![]() |
נהג חדש שאלה
היי
אמממ תאמת אני לא ממש זוכר ואשמח שמישהו ירענן אני וחבר שאלנו אחד תשני מתי באמת מורידים תשלט של נהג חדש ? אחרי שנה מהרשיון או בגיל 21 ? מישהו יכול להביע דעה ? |
תלוי אם אתה מעל גיל 21 אז אתה צריך להישאר אם השלט שנתיים ואז להוריד אותו..
אם עדין לא מלאו לך 18 שנה אז עד גיל 21 אבל יש כמה שאומרים שלא משנה הגיל אחרי שנתיים אתה יכול להוריד תשלט!. מקווה שעזרתי :). |
"נהג חדש" נחשב לשנתיים מזמן הוצאת הרשיון זאת אומרת שאם הוצאת בגיל 17 בגיל 19 אתה כבר יכול להסיע מעל 2 נוסעים ברכב, ובנוסף לכך להוריד את שלט נהג חדש.
|
ציטוט:
|
Telecart:
יפה שהבאת מידע והכל, אבל המידע ממש לא מתייחס לשאלה.. |
ציטוט:
נהג מוגדר "נהג חדש" עד שנתיים מקבלת הרישיון. |
ציטוט:
|
נהג חדש מוגדר ! אבל השלט מתי אפשר להוריד ? אחרי שנה שנתיים 3 ?
|
ציטוט:
כלומר אחרי שנתיים מקבלת הרישון להוריד את השלט. |
תודה
:P אה וזה אומר שגם יכול להסיע 2 ? LOL יש לי רישיון להאמר צבאי חחח ואני מסיע 4 אנשים מאחורה בהאמר מנהלה :O GET PIMP |
קצת סדר:
אחרי שנתיים מקבלת הרישיון אתה כבר לא נחשב לנהג חדש ואתה יכול להסיע כמה שבא לך. ואם אתה עדיין נהג חדש, אתה חייב לשים את השלט של "נהג חדש" ולהסיע עד 2 אנשים אלא אם כן נוסע לידך מלווה ואז אתה יכול להסיע אוטו מלא. (מלווה - מעל גיל 24 בעל 5 שנים רישיון, מעל גיל 30 בעל 3 שנים רישיון). |
את השלט נהג חדש מורידים לאחר 24 חודשים - שנתיים, לא משנה מאיזה גיל התחלת ללמוד .
בדר"כ זה יוצא בגיל 21 בגלל שכולם מסיימים בגיל 18 - 19 . |
ציטוט:
נהג חדש זה עד גיל 19(בגיל 19 אפשר להוריד את השלט) נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי < לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה |
אחרי 2 אתה כבר לא נהג חדש
אתה רק נהג צעיר חח (אלא אם כן אתה מתחת ל 21) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ