![]() |
היום הפתיחה הרשמית של אתרנו פורטל האייסיקיו הישראלי
שלום לכולם :)
אנחנו צוות קטן של שלוש שותפי + מתכנת אנחנו עובדים על האתר הזה מעל ל 4 חודשים המערכת כולה בנויה ב PHP כנל הפורום שנבנה בצורה עצמאית בידנו בלי שום קוד קודם. כול מערכת ההכרויות שמבוססת באתר בנויה בצורה מקורית ואיחודית הדומיין שלנו זה ilcq.co.il אני אשמח לשמוע חוות דעת מקצועיות על העיצוב ועל התכנות. וגם סתם דעות אישיות :) |
נחמד מאוד
שיהיה בהצלחה. |
אתר סבבה, עיצוב פחות... לא ממש אהבתי תעיצוב,
בהצלחה. |
נראה טוב אבל העיצוב קצת מעצבן ויותר מדי צבעוני, הלוגו יותר מדי ענק!
|
אתר יחודיי, סוף סוף מביא משהו חדש לעולם ה ICQ,
יחסית לכל רשימות ומועדוני ה ICQ הקיימים, בהצלחה ;) |
תודה רבה null זה המטרה להיות מקוריים בנושא ה ICQ
ולפתח מערכת הכרויות שתיתנהל על הבסיס של התוכנה ICQ ובקשר ללוגו ולעיצוב זה הדבר שקיבלתי עליו הכי הרבה מחמאות מוזר שאתם אומרים שהלוגו גדול והעיצוב לא משהו אבל יחסית לאתר הכרויות אחרים שאני לא רוצה לנקות בשמם הרמה פה של העיצוב היא 5 דרגות מעליהם אז אני חושב שלפחות בזה אני צודק :) ותודה לכול מי שאגיב |
באמת זה האתר הכי טוב שראיתי מבין אתרי הICQ הישראלים.עלה והצלח.
|
אחלה אתר, שפר טיפה את העיצוב. בהצלחה :)
|
יפה מאוד אחלה רעיון...אבל עיצוב ב Avant (אקספלורר 6) נראה לא טוב...ה "קידוד" שלו לא טוב יותר נכון...הנה תמונה:
http://www.siz.co.il/up/to2ezygdzeza.jpg |
אחלה אתר, מקווה בשבילך שיצליח!
|
מוזר, ilcq.co.il טוען חלק מהעמוד, ו-http://www.ilcq.co.il לא עובד בכלל...
או שזה רק אצלי? |
ציטוט:
|
אנחנו עדין מתקנים בין לבין באגים כנראה נכנסתם בידיוק ברגע שתיקנו באג..אני אשמ אם תבדקו שוב ותעדכנו אותי ובקשר לזה שאמר שלא רואים טוב בדפדפן AVAST ובאקספלורר 6 התמונה הלינק שמה מת אני אשמח אם תעלה לי תמונות עדכניות שאני יוכל לבדוק את הנושא לעומק כי אצלי כרגע ובדפדפנים שבדקתי הכול חלק תודה רבה
|
ציטוט:
מראה לי רק את הטייל העליון של: ברוכים הבאים |
ציטוט:
|
שמעו כרגע יש באג באקסםלורר שהולך להיות מתוקן עד הערב בפירפוקס הצפייה חלקה
אבל אני באמת אשמח אם אחד מימכם יכול לקחת אחריות ולצלם לי ללחוץ PRINT SCREEN להעלות תתמונה ולהציג תבעיה זה ממש יעזור מי שיעשה את זה מאוד יקל עלי תודה |
אחלה רעייון אחי שיהיה בהצלחה, והעיצוב לדעתי מתאים לקהילה שכזאת, זה מן קהילה של ילדים כזה..
|
נראה ממש ממש טוב =] נרשמתי..
ננסה לעזור קצת :) |
תודה רבה חברה על הפירגון מעריך את זה מאוד
|
אם אפשר לשאול מי המתכנת?
|
אחלה של אתר ! ייחודי במינו ..
מזכיר את השוקס טיפה .. אבל כאן זה קהילת האיי סי קיו ככה שנראלי שאתה תתפוס גימיק :] בהצלחה =) . אגב , אם תפרסם את זה טוב טוב .. אתה תצליח. תשקיע ככה 5000 ש"ח בפרסום .. תצליח . או שתעשה כמו חבר מביא חבר ותחשוב על רעיונות למי שמביא חבר וכאלה . בהצלחה חבר |
אחלה אתר! מי המתכנת?
תיכנות מעולה! בשמיים :) קידוד על הפנים עיצוב די טוב לא מציק בעין ודי נוח לגלוש בו.. אבל הקידוד ורס אותו... הדף נטען לי בפעם הראשונה בערך 2 דקות |
בהחלט כפי שזה ניראה עכשיו,
יש לך דבר חזק בייד. תשקיע עליו בעיניים עצומות בפירסום.. הרווח כבר יבוא יותר מאוחר. |
ממש יפה
|
כל הכבוד ניראה מעולה
עכשיו נעתיק ממך ונעשה אותו אתר על מסנג'ר (: רק נבקש רשות מ-MSN חח |
תודה רבה חברה ואנחנו מתכננים עוד לשפר הכול וכנראה שהפתיחה נדחתה למחר בערב כי יש עוד כמה באגים קטנים ומצאתי גם חור אבטחה קטן שאני צריך לבדוק
אז אני מתאר לעצמי שמחר האתר רישמית יפתח והשיווק \פרסום יחל תודה רבה על העצות והתמיכה ובקשר לאנשים ששואלים מי המתכנת אני מנהל פרויקטים על כמה אתרים והוא מתכנת שעובד דרכי דרך שתי מעצבים אז לאנשים שמעונינים בוא כמתכנת יכולי ליצור איתי קשר |
ורק דבר אחד אני לא כזה מבין על מה אתם מדברים
מה זה בידיוק קידוד? אתם מתכוונים על הגזירה של העיצוב והחיבור שלו? על האיכות של המילים שכתובות באתר? מצטער על חוסר הניסיון והידע בנושא. |
עכשיו עולה נורמלי.
התיכנות מדהים, עיצוב סביר.. קידוד זוועתי.. סך הכל,אם תפרסמו זה יכול ללכת חזק מאוד. בהצלחה. |
Shart יש מצב שתסביר לי מה זה קידוד? ולמה הוא גרוע
אני מנסה להבין לא מצליח זה החיתוך של הגרפיקה? מה צריך לעשות כדי לשפר אני לא מצליח להבין על מה אתם מדברים |
הבעיה שהייתה באקספלורר כבר לא קיימת...עכשיו בדקתי...
|
כן....תיקנו במשך היום את כול הבאגים שהיו קיימים באתר
זהו האתר כרגע במצב המושלם שלו לא אמור להיות עוד שינויים במראה החיצוני :) |
יש קצת בעיות בקידוד והאתר עולה לאט...
אבל בסה"כ חמוד מאוד.. |
תסבירו לי כבר מה זה קידודדדדדדדדדדדדדדד
מישהו רואה תהדועה? חחחחחחחח מה הולך איתכם אנשים |
אלירן הקידוד זה החיתוך של העיצוב..
כניראה אנשים העירו לך כי יש שם קצת בעיות,אני מציע לך לבדוק אם רואים טוב את האתר בפיירפוקס,ותגיש למקודד מקצועי לבדוק לך שם אם יש בעיות. |
ADIZ88 תודה רבה על ההסבר והדפדפן שהאתר מוצג בוא בצורה הכי איכותית זה פירפוקס אני ושתי המתכנתים והמעצבים עובדים איתו הוא הכי נוח ורואים הכי יפה
הרבה יותר מאקספלורר לטעמי אתה מכיר משהו כזה שנאי יוכל לפנות אליו? כי אני אישית לא רואה בעיות וגם המעצב שלי לא |
אלירן יש פה הרבה מקודדים ויש כאלה שיודעים את העבודה טוב,אתה יכול אפילו לראות בחתימות של משתמשים שכתוב שםה מקודדי אתרים,פשוט תשאל אותם הם כבר יעשו בדיקה ויענו לך.
|
רעיון נחמד, עיצוב בסדר קידוד לא משהו והשרת איטי קצת אני חושב.
בכל מקרה התיכנות לא ממש בשמיים ולא הבנתי למה התלהבו פה ממש, בסה"כ אתר די פשוט לתיכנות. ד"א ניסיתי להירשם וצצה שגיאה: קוד:
Fatal error: Undefined class name 'mail' in /home/ilcqus/domains/ilcq.co.il/public_html/regmail.php on line 56 זה תיכנות של המתכנת? אם כן באמת עבודה טובה. |
קיבלתה את ההודעה ביגלל שאנחנו עובדים על
http://www.hosts.co.il/forums/showth...t=56498&page=2 עכשיו אם תנסה זה יעבוד לך וכן התכנות של הפורום שייך למתכנת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ