![]() |
מדריך | שיפור מהירות הפיירפוקס (לכל חובבי השועל).
* מדריך זה יהיה פתוח לתגובות ולהערות ובעוד זמן מה יועבר לארכיון.
איני אחראי לנזקים שייגרמו משימוש במדריך, השימוש הוא על אחריותכם בלבד למרות שאני עשיתי את זה והפיירפוקס עובד לי מעולה. המדריך נכתב בהשראת אתר בחו"ל אשר סיפק את הדרך לעשות כך, איני יכול לספק את הקרדיט היות ואתר זה אינו מאושר לפרסום פה. בוא ניצא מנקודת הנחה שלא הייתם מתנגדים שהשועל המהיר שלכם יהיה יותר מהיר בגישה לאתרים ובהפעלה כללית בכלל. רוצים לדעת איך עושים את זה? פשוט. במדריך זה כמה שלבים, בצעו אותם אחד אחרי השני ואני בטוח שתרגישו בהבדל.
|
ציטוט:
רק אני נכנס לדפדפן כבר האתר נתפתח. תודה על הטיפ. |
פששש באמת אחד הטובים, :)
תודה רבה!! |
מגניב, תודה. (עשיתי, באמת הרבה יותר מהיר)
|
עשיתי, לא רואה שיפור ממשי...נראה בהמשך.
|
מדהים!
מיד חשים בהבדל. |
תוכל להסביר מה כל שינוי עושה?
|
מפעיל לך אפשרות מסויימת בקישוריות של פיירפוקס, מאפשר לפיירפוקס לעשות 30 בקשות ברגע אחד מאשר 4, וההגדרה האחרונה זה הזמן שהדפדפן יחכה עד שהוא יקבל מידע לכן הוא מוגדר על 0.
|
תודה נשמה של חייל (:
|
תודה,חבל שלא כתבת מה כל אחד עושה(נהפילטרים)
|
מוזר אצלי כבר הכול היה
TRUE והכול היה כבר מוגדר כמו שאמרתה חוץ מהקטע של לשנות ל 30 שאצלי היה 8 והקטע האחרון של להוסיף מספר שלם וזה אבל תודה בכול מקרה |
משום מה אני לא מרגיש הבדל אבל נראה לי שיש הבדל :\ תודה רבה :)
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
מרגישים. תודה רבה!
|
תודה, לא שאני ממש מרגיש הבדל.
|
תודה רבה. מרגישים, ועם גירסא 3 (שהפכה להיות הדיפולט שלי) זה בכלל ענק. :)
|
שמח שזה עזר לחלקכם, תהנו! :)
|
מעולה, זה באמת עובד.
|
בהמשך לנושא ובעקבות התגלית המעניינת שאלמוג גילה לי (על הabout:config), ניסיתי לבדוק משהו וגיליתי אותו כפועל:
מדריך לשינוי EXTENSION בCRTL+ENTER (כרגע זה מוסיף www.DOMAIN.com, הדבר הבא ישנה את זה לwww.DOMAIN.co.il): 1. רשמו about:config ואשרו בשביל להגיע לחלון המבוקש 2. בסינון בפילטרים רשמו קוד:
browser.fixup.alternate.suffix .co.il חשוב שתהיה נקודה גם בהתחלה. בהצלחה :) לי זה מאוד עוזר |
שיניתי... לא מרגיש הבדל ..
תודה בכל זאת :) |
חחח ואי זה פשוט מטורף! הרגשתי בהבדל מייד... גוגל בכלל לא נטען, יענו אני נכנס וזה כאילו שמור בCACH זה מטורף!
הרבה מאוד אתרים עולים פי 10 יותר מהר בלי הגזמה!!! |
מדריך זהב! בהחלט שיפר, תודה רבה!
|
וואו איזה מדריך שולט,
עובד ועוזר! |
פששש עכשיו זה רץ! תודה אחי
|
באתרים שביקרתי לפני שעשיתי את המדריך הFF טס אבל באתרים אחרים הFF עובד הרבה הרבה יותר לאט... מישהו יכול לעזור לי עם זה? ניסיתי להחזיר את ההגדרות למה שהיה קודם וזה עדיין אותו הדבר...
|
ציטוט:
תמחק ותתקין מחדש |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ