![]() |
serv-l.net חברת איכסון חדשה שניפתחה
שלום לכל קהילת הוסטס
אני מתכוון להציג את החברת איכסון שלי ושל חבר שלי חגי ויקיר(כמובן שזה אני) שלום וברוכים הבאים אל חברת serv-l, החברה הוקמה על מנת לספק לכם , הלקוחות את השירות המהיר והטוב ביותר, חברתנו מציע מגוון פתרונות אינטרנט מתקדמים, חברת serv-l ממוקמת על חוות השרתים של 012, מה שמבטיח לכם כי הגעתם אל ידיים מקצועיות חברתינו ממוקמת בחוות השרתי של 012 מפרט השרת: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ x2 160GB WD Raid 0 Hard Drive 1GB DDR CentOS 4.1 64BIT DirectAdmin הנה קישור לאתר www.serv-l.net תנו דגובות אנחנו רציניים בקשר לעיניין הזה (הלוגו בהכנה אז על דאגה הוא יחזור משפור) |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה..ד"א אתה מודע לכך שיש חכברה שקוראים לה serv-il...נכון? |
|
יקיר אתה ממש לא רציני
אתה אומר לי באייסקיו: ציטוט:
אבל בהצלחה בכל זאת :) אולי אתה כן רציני, מי יודע :P |
ציטוט:
לא אחיא ני היתכוונתי שתיכנס ותגיד לי מה צריך לשפר ומה לא צריך וכו' ואחי אני כן רציני |
מזל טוב על החברה החדשה ובהצלחה.
|
נראה נחמד מאוד
בהצלחה |
מזל טוב והבהצלחה
|
תודה חברה בקרוב לוגו פלאש חדש
|
בהצלחה, הפלאש לא פועל לא ב- FF לא ב- IE ולא ב- Flock
|
אחי עדיין אין לי לוגו אני מכין אותו הוא יצא פצצה
|
והשרת לא פועל (לפחות לי). כמובן שלא באשמתך, כי אתה ריסיילר.
|
בהצלחה!
שפר תיכנות. |
קודם כל בהצלחה רבה רבה לך יקיר!
לקוח שלי לשעבר ;) מקווה שבאמת באמת יהיה לך בהצלחה בחברה החדשה! |
ציטוט:
(שנו טקסט). |
חברת האחסון spy-host.org
אבקש למחויק את ההודעה וגם מהמונה שלי סליחה בטעות רשמתי כאן
|
בהצלחה !
שהיה רק במזל טוב. |
ציטוט:
אחי אנחנו נשנה הכל רק אתמול הוצענו אותה הבנתה אחי אנחנו נשנה הכל הכל הכל הכל זה יהיה מוכן היום ת=ודרך אגב תודה לכולכם |
שלום...מדבר חגי
מנכ"ל ומייסד serv-l.. החברה הינה רצינית ביותר. כנראה שהוא צחק איתך,בכל מקרה אל תתייחס.. הפלאש לא מוכן כרגע..אנחנו מכינים אותו. אין שום סיבה שאנחנו לא ניהיה רציניים. א.expret-serv...הוא עדיין לקוח שלך...ליתר דיוק אנחנו*.. ב.eliav12 תגיד מה יש לשפר אני יתכנת.. ג. עכשיו עברנו ל il וותק של 6 שנים!! אז אל דאגה,יש לנו שרת מצויין. |
ציטוט:
מושיק אחי אני עדיין לקוח שלך רק לכמה זמן אחי דבר איתי באיסיקיו בקשר לתשלום סבבה אחי ובקשר למה שחגי אמר אנחנו עברנו לshartim.co.il אנחנו הזמנו יעודי |
תיכנות חדש - תומך FF ולא כזה לא מקצועי .
|
העיצוב של BIG-SERV לשעבר , בהצלחה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ