![]() |
מי המעצבים הנחשבים בישראל?
כותרת די הזויה?
אני מתכוון למעצבים הבאמת חזקים, לא כל המעצבים שמעצבים 300 אתרי הוסטינג בשבוע ומציגים בכל חור.. מעצבים עם סגנון ייחודי, ורמת עיצוב גרפי גבוהה ממש.. הייתי שמח שתציגו כאן פרוטפוליו או דביאנים של מעצבים כאלו, תודה רבה. ולפי התיאור של הפורום הנושא הזה כן קשור לכאן. נ"ב אם אתם מכירים פרילנאסרים מחו"ל ויש לכם פרוטפוליו שלהם אני גם אשמח אם תפרסמו, תודה מראש.. |
כרגע המעצבים הגדולים הם כאילו עובדים בחברה , כמו זלמאוגולדמן וכאלה עם אתה מכיר
שם יש מעצבים קופיראיטרים וכאלה , למה אתה צריך את המידע הזה אם אפשר לישאול? |
|
חברת עיצוב מומלצת, עובדים איתה הרבה.
www.kcsnet.net |
|
ציטוט:
במיוחד כשהם מעצבים את האתר של חיל האויר :) זאת רמה אדירה לדעתי הם עצבו אתרי חברות די גדולות.. |
|
מנטיס, זה דיי בטוח שהם מבין החברות היוקרתיות והמבינות :)
|
אתה מוזמן לחפש בגוגל "סטודיו לעיצוב".
|
כל המעצבים הנחשבים באמת בישראל הם בחברות ולא עובדים כפרילנסרים..
כמו שציינו פה ולפי דעתי, מנטיס היא החברה המובילה התחום כיום בישראל. |
מעצב הפורומים הכי טוב בארץ - SSKiZA
|
ציטוט:
|
כל חברה מתמחה בדבר אחר... יש הרבה תחומים לעיצוב...
ציטוט:
למה סתם לשלוף דברים שטותיים? לא מבין ת'קטע הזה |
אין כזה דבר-"הכי נחשבים בישראל", לדעתי.
מה זה נחשבים?! סך הכל יודעים לעצב, ופתחו חברה. יש פה חברה בפורום, שמעצבים פי 4 יותר טוב, מהמון "חברות" כביכול שראיתי. פשוט זה אנשים שפתחו חברה, לא הייתי קורא לזה-המעצבים הכי נחשבים! |
נתקלתי לאחרונה בחברה שלדעתי מובילה בתחום - http://www.parazar.co.il/
הם "בוטיק עיצוב" אבל עובדים עם הרבה מהגדולים (דלק,קומברס וכיוב') |
Elite Designer אני לא יודע אם הם עדיין פתחו את האתר של החברה שלהם אבל אם תחפש אותם בדויאנט ארט אתה תראה הרבה עיצובים שלהם ושווה לנסות ...
|
ציטוט:
http://www.scepia.com/ =] |
בטח המחירים של כל אלה בשמיים
|
Prinstyle.net מעצב מוכשר .. בעל ניסיון עם אתרים גדולים בעל סגנון ייחודי ומפותח ..
|
אני דווקא מדבר על מעצבים פרילנאסרים ולא על חברות ברמה של מנטיס, מעצבים ברמה גבוהה מאוד שלאו דווקא עובדים בחברות עיצוב כמו zvik.com וכדומה..
תודה רבה לכולם. |
אני מאמין, שאם תדפדף פה בפורום, תמצא המון מוכשרים.
|
מעצבים ישראלים שאני מעריך:
prinstyle nikeos אני בטוח שיש עוד מוכשרים, עכשיו לא עולה לי.. |
tsART, אם היה לי מספיק כסף, הייתי קונה רק אצלו.
מעצב עם כישרון אדיר, עוד לא ראיתי עוד אחד כמוהו חוץ ממעצב לשעבר שקראו לו Stroke. באמת מומלץ. |
לגבי חברות, מנטיס (mantis) מאוד טובה לפי מה שאני יודע.
לגבי פרטיים, אני מכיר 2 מעצבים טובים מאוד, צביק (zvik) ובן (inspire). |
|
ציטוט:
|
אני לא רוצה לפגוע באף אחד, אבל לא מצאתי פה בהוסטס מעצב ברמה שאני מחפש, אני מדבר על מעצבים ברמה של insipre \ zvik, שתיהם כרגע לא יכולים לעצב מסיבות שונות..
nekos בצבא, ככה שאני מחפש אלטרנטיבות אחרות.. |
ציטוט:
|
אין לי תקציבים כאלו, התקציב שצריך בשביל מנטיס למשל הוא בין 28-30 אלף דולר, וביררתי את זה היום מולם..
וזה רק יכול לעלות משם. אני די בטוח שמשה ליברמן הזה שעבד עם חברות בעשרות אלפי דולרים ירצה לא פחות מ6-7-8 אלף דולר, ויש מעצבים שיקחו הרבה פחות ויחזירו אותה תמורה. |
תכלס החברות שלוקחות 30 אלף דולר זה פשוט שערורייה, אפשר למצוא כאן איזה ילד שיעשה עבודה דומה ב 200 ש"ח או לפנות לילדים ש"השתדרגו" והם כבר כמה שנים בתחום והם יעשו את העבודה ב500-2000 ש"ח גג.
בדקתי חלק רב מהאתרים שהחברות האלה מציגות בדף עבודות שלהם ואין בהם שום דבר מיוחד, עיצוב סולידי לגמרי.. |
ציטוט:
וגם פרילנסרים אחרי לימודים בתחום לא יקחו 500-2000 שקל גג אלה יותר. הרבה יותר. |
יש המון מעצבים שאינכם מכירים והם עושים עבודות נפלאות והם כשרונים ברמה שלא תאמן.
המעצב היחיד שאתם מכירים ולדעתי הוא בטוח בין 10 המעצבים הצעירים (עד 25) הוא אלירן הרוש (פרינסטייל). |
30 אלף דולר מנטיס לוקחים עבור עיצוב אתר ?!
|
ציטוט:
|
בכל מקרה,
לדעתי תוכל לחפש פה בפורום. בכל מקרה שלחתי לך הודעה פרטית. |
|
אני מכיר את אלירן, ד"א מנטיס עושים איפיון ויש להם 3 מחלקות זה תהליך שלוקח בסביבות ה-3 חודש זה לא עיצוב שמכינים בשבוע.
ומי שכתב כאן, גם פרילאנסרים שלמדו את התחום לוקחים בסביבות ה300-1000 דולר לעיצוב לא יותר.. תלוי בשם שלהם באינרטנט, בקשר לאלירן (פרינט סטייל) הוא מעצב טוב, אבל לדעתי הסגנון שלו לא מתאים לי. |
|
ציטוט:
בגלל זה יש מגוון של מעצבים ברשת ובגלל זה לא כולם הולכים לאותו בנאדם כי זה תלוי בטעם של הבנאדם לאיזה מעצב הוא הכי מתחבר .. לפי דעתי העיצובים של אלירן טובים מאוד ואני למשל מאוד מתחבר אליהם אבל שוב זה עניין של טעם |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ