![]() |
האתר שלי נפתח סוף סוף!
סוף סוף פתחתי את האתר שלי (גרסא 1 ... עד הגרסא 2 עם הפלאש)
מקווה שתהנו ממנו ומהגלריה עצמה שבשביל זה בעצם הקמתי את האתר .. אני אשמח עם תתעדכנו מידי פעם לראות אם נוספו תמונות חדשות .. עדיין יש בעיה עם העמוד של היצירת קשר אבל אני מקווה לסדר את זה בימים הקרובים שיהיה זמן :D אז בבקשה : http://www.duduammar.com/ |
אני מאמין שזה מתאים יותר ל"ביקורת אתרים".....
בקשר לאתר...יפה מאוד! באמת אהבתי, כמוון חוץ מהחיתוך(עד שהאתר עולה לי)..... דרך אגב, אתה הבחור עם הקוקו? |
ראיתי עכשיו תמונה תמונה.
מהמם !! אין מילים. רק הקידוד חבל של הפוטושופ. כל הכבוד ! עריכה : ברמודה זה קשור לפה כי הוא מציג תיק עבודות .. נראה לי.. |
ציטוט:
|
כמה דברים:
-העבודות שלך מדהימות -הקידוד גרוע |
אצלי רואים טוב את האתר גם בפיירפוקס וגם באקספלור.
אהבתי מאוד את האתר. דבר אחד שמעצבן שהוא נטען ורואים חלק חלק עולה. |
כמו שכולם כבר אמרו חיתוך חרא תמיד יש א-ב-ל האתר פצצה מברוק
תמונות יצאו אחלה! אהבתי , תגיד אתה עושה גם אירועים וכאלה או סתם בישביל הכיף? |
יפה מאוד. שמח שמצאת מקודד.
בהצלחה בהמשך. |
אני מאמין שאם זה נשאר כאן, אז המנהלים החליטו שזה המקום ...
אממ, לא הבנתי את התמונה הגדולה באתר :\ הוא נראה בסדר, עיצוב פשוט מאוד, כל מעצב הכי גרוע בארץ יכול להריץ עיצוב כזה, זה סתם טקסט ורקע - לא יודע עם זה נקרא עיצוב אפילו . זו ביקורתי, מצטער אם פגעתי, בהצלחה :) עריכה : אחרי שגם הסתכלתי על התמונות שלך, אני חייב לציין שאתה צלם נפלא ויש לך תמונות מדהימות אחת אחת ... |
העיצוב נראה טוב
הקידוד לא משהו השרת שלך דיי איטי אני ממליץ לך לבדוק זאת.. |
יפה מאוד העיצוב יפה לפי דעתי ואהבתי את הפלאש
רק צריךך קידוד טוב יותר |
יפה..
הגלריית פלאש זה מערכת מוכנה או שזה נבנה במיוחד בשבילך? |
עיצוב מצויין ועבודות מצויינות.. שפר את הקידוד.
|
כמה הערות:
- קודם כל התמונות מאוד יפות, דבר שני הקידוד של האתר צריך לעבור שיפור בדחיפות בגלל שהוא עולה בצורה איטית. ודבר שמאוד עיצבן אותי, שגנבת / לקחת לא יודע איך לקורא לזה את הפלאש שבגלריה מהאתר של הצלם הידוע קובי הראתי, קח ת'עניין ברצינות. |
ציטוט:
|
עיצוב נחמד,
אבל 160 תמונות? ואיזה 30 spacers? האתר נטען בצורה איטית להחריד-תשלם 80 ש"ח ותמצא מישהו שיקדד לך עיצוב תיקני ב-DIVים, שיטען יותר מהר מאשר 6-7 שניות, ו10 תמונות מקס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וחוץ מזה למה שאני יגנוב לו וישים אותו בצלמים המוערכים ?? אני מכיר אותו הוא חבר טוב שלי |
אם לא אמרתי מקודם אז יפה מאוד,דבר איתי אני יכין לך מערכת בחינם אין צורך בתמורה.
|
הקידוד סודר
המון תודות לצביקה גרשון על הקידוד ועל הסבלנות שהיה לו לשמוע כל דבר שרציתי שיהיה וכל דבר קטן שהיה צריך לתקן הוא תיקן באותו שנייה .. באמת בנאדם שאני ממליץ עליו .. בכל מקרה הנה האתר עם גרסת קידוד מתוקנת תהנו http://www.duduammar.com/ |
יופי של תכנות החדש צביקה באמת מעולה
|
אחלה עבודות!
בהצלחה |
ווואוו אני באמת אהבתי !
|
מרשים מאוד, סוףסוך קידוד נורמאלי.
בהצלחה! |
מושלם!
לא רק האתר שנראה פשוט מדהים ומתאים לנושא, אלא גם העבודות שלך... אני נהנה ומסתכל על הצילומים שלך דקות שלמות:) פשוט מדהים. |
הווו סוף סוף קידוד טוב =]
כמו שאמרתי לך כבר קודם אחלה עבודות אחלה אתר. כל הכבוד |
יפה מאוד, אתר יפה, תמונות ממש יפות וקידוד מעולה לדעתי.
|
עיצוב נראה נחמד...
אתר קצת איטי אבל בסה"כ מראה סבבה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ