![]() |
לוגו חדש מאוד מושקע שלי ללקוח. 2 גירסאות
http://img407.imageshack.us/img407/6578/hotcakeshp1.jpg
http://img115.imageshack.us/img115/7472/hotcakeskd3.jpg אשמח לתגובות בונות :) הכל מקורי ווקטורי. |
כרגיל, מקצועי באופן יוצא דופן.
בהצלחה. |
מקצועי לגמרי.
באמת , מעצב יוצא מגדר הרגיל. |
ציטוט:
|
עיצובים מעולים! אתה עובד עם פוטושופ או עם עוד תוכנה?..
10/10 לשניהם =] |
יפיםם מאודד (השני יותא לפי דעתי).
|
ממש יפה..
אהבתי את השני.. יצא יפה מאוד |
לוגו מעולה , אהבתי שהשם הוא בעצם הרעיון של הלוגו - והביצוע הגראפי מצויין
אני חושב שהראשון טיפה עם ייתרון כי הוא ברור יותר לעומת השני שנראה קצת כמו ערמת מטבעות עם מייפל אני בעד הגרסא הראשונה עם הוספת הקטע החום שמאחד את הבורדר של ES ו.TV (כמו בגרסאת הפנקייקס) |
יפיפה, שני לוגאים לעניין, יפים מעוצבים נכון ,
מקצועים , כול הכבוד :] . |
נחמד ופשוט, אבל האובייקטים בלוגו (בשתי הגירסאות) יותר מדי נפרדים אחד מהשני לדעתי. תנסה להפוך את הלוגו למשהו יותר אחיד. :)
|
אהבתי מאוד, כל הכבוד.
אתה עובד עם Freehand (Illustrator)? |
וואו מדהים, באמת!
מקצועי, עשוי טוב, מעניין ומושך! באמת מושקע. הגרסא הראשונה מתאימה יותר, אך שניה יותר יפה. עם איזו תוכנה אתה עובד? |
לוגואים מאוד יפים, אהבתי יותר את הווקטורים.
|
מדהים!
יותר לטעמי הגירסה השנייה, בראשונה העוגה נראת קצת משעממם ורגילה. לא מצאתי הצעות לשיפור, בהצלחה! |
לוגו יפה מאוד
אבל מעצבן אותי שאנשים רושמים בכותרת .. "עיצוב מושקע שלי" כאילו אם אתם מעצבים .. במיוחד ללקוח מן הסתם שהוא צריך להיות מושקע .. אם הוא לא מושקע ואם אתה משקיע פעם ב ... אז למה לי לפנות אלייך מלכתחילה ? בקיצור חפרתי עיצוב מצוין צבעים טובים ורעיון נחמד |
אני אהבתי יפה מאוד:)
יצירה גרפית מעולה וגם חשיבה מהמת!:) |
רעיון טוב מאוד!!! חח אין מצב שהייתי חושב על רעיון כזה לשם הזה :)
אבל לא הייתי מבין שזה מדחום עד שראיתי שזה "עוגות חמות" הלוגו ממש יפה(אני מתכוון לשני הראשון לא משהו בכלל) רק הניקים בכלל לא מתחברים לי פה.. תנסה לשחק עם ההגדרות שלהם ולסדר את הלוגו במבנה אחר.. ולמי ששאל באיזו תוכנה זו אז התוכנה היא פוטושופ רק שהוא השתמש בכלי הפן טול למרות שזה נראה גם שאפשר לעשות את זה באילוסטרטור אבל לפי דעתי בפוטושופ יותר קל... בקיצור אחלה לוגו אחי :) |
תודה רבה על כל התגובות :)
הלוגו הספציפי הזה נעשה בפוטושופ אבל עדיין וקטורי. בחרתי בפוטושופ לעבודה הזו בגלל שהלקוח צריך את זה לשימוש באינטרנט ולא לדפוס. אבל אני עובד גם עם אילוסטרטור במידת הצורך. |
אהבתי מאוד!!! ממש מעולה,
לדעתי תקח את הגירסא השנייה, תעיף משם את הפאנקייקים, ותשים את העוגה במקום, ורק תשנה קצת תצבע של ההעוגה שיתאים יותר לצבעים של הלוגו השני כי הצבעים של הלוגו השני (הטקסטים וכו') יותר יפים מראשון... אבל התמונה עצמה זה העוגה כי הפנקייקים לא ממש מובנים. |
יפה אני אהבתי...
|
אהבתי מאוד הראשון לפי דעתי יותר עדיף !
|
יפה כתמיד, אהבתי יותר את הגירסה השניה, בעיקר בגלל הצבעים :)
|
מדהים, אני לא יודע במה לבחור שניהם פשוט מדהימים..
|
חמוד, אבל השימוש בGradient הורס.
עריכה: במבט שני זה בכלל לא נראה וקטורי, אלא פשוט תמונת מקור בגודל X. באיזה עורך וקטורי השתמשת? Illustrator ברור שלא, שם גם אם תנסה לא תצליח לשבור את המבנה. |
ציטוט:
ותודה עוד פעם על כל התגובות D: |
מדהים :)
|
ציטוט:
הקשר היחיד בין Photoshop ו-'וקטור', הוא אפשרות הנתיבים הנתנים לעריכה, וגם אז קובץ המקור אינו וקטורי. לכן ישנם עורכים וקטורים, לשימוש המסוים הזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כך יוצרים קובץ וקטור: http://img210.imageshack.us/img210/4672/mptu9.th.png |
ציטוט:
עריכה: עכשיו הבנתי למה הוא התכוון.. הוא כנראה מתכוון לזה שהוא פתח דף לבן והגדיל אותו עם הזכוכית מגדלת והתחיל לצייר... (אז זה באמת לא וקטורי ככה..) |
ציטוט:
|
סבבה אחי תראה שוב את העריכה לא הספקתי לערוך מספיק מהר לפני שהגבת חח
|
סטיתם מהנושא..
שני הלוגאים מאוד טוביפ, אך השני יותר =]. כדברי עומרי, הגרדיאנט אכן מציק בלוגו, וניתן לוותר עליו. |
ציטוט:
השימוש בפוטושופ הוא אך ורק עם הפן טול וכליו וכאשר את מגדיל את המסמך לאיזה גודל שאתה רוצה האיכות נשמרת. אז זה כן וקטור. וכן אפשר להביא את זה לדפוס באיכות מצויינת. מקווה שהסברתי את עצמי. |
ציטוט:
צורות וקטוריות הן צורות מבוססות נקודות, קוים וכו' על פי עקרון מתמטי. Photoshop היא תכנה שאינה מסוגלת להבין את אותו עקרון, וכך למעשה אינה מסוגלת ליצור צורות שכאלו. לשם כך נוצרו העורכים הוקטורים. גם רכבת וגם מטוס הם כלי תחבורה, אבל אתה לא יכול לטעון שהטיסה ברכבת היתה נעימה, מכוון ורכבת לא יכולה להמריא. בדיוק כך, Photoshop אינה יכולה (כתכנה) לפרש, לכתוב, ליצור ולערוך צורות וקטוריות. |
ציטוט:
פוטושופ נועדה לעריכת bitmaps ביסודה אבל יש לה כלים וקטורים ככלי הצורות וה-pen tool. אתה יכול לייצא מפוטושופ קובץ EPS וקטורי לחלוטין. אז אולי היא לא וקטורית ומיסודה אבל יש לה את היכולות האלו. בדיוק כמו שיש לך יכולות אנימציה ובניית אתרים. אם אני אבנה אתר בפוטושופ (slice tool) ואשמור בסוף כ-html אתה תגיד לי שזה לא אתר רק בגלל שהוא נעשה בפוטושופ? חוץ מזה פוטושופ יכולה להתמודד טוב מאד עם מסלולים ונקודות שנוצרו בתוכנות אחרות כך שמה שאתה אומר לא נכון. באותה מידה אני יכול לקחת את אילוסטרייטור ולהדביק בה תמונת bitmap. כשאני אשמור זה יהפוך לוקטורי? לא. והודגמא שלך עם הרכבת והמטוס לא נכונה בכלל. לרכבת יש רק ייעוד אחד, לסוע על מסילה. אם תדמה את זה לפוטושופ אז פוטושופ נועדה לסוע על מסילה אבל יש לה גם כנפיים, רגליים וסנפירים. פוטושופ היא כבר מזמן תוכנת multi ולא תוכנה ייעודית לתחום מסוים. |
ציטוט:
לא משנה כמה פעמים תגיד שPhotoshop היא תכנה בעלת יכולות וקטוריות, זה לא יהפוך אותה לכזו. המקור של הנתיבים הנתנים לעריכה הוא וקטורי (לא התוצר, אלא המקור), חוץ מזה אין שום קשר בין Photoshop ו-'וקטור'. אם אתה לא מסכים, אני מציע לך לבדוק את ההגדרה של 'וקטור'. כשאתה יוצר משהו בIllustrator הוא מטבעו וקטורי, כשאתה יוצר משהו בPhotoshop הוא מטבעו לא וקטורי. שתי התכנות הן כלים לעיצוב גרפי, אך כל אחת בעלת יכולות מאוד מסוימות. בדיוק כמו שרכבת ואוניה (יותר טוב ממטוס?) שתיהן כלי תחבורה, אך אחת נעה במים והשניה ביבשה. אתה לא יכול לגרום לאחת לנוע בסביבה של השניה. |
http://img219.imageshack.us/img219/2903/pastemr8.jpg
וכאן נגמר הטיעון שלי שפוטושופ היא תוכנת multi. תרצה לקבל את זה או לא, זה נכון. |
אתה יכול גם לשמור קבצי EPS עם 'מידע וקטורי', ורוב הסיכויים שאם השתמשת בפונקצית המילוי, זה יראה מעולה ברזולוציות גבוהות.
זה עדיין לא הופך את התוצר לוקטורי, ונחמד לדעת שזה כלל הטיעון שלך. |Rolleyes| |
במילים הכי עדינות, אתה מבלבל בביצים.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ