![]() |
דומיין חדש ומחודש: Yea.co.il
Yea.co.il
קניתי אותו עכשיו מהספקית LiveDNS, עדיין לא רשום כי הם לא מעדכנים עדיין. לפי דעתי דומיין נחמד, אני לא ממש יכול להסביר את המשמעות אבל כל אחד יבין. (יה!, אולי כן![?]) וכן, אני יודע שרושמים Yeah אבל זה גם ממש קליט, שלושה אותיות ועוד עם משמעות +-. מה אתם אומרים? עדיין לא החלטתי למה הוא ישמש. |
דומיין חמוד מאוד.
תתחדש , אהבתי. :) |
אהבתי.
תתחדש! |
אהבתי מאוד!
תתחדש |
נחמד מאוד. עם שימוש טוב ומתאים הוא יהיה מצויין.
|
נחמד
תתחדש.. |
דומיין חמוד.. בהצלחה ותתחדש!
|
יפה מאוד לפורום / פורטל וכל דבר אחר שקשור לנוער.
בהצלחה. |
דומיין נחמד, תתחדש ובהצלחה :)
|
תודה.
בדקתי אם היה משהו על הדומיין (באתר archive.org) ובאמת היה. היו שני דפים שונים של "בקרוב" אחד לפורטל ואחד לאיזה משרד או משהו. מי שמעוניין להציע הצעות על הדומיין מוזמן (הצעות= לאתר לפתוח עליו, לקנות אותו) |
דומיין מעולה! תפתח בוא קהילת נוער או משו דומה... שם מתחם קליט ביותר =]
|
נחמד מאוד !
תתחדש ! |
וואו, דומיין יפה :) .
יכול להתאים להמון נושאים, פורומים , פורטלים.. העלאת קבצים :) . תתחדש ובהצלחה . |
הדומיין הולך לשמש סופית לפורטל. ;)
|
ציטוט:
|
שיהיה לך המון בהצלחה!!
בהחלט, החלטה נבונה להשתמש בדומיין לפורטל אם הוא יהיה לנוער זה יהיה מצויין! |
ציטוט:
ציטוט:
(משהו בסגנון של מומו הפרה, טיפו. על אותו העקרון עם כל מיני פינות, פתיחת דפים אישיים, בעתיד גלריות וכו') |
|
ציטוט:
ככה שיאשרו לי רק אחרי חנוכה. |
אהבתי מאוד, תתחדש :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אך אני לא מעוניין בהצעה. רוי. |
מזה???? מה אתה חושב שאתה עושה זה הדומיין שלי!!!
אני פתחתי את האתר Yea ..שנפתח תחת הרדיו ריספקט ואז עבר לאתר רישמי של הורדות מוזיקה ישירות מכל הסוגים בחודש יולי 07 .. עבד חודשיים וחצי ואז נסגר לשבועיים-שלוש והשתנה לאתר מוזיקה הורדות ישירות רק בסיגנון היפ הופ ואלקטרו האוס. הוא פעל עד אמצע חודש 11 וקיבל תגובות רציניות וטובות, לינקים שלו פורסמו באתרים מחו"ל ובארץ ללא הפסקה והיו כמויות של הורדות ענקיות! כי היינו שמים מוזיקת אלקטרו האוס והיפ הופ שאין באינטרנט שיחרורים ענקיים. הוא נסגר בגלל שהחשבון האיחסון שלו הושעה בגלל שלא שולם, כי זה חבר שלי מטפל בזה והחברה סגרה סתם, אני עובד על זה. והמון שואלים מה קורה עם האתר ומתים שהוא יחזור...מה אתה בא ומנסה לקחת את הודמיין? ואיך זה אפשרי בכלל?? הוא נקנה כבר לפני חצי שנה איך אתה לוקח? בקיצור תעביר חיפוש בגוגל תראה שהוא היה אתר מוזיקה אני מקווה שלא תפתח שום אתר ושום דבר זה שלי. |
א' הדומיין שלי, הוא לא שלך.
ב' למה שאני לא אפתח עליו אתר? עשיתי חיפוש ובמקרה הדומיין היה פנוי -> אז קניתי אותו. |
ציטוט:
חח מה אתה רוצה?הרגת אותי.. הדומיין הזה רשום על שמו|דמעות| |
מה אתה רוצה להגיד?
הוא קנה את הדומיין , אתה רוצה אותו? תציע לו הרבה כסף בשביל הדומיין. |
^ מה קשור אחי...
איך זה אפשרי שהוא קנה בכלל? קניתי את זה לפני חצי שנה....עוד לא נגמר לזה אפילו.. רציתי לקנות בחזרה את האיחסון וככה האתר היה עולה שוב פתאום הוא בא ואומר שהוא קנה איך זה אפשרי.. ונו מה יצא בחיפוש בגוגל? ראית כבר את מה שהיה?? |
ציטוט:
ובסדר אז מה אם הוא היה שלך? עכשיו הוא שלי. |
חחח עידן נגמר לך אין מה לעשות אתה יכול להמשיך לבכות
|
אדון עידן לוי,
לא יפה לצאת ככה על אנשים בפומבי. יש לך אזהרה, ואני מקווה שזו הפעם האחרונה. עד כאן הגנון להיום. תמשיכו בדיון. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ