![]() |
למכירה | MapleGlobal.co.il
שלום לכולכם,
אני מציע את הדומיין MapleGlobal.co.il למכירה. המכירה תעשה בצורה פומבית ותימכר לכול המרבה במחיר, עד לתאריך 01.12. מחיר התחלתי : 80 ש"ח קפיצות: 10 ש"ח תאריך קנייה: 16/07/2007 תאריך תפוגה: 16/07/2008 האתר הרישמי של המשחק הוא : www.MapleGlobal.com. הדומיין שימש (ומשמש) לפורום מייפלסטורי(בתוך קהילת משחקים - זאת אומרת לא פורום בניפרד). הדומיין פורסם רק בקהילה עצמה ושימש לכניסה ישירה לפורום מייפלסטורי שבתוך הקהילה. (וזה מתבטא גם בכניסות דרך הדומיין עצמו). קישור לסטיסטיקות: http://extremetracking.com/open;sum?login=maplegb כמו שאתם רואים הכניסות אינם רבות, בגלל הדומיין עצמו לא התפרסם וכמו כן הדומיין עצמו חדש יחסית. עם מעט פירסום אפשר לפתח איתו קהילה גדולה ואיכותית. תודה מראש לכולם, שבת שלום |
שיהיה בהצלחה!
|
שיהיה בהצלחה
|
300MB לחודש, דף העברה, קישור חד צדדי - לחודש
150 ש"ח |
180 ש"ח
|
190 שקלים.
|
200 ש"ח.
300MB לחודש, דף העברה, קישור חד צדדי - לחודש |
210 שקלים.
|
220 ש"ח.
|
230 שקלים.
|
240 ש"ח.
|
250 שקלים.
|
260 ש"ח.
|
270 שקלים.
|
280 ש"ח.
|
290 שקלים.
|
300 ש"ח
|
310 שקלים.
|
320 ש"ח.
|
330 שקלים.
|
340 ש"ח.
|
350 שקלים.
|
360 ש"ח.
|
370 שקלים.
|
380 ש"ח.
|
390 שקלים.
|
אם יש לי מתחרה שכל כך מעוניין בדומיין-ואני לא רוצה לשלול את האפשרות שאולי offrira1 הוא חבר של בעל הדומיין ועושה זאת רק כדי שהמוכר ירוויח כסף, מצידי שישלם(או לא ישלם) 390 ש"ח, רוב הסיכויים שלא אציע עוד הצעות, אלא אם כן מישהו אחר מעוניין לנסות את מזלו.
|
אני לא חבר של בעל הדומיין זה דבר ראשון, דבר שני גם לי יש גבול.
דבר שלישי, אם הדומיין כל כך חשוב לך אז אני לא אציע עוד הצעות. |
לא ציפיתי לתגובה כזאת, אבל לא משנה.
חבר שלי הוא לא, אבל גם זה לא משנה שניכם מתחרים על הדומיין (איך שאני מבין לשניכם יש מה לעשות איתם). זה מכרז, אני גם הופתעתי מההצעות, אך אתה לא מצפה שאני יעצור את זה. כמו שכתוב המכרז יסגר ב1.12(מחר), ומי שיציע את המחיר האחרון יזכה בדומיין, ומבחינתי לא משנה מי יהיה בעל הדומיין. המשך יום נעים. |
אני וויתרתי, אלא אם כן תיהיה התפתחות כלשהי בנושא.
|
המכרז יסגר היום לאחר מוצאי השבת ,
בשעה 7 בדיוק. |
המכרז נסגר, מבקש לנעול.
offrira1, זכית. נוצר קשר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ