוב מדהים מקצועי ויפה הכתום מאוד מאוד מושך, זה החלק הראשון שעלה וישר אמרתי וואו איזה יופי . פשוט, אך עם צבעים, יפה ומקצועי, מתאים לחברה אשר עובדת עם חו"ל . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ